• Aletta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Legutóbbi találkozásunk óta tartottuk a kapcsolatot. Itt az oldalon is elérhető, de sms-ben meg könnyebben, hívni mar csak a haz elöl hívtam.
  • Megközelítés:

    Város közepén bkv-val könnyen elérhető. Autóval a hazhoz tartozó mélygarázs rendelkezésre áll, mámor.
  • Helyszín:

    Lakás patika. Hangulatos és célnak tobb mint megfelelő. Nagy fürdőszoba, több szajvíz és dezodor is rendelkezésre áll. Mivel csak ketten voltunk, így diszkréció a maximumon. Szoba hangulatos, tükrökkel, amiket kevésbé tudsz használni...mivel amikor előtted áll, fekszik, élvez Aletta, akkor ugy sem tudod levenni róla a szemed, kezed, szád :)
  • Lány külseje:

    Megerkezésemkor újfent leesett az állam. Nem lehet megszokni egy ilyen gyönyörű nőt. Hosszú izmos lábak, kerek popsi, tökéletes cicik amiket csak épphogy takart vmi. Az ajtó tarva nyitva mikor megérkezek elé. Aletta hosszú, ápolt szőke haja igazi gyonyorforras, mikor a farkamon is vegigsiklik és amikor összefogom miközben a farkamon bólogat...
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőszoba kör után, tekintve, hogy kapcsolattartasunk folyamatos volt legutóbbi talink óta, nem nagyon vacakoltunk. Belépésem után Aletta egyből ledobta a textíl felső részét...mire hozzáfértem már a csoda-cicikkel néztem farkasszemet, nagy örömömre.
    Gyakorlatilag egymasnak estünk. Olyan érzésem volt mindketten kívánjuk a másikat. Őrületes csókolózás vette kezdetét. Hosszú peecekig, mar az ágyon folytatva is ezzel foglalaltoskodtam. Őrült jól csókol, kezdeményez, nyomul, tele van a szad a hatalmas nyelvével és a hatalmas ajkai követelik a csokodat. Izgalmas volt, mintha fel akarnánk falni egymást és közben Aletta már le is kapta rólam a törölközőt és a nemesebbik reszemet simogatta.
    Ez eltartott néhány percig, majd kértem, hogy feküdjön le, mert "ki akarlak nyalni". Erre ő: "kívanom a nyelved, nyalj ki kérlek".
    Hát ilyen kérésnek örömmel tettem eleget.
    Az ágyon hosszan csókolóztunk, Aletta mar vagyitt a kemény nyalasra, de én inkább tovabb csokoltam és a melleit is kezelésbe vettem. Simogattam, csokoltam őket, osszefogtam és arcomat közéjük temetve éreztem ahogy cicik veszik körbe az arcom, közöttük mar a nyelvemmel ugyanazt csinálom amit a delvideken szoktam, miközben kezem elkezdte a puncit simogatni. Aletta közben a farkamat kereste de nem engedten neki, hogy hozzáférjen. Annyira izgató volt az egész, hogy 3 perc alatt kivegzett volna.
    Vegignyalva a testét, a punci környékét vegignyaltam, csokoltam ajakkal a punciját. Közben elmondta, hogy "érezni akarom a nyelved". A nyalási technikák kevésbé izgalmasak, viszont annyit elmondhatok h úgy tettem mintha...csak a nyelvemmel mindezt, kézbe vettem a fenekét is és mintha egy csodás mézescsupor lenne, telibe megcsináltam Alettát nyelvvel. Tekergőzött, sikongatott és az ágyát csapkodva telibe elélvezett... életre szóló élmény volt. De nem hagytam abba és habzsoltam a finom, édes gyönyör ízét.
    Elmondtam Alettának h ő jön, mindjárt szétrobbanok. És ő mint egy hűséges partner, egy csodás barátnő viszonzásképp telibe elkapott, tövig benyelte a farkan, miközben en terdeltem az az ágyon ő pedig karjan támaszkodva feküdt. Simogattam a fejet, haját, punciját majd rátettem a kezét a megfelelő helyre és gyönyörködtem benne h elemi szenvedéllyel szopja a farkam miközben maszturbál...
    Percekkel késobb szolibarna szilikonmelleire élveztem.
  • Levezetés:

    Pihenés következett. Sokat beszélgettünk. Diszkrét téma keresgélések közepette is aktív beszélgetés alakult ki köztünk. Remek volt. Az a csaj akivel egy sör (!) mellett is megtalálnád a közös hangot, miközben az egész pub rád irigykedik...
    Mivel tudta h nekem egy nem elég, így nem sokat kerettük egymást. Aletta megcsókolt a semmiből es combjával rám ült, simogatott mintha... új érzés volt és szerencsére kellően biztonságos, tartottam tőle h esetleg szolnom kell vagy atvennem az irányítást, de kellően figyelt intimitasunk biztonságának megőrzésére. Közben csókolt, hajával izgattott és közben én a melleit, fenekét markoltam...ójajjj ez igy nagyon menő... gondoltam :)

    Végig csókolta a testem és (nem szépítem) Aletta telibe leszopott... keményen semmi barátnőzés. Mint aki küldtestudatától vagy az előző hatalmas élvezésétől fűtve mindent beleadva "le akar szopni" nincs mese.

    Lelövöm a poént... sikerült drága Istennőmnek. Testemre élvezve fejeztük be a szeánszot.

    Beszélgetésünk folytatódott majd velem tartott a fürdőbe és zuhanyzásom alatt tovabb dumáltunk. Zseni... :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, telefonban megbeszélt nem változott. Atlag fölött talán kicsivel, de zseniális élmény.
  • Összkép:

    Tökéletes randi. Tökéletes testű, szépségű, modorú lány, aki csajos, bájos, kedves, jól csókol, jól sz...franciazik, tüzes és talpraesett. Istennő! Köszi az élményt! :) Életre szóló volt.
Happy Massage