• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, valaki lemondott egy találkozót. Félóra múlva már tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A volt Budai Skála közelében. A környék fizetős de lehet parkolót találni, BKV-vel könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Tökéletes. Tiszta, hangulatos, félhomályos, illatos. Gyerták, füstölők, tiszta, hatalmas törölköző.
  • Lány külseje:

    Az igazi érett, dögös NŐ. Barna, finom bőr és sokat sejtető fehérneműk, harisnya, harisnyatartó. Jellegzetes, hosszú haj, termetes keblek, kerek popsi.
  • Action:

    Speciális masszázst beszéltünk meg, amiről már a telefonban elmondottak alapján is lehetett sejteni, inkább lesz simogatás, finom előjáték, ellazulás. Így is lett. A fürdő után az ágyra feküdtem, hanyatt, fejjel a lábrész felé. Ő mögém térdelt és finom, lassú mozdulatokkal átmasszírozta az arcom, nyakam. (Itt még beszélhetünk masszírozásnál, mert az arcnál nem igazán van szükség gyúrásra :-) közben kapok puszikat az arcomra, fülemre. Sőt, amikor egyszer felnézek és tekintetünk találkozik, meg is csókol. Mellkas, karok következnek, még mindig a fejem mögül, így a mellek óhatatlanul is simoagtják az arcom.
    Ezek után mellém ül, jöhet a has, lábak. Megkérdezni, levegyen-e valamit... a harisnya és harsinyatartó megtartására kérem, így minden mástól megszabadul. A keblek immáron fedetlenek így finoman köszönök a bimbóknak... és már fordulok is hasra. A hátam, lábam, kezek következnek... a fenekem épp csak érintve, pedig jólesne ott elidőzni kicsit... szerencsére ez is a terv része volt, forfulás előtt visszatér. Simogat, kézbeveszi a zacsit, végigsimít a farkamon, közben puszit nyom a fenekemre. Amikor látja, hogy érzékeny területre tévedt, ujjat krémez és már bennem is van... lassan finoman, kőkemény leszek tőle, így fordulunk. A lábam közé ül, ujja ismét bent, a farkam pedig a szájában. Lassan nyalogat, szopogat, tartja a közelítés ritmusát. Ahogy kezd elborulni az agyam és már csak a robbanást vágyom, kézzel kicsit irányítom az ütemet...nem tiltakozik, egyre gyorsabban mozog. Hatalmasat élvezek... pár percig eltart, mire magamhoz térek, így fogalmam sincs hol landol az anyag, csak azt érzem, hogy finoman simogat, megtörölget. Isteni volt.
  • Elszámolás:

    Korrekt, utólag, a megbeszéltek szerint. (Időtartam és befejezés tekintetében vannak variációk)
Happy Massage