• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noémi (Nocsi)-nál már nem először jártam, beszámolót is írtam róla. A Covidos szünet után oltottságom birtokában most újra meglátogattam. Üzenet váltogatások után kértem tőle időpontot, amit előző nap telefonon véglegesítettünk, kölcsönös örömünkre.
  • Megközelítés:

    Nocsi új helyre költözött decemberben. A XIII. kerület egy csendes mellékutcájában áll az a ház, amit kb. egy éve fejeztek be, míves anyagokkal, nagyon jó kivitelben. Ennek azért van jelentősége, mert a lakás is minden igényt kielégít. Az utca mindkét oldalán rengeteg parkolóhely van. BKV-t nem használok, nincs róla infóm.
  • Helyszín:

    Két szobát láttam, ahol voltunk kényelmes méretű, tatamival, tükörrel és kényelmes nagy fotellel, párnákkal. A világítás gerincét égő gyertyafény adta, némi rejtett fény rásegítéssel. A fény azonban elég volt Nocsi szépségének maradéktalan megtekintéséhez. Hangulatos háttérzene szólt.
    A modern építésű fürdőszobában egyedülálló kényelem, a kád mellett falakkal határolt tágas zuhany is van, ahol még a hozzám hasonló méretű vándorok is kényelmesen elférnek. Komplett "drogéria", méretes törülköző.
  • Lány külseje:

    Nocsi egy filigrán szépség. Arcos képekkel hirdet. A képekről átjön szép alakja, de ennek igazi szépsége csak akkor értékelhető igazán, ha teljes meztelenségében tündököl. Ha egy szobrász több nőből akarná összerakni az ideálist, az se tudna szebbet, arányosabbat alkotni. Csodálatos keblek hegyes bimbikkel, popsi, derék, csípő. Minden a helyén. A csodálatos harmóniát egyetlen tetkó sem szakítja meg.
    Arca is más élőben. A fényképek mosolyán nem süt át az természetes kedvesség ami a sajátja. Élőben a szemei is mosolyognak.
    Kérésemre egy köntösben fogadott, alatta a meztelen valósággal.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra úgy félidőben került sor. Nocsi szakképesítésekkel rendelkezik masszázsból. Teljesen meglepő, hogy azokban a kis méretű, finom kezeiben mennyi erő van. Hátam és nyakam megdolgozását kértem tőle, amit azt hiszem krémmel csodálatosan teljesített. Fokozta az élményt, hogy közben lehetett mozizni a tükörben és kellemeset lehetett beszélgetni is.
    Teljesen kilazultan tudtam áttérni a második felvonásra.
  • Levezetés:

    Már megérkezésemkor csókkal üdvözölt, mint régi kedves vendéget. Átadtam a hozott kis nyalánkságot, majd bevonultam a zuhanyozóba.
    Visszaérve első dolgom volt, hogy a köntösön át megtapasztaltam, hogy minden megvan-e még. Megvolt. Ezt követően már lecsúsztattam a köntöst és hosszas gyönyörködés után nekiláttam végigcsókolni minden porcikáját.
    A fotelt vettük először használatba, ahol ölembe vontam és elmélyedt csókolózásba kezdtünk. Csókja egy külön fejezet. A legfontosabb az, hogy szeret csókolózni. Csókja a legfinomabb ajakjátéktól az igazi nyelves csókig terjed. Az igazi különlegessége azonban az, hogy gyermeki tisztasága, szeretetvágya és szeretetet adni akarása szinte beleolvad ebbe a csókba. Csók közben simogató kezem leért a ciciken át a legérzékenyebb pontjához és ha már ott volt, ott is maradt. A csók egyre forróbb lett, majd heves csípőmozgás közben Nocsi elrepült.
    Némi pihegés után áttérve a tatamira, Ö mutatta be csókos, simogatós, csúszkás, lingamos francia tudását. Ez még csak a csodálatos felvezetés volt.
    Ezt követően Ö feküdt a hátára és most már hozzájutottam, hogy többszöri csókolózás után végighaladjak csodálatos testén, eljutva a csodák birodalmába. Az ujjazást nem szereti, de csiklója olyan érzékeny, hogy annak nyelves csókolása elég hamar csípő mozgást, majd igazi örömet jelentet számára. Ennek elérése után azonban nem hagytam abba a kényeztetést és láss csodát új repülésre került sor. Nincs nagyobb öröm, mint ezt előidézni.
    Ezt követte a masszázs, majd sor került az én további kényeztetésemre. Ehhez félig rám feküdt, úgy hogy csókolni tudjon, kezével markolásra elérve nemesebb részem, de közben az én ujjam is csikló közelbe került. Az egyre forrósodó csók közben mindkettőnk libidója emelkedett, majd szinte egyszerre értünk csúcsra mindketten.
    Mindkettőnk nosztalgikus emlékeként visszatértünk egy korábbi emlékhez. Fejem fölé térdelt, és miközben kebleit markoltam csodálatos önfeledtséggel táncolta el nyelvemen az örömtáncát. Csodálatos élmény volt ezt látni és érezni.
    Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de egy összebújós, csókolózós beszélgetés végén még egy csikló csókos repüléssel búcsúztunk.
    Kevés nagyobb élmény van egy férfiember számára, mint egy ilyen partner, aki ennyire önfeledten és ennyiszer tud élvezni.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek. A virágszálak száma felső kategóriás, de az élmény mindenek feletti. Nem szolgáltatást ad, hanem önmagát.
  • Összkép:

    Nocsi számomra fogalom. Lehet általában azt mondani valakire, hogy kedves, ügyes ebben-abban, szép, stb. Igen mindez benne is megvan. De benne több év gyakorlata után is megvan az a szinte gyermeki naiv ártatlanság ahogy egész valóját kitárja, átadja, mint egy szeretet bomba. Ugyanakkor szégyentelenül veszi el, azt ami az Ö örömét szolgálja.
    Mindez abból ered, hogy Ö egy csodálatos, tisztességes gondolkodású ember is.
Happy Massage