• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ebédidőm terhére foglaltam időpontot nála. Mindenben kedves volt a telefonban, részletesen elmondott minden tudnivalót. Megerősítés gyanánt rákérdeztem, van-e változás az adatlapján, de megnyugtatott, hogy nincs, amit kiírt, azt vállalja is.
  • Megközelítés:

    Kicsit korábban érkeztem, mert laza volt a közlekedés. Parkolás nem messze a kaputól.
  • Helyszín:

    Ahogyan a sablonszöveg szól: a célnak megfelel. De valóban ez a helyzet! Mit lehet erről többet írni? Ja, volt 5 fajta tusfürdő, de az egyik szinte üres volt.
  • Lány külseje:

    A képeken látható hölgy fogadott. Most mondjam róla is, hogy semmi extra? Mert semmi extra. De ez a képeken is látszik. Arca kedves, kicsit telt az alkata.
  • Action:

    Előre kérte a tiszteletdíjat, amit gyorsan biztonságba is helyezett. Utána kicsit felgyorsultak a dolgok. Olyannyira, hogy az egyórásra tervezett látogatási idő nagyjából fél óra alatt "elszaladt". Nem, nem csúszott meg az időkontinuum, egész egyszerűen egy gyors eü. szopás lett a tervezett program helyett. Ennek oka pedig az, hogy bár az adatlapján majdnem minden alap, de a helyszínen, a fizetés után (!!) már csak az az alap, amit ő akar. Amit én lebeszéltem vele a telefonban alapként, mire odaértem, extrában mente. Mentek volna, ha belementem volna. Természetesen elsőre megpróbáltam a lehetetlent és visszakértem az átadott tiszteletdíjat. Természetese (??) nem kaptam meg. Azzal "érvelt", hogy lefoglaltam az idejét, és én nem akarok maradni, ő nagyon szívesen lát. Itt kb csak egy hangyafasznyira volt egy egészséges szájba vágástól (most lehet áldani a szerencsédet Amira!). Végül győzött az ész. Mondtam rendben, csinálj úgy, mint a kis boci a tehéntőggyel és szopjál le. Azt mondta, szájba nem mehet, az extra és erre figyeljek. Persze, hogy figyelek, nem akarok még többet bukni. Tényleg figyeltem. Nagyon figyeltem arra, ne tudja elvenni a fejét a spricc előtt és rendesen torkon ejakuláltam. Gyorsan lenyelte és utána elkezdett hőbörögni, hogy ő szólt, meg fizessem ki, meg hasonlók. Őszinte leszek, nem hatott meg a sirámja. édes szavai kíséretében gyorsan felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vészes a tiszteletcsokor nagysága, ha valóban azt is adná érte, amit beígér. Így viszont bukta a dolog. Jó, persze végül is kiürült farokzacsi, de nem így volt betervezve.
  • Problémák:

    Átverős, lehúzós.
Happy Massage