• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szerettem volna eljutni Alice-hez , de teljes tévúton jártam, úgy tudtam már nem hirdet az oldalon. De a beszélgetésünkből kiderült, hogy csak pont abban a 2x kb 2 hónapban kerestem az elmúlt 2 évben, amikor épp nem rendelt.
    Amint láttam, hogy elérhető, azonnal SMS-ben be is jelentkeztem, sajnos nem tudtam telefonálni. Semmi problémát nem okozott.
    De másnap beszéltünk is a részletekről.
  • Megközelítés:

    A Cím egyértelmű, el sem lehet téveszteni.
    Az épületbe könnyű bejutni, tiszta, a lift váratlanul gyorsan repít. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Kellemes meleg színekkel dolgozik az előszoba és a fő helyszín is.
    Az előtér inkább barna, fehér (itt helyeztem el a csokrot és az ajándékot a ruhafogas alatti pulton, melyet magunkkal hozott a fő helyszínre), a "háló" narancs színekben úszik. Hangulatvilágítás pipa, halk kellemes zene pipa.
    Néhány puszi váltás és érintés után, törcsi a kézbe és kaptam is az iránymutatást a fürdőhöz, amely tiszta, minden egyértelmű helyen van, nincs fölös flanc, minek is az oda, nem ide jelentkeztem be :).
  • Lány külseje:

    Alice helyes, kifejezetten kedves a mosolya. A testén látszik, hogy munkálkodott vele.
    Egy szál fekete könnyen fel-le vehető hálóingben fogadott.
    Elejtette, hogy szerinte nem az igazi a mostani sportosság mértéke, de ez emiatti esetleges kételyeket a ledobott textil eloszlatta gyorsan. Nem láttam kivetnivalót és, hát a karantén nekem is hozzávágott a testzsír %-hoz. Ki lennék én, hogy régi képek hiányában ítélkezzek. Csinos, a popsija viszi magával az ember szemét. A punci íve hivogat, szinte visszaszámoltam fejben.
    Kellemes illata volt, bár a fűszeresebb női parfümökért nem rajongom annyira.
  • Action:

    Amint visszatértem a fürdőből mosolycsókcsatánk közben elhelyeztem Alice-t az ágyon, mert az a popsi+ punci kombó igencsak meghozza
    az ember étvágyát. Végigmértem nyaktól lefelé a négyzetcentiket kezemmel, nyelvemmel, mígnem elértem a kéjzónát.
    A punci illatos, finom, érzésre felcsigázta az alkalom.
    Itt elidőztem, nagyon jó reakciókat kaptam munkálkodásomra, ennek örülvén nem tudom meddig maradtam :D.
    Ezután egy gyenge oldalra dőlést irányozott nekem ,hogy ő oldalról "hozzám" férjen, de milyen jól tette. Ajj az a lelkes kevés kezes amit kaptam, úgy dolgozott rajtam, mintha kötelező lenne, bár minden másodperccel úgy éreztem, hogy ha abbahagyná kötelezővé is tenném azonnal. Ezt jeleztem némi nyomás gyakorlással, de nagyon jó lendületet vett ő magától is. A mély torok technika nagyon patent, bár állítása szerint volt , hogy jobban is ment neki. Részemről semmi panasz, pedig korrekt kihívást jelent a hancúrléc általában (semmi nagyzolás, csak már nem a nagy levegő, meglátjuk próbák mezeje).
    Itt gondolkoztam el, hogy lehet maradni kéne ennél a felállásnál, elég hulla voltam a hétvégétől, de azért hajtott a kíváncsiság. Kölcsönösen izgattuk így egymást még egy darabig, ami nagyon jó adok kapok játékra adott lehetőséget.
    Kértem gumit, amit hát mivel minden nedves volt főleg Aliec-en, alul miattam, felül miatta ;), így jóval tovább tartott kibontani, mint szokott.
    Ezalatt kicsit elhagyott a lendület, amit Alice egy gyors rápattanással kiküszöbölt.
    Nem ám kényelmesen ráülés, meg ringás ide oda, egyből guggolva a mélyére kérdezett a helyzetnek, ez meghozza az ember életkedvét.
    Pár perc után kértem, hogy ismét franciázzon, mert kezd elhagyni a "lendület" (végül is ez volt a fő szempont nem mellesleg amiért jöttem), amit készséggel folytatott is, azonban olyan jó szögben, vagy módon, nem volt időm figyelni ( mert nagyon tetszett), hogy végem is lett.
    Hagyott lenyugodni, letisztogatott készségesen, majd összebújva beszélgettünk kicsit.
    Hamarosan vettem egy új fürdő kanyart és visszatértem a szobán kívüli világba.
  • Elszámolás:

    Kicsivel a pesti átlag fölött kell készülni a látogatáshoz, de Alice mindent elkövet, hogy ez az embernek eszébe se jusson.
  • Összkép:

    Nagyon is kielégítő élmény volt Alice-el tölteni ezt az órát. Kellemes társaságot nyújt és nagyon odaadó.
    Igyekszem minél hamarabb újralátogatni, mert van még itt egy két kipróbálatlan dolog.
Happy Massage