• Szilvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam ,hogy valamikor felmennék mert a közelben leszek és hamarjában találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. A másik oldalon hirdet onnan ismerem már több éve.
  • Megközelítés:

    Pontos címet ad évek óta itt dolgozik ,általában a bejáratnál mindig van szabad parkoló hely még most is.Gps pontosan tudja a címet.
  • Helyszín:

    Panel az a fajta ahol hosszú folyosóról két oldalra nyílnak a lakások. A berendezés elég szegényes a nagy szobában csak egy francia ágy ,egy asztal és két szék van. A fürdő picit nagyobb mint a legtöbb panelban ,kádban lehet zuhanyozni ,törülköző még mindig kicsi. Tusfürdő pár darab száj víz a mosdón.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő bár a legtöbb képe nagyon régi.De szinte ugyan úgy néz ki.Az átlagtól magasabb vékony szőkés barna hajú csajszi feszes kis cicikel szép kis popsival. Érkezésemkor egyszerű tanga melltartó,magas sarkú szettben fogadott.
  • Action:

    Szokásos zuhany, utána még Szilvi is kiszalad egy alapos zuhanyra. Majd piciny csevej , majd a témára térünk. Elkezdi szopni a farkamat, ami nagyon kellemes, ugyanakkor még ennyi év után is olyan mintha csak most tanulna szopni :) közben a mellét , haját simogatom ,ami elképesztően izgató.Majd a hátára döntöm és a punciját kezdem nyalni amit csukot szemmel próbál élvezni. Sajnos ujjazni nem lehet így csak nyalni és kívülről lehet simogatni. Nyalakodás után az ágy szélére ültettem én meg elé állva tettem a szájába a farkam így azt újra kezelésbe vette és addig szopta verte míg nem a szájába nem élveztem .Sajnos elég hamar abba hagyta és már nyúlt is a papír törlőért ,hogy minél hamarabb kiköphesse. Szünetben kicsit bekrémezte a derekam. Majd neki fogtunk az újabb menetnek ,ismét egy kis szopás ,aztán gumi kerül a farkamra, majd hátulról kezdem el döngetni Szilvit aki jól viszonozza erőfeszítésemet és szépen ellen tart. Utána fordulás, majd hátára fekszik és nyöszörög miközben szemből dugom lábait fogva. Kellemes atmoszférát adva ezzel, talán elhitetve hogy te vagy a nagy ő.Abszolút barátnő fíling is lehetne de nem az csak egy sima dugás. Fordulás után még lovaglóba kérem amit a mellkasomon támaszkodva kifejezetten jól csinál. Végül újra hátulról a derekába kapaszkodva dugom ,melynek a végén a fenekére élvezek el.
  • Elszámolás:

    A végén szoktam átadni a nagyon kis csokrot ami a nagyon nagyon régi pesti átlag alatti összeg.Extra nincs csak alapból minden benne van.
  • Összkép:

    Teljesen megérte a kiruccanás,ezért az árért meg pláne örülhettem neki.Szerintem még biztos visszatérek ;)
Happy Massage