• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Köszönöm szépen soraidat! Várlak máskor is!
    Csók Nancyy

  • Egyeztetés:

    Vtr-en kerestem meg a hölgyet, hamar válaszolt is rá. Elmondtam Neki, hogy szabad a délutánom, ha lehetséges 2órára mennék. Álltalában 2órára szoktam nem szeretek kapkodni. Elfogadta a foglalást. Reggel útközben megcsörgetem, szeretem volna halani a hangját, meg hogy pontosítsunk. Ha hangja már akkor megfogott, tudtam hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a Puskás mögötti csendes utca, rengeteg parkoló. A ház elött álltam meg, kb. 13,5 méterre a tethelytől.
  • Helyszín:

    Földszinti lakás nagyon szépen felújitva, igényesen. Nagy helyiségek, rend, tisztaság. A fürdő tiszta, nagy zuhanykabinnal, rengeteg tusfürdő. A mosdon a listerinek kis üveg pohár kikészitve, nagyon cuki.
  • Lány külseje:

    Régóta szemezek már a hölggyel, valamiért mégis elkerültük egymást. Volt egy elképzelés a fejemben, egy Angel White tipusra számítottam ami Nekem nagyon bejön, de überelte. Formás a hölgy, ott kerek ahol kell, az az igazi tolnád Záhonyig. Száz szónak is egy a vége, nincs csalódás!!!!!!!
  • Action:

    Gyors zuhany után visszatértem a tethelyre, közben kaptam egy pohár üdítőt. Kérdezte, hogy mi legyen a forgatókönyv, mondtam Neki, hogy teljesen rábizom magam. Egy kellemes masszázsal kezdtünk, finoman be-be nyulogatva. Majd kérte, hogy emeljem meg a csipőmet, hogy jobban hozzáférjen a "nyiláshoz". Hát uraim nekem eddig ilyenben még nem volt részem, nagyon finoman bőnyállal csinálta, ettől hamar kemény lettem így kérte hogy forduljak meg. Kezdetét vette egy kellemes francia, foglalkozott a környékkel is rendesen. Kértem hogy szeretném én is kényeztetni. Finom, formás, édes punci. Nyaltam faltam, de sajnos közölte, hogy Ő nem tud elmenni, így újra a szájába kerültem. Gumit kértem, de közölte, hogy szerinte nagy lesz a méretem. Na ilyet Nekem még nem mondtak, úgy voltam vele, hogy nem nagy de legalább vékony🤣🤣🤣. Hát most megkaptam, hogy átlagon felüli vagyok, de azért megprobáltuk és konpatibilisek voltunk. Kutyusban toltuk, gyönyörű látvány ahogy bepucsit, hamar végem is lett. Tisztálkodás után dumáltunk egy jót, okos céltudatos csaj, jó vele beszélgetni. Kérdezte, hogy szeretnék-e egy lingam masszázst, rábolintottam. Nagyon érti ezt a részét is majd kaptam egy isten bőnyálas franciát. Kérdezte, hogy el tudok menni? Ha kell 5x is Babám, már csak forró levegő fog jönni de ezzel soha nem volt gond. Hatalmasat élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd elmentünk rendbeszedni magunkat.
  • Elszámolás:

    Begbeszéltek szerint a randi végén rendeztük. A vtr-en leírt összeg az extrával kevesebb volt, észrevettem, de Ő is. Azt mondta ez az Ő hibája, az Ő sara. Szóval nagyon korekt!!!!
  • Összkép:

    Imádtam a randi monden percét, azt kaptam amire számítottam, sőt.....! Fogunk mi még találkozni! Ez veheted fenyegetésnek😂😂😘😘.
Happy Massage