• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága hypnos ;)

    Először is Köszönöm szépen a beszámolót :) Nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad Velem Nálam ;) Az Érzés kölcsönös, tényleg jól elszórakoztunk, és nem csak szexuálisan ;) Nagyon kedves, aranyos, embert ismertem meg benned.
    Azt sajnos nem Tudom, hogy mi a helyzet a tömegközlekedéssel (metró) amit írtál, nem járok Vele, de közel van, pár perc gyalog a metró és a villamos is. :) A parkolás egyszerűbb volt míg nem volt ingyenes, de pár lépésre a bejárattól az a másik épület amúgy egy parkolóház. ;) Mondjuk ezt nem mondtam telefonba. :) Szóval ez nem az Én hibám, hogy picit nehezebb a parkolás, de amúgy nem vészes ;)
    De nem is ez a lényeg, parkolás tömegközlekedés :) hanem, hogy jól Éreztük egymást ;) és ahogy írtad jössz még hozzám ;) és Én szeretettel Várlak, hogy ismét olyan jól Érezzük magunkat. ;)

    Addig is millió Csókjaim ;)

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Estefelé láttam meg másik oldalon, most vettem észre hogy itt is megtalálható. Rögtön hívtam is, és cakk-pakk összehoztunk egy nagyon közeli randit. Telefonon kedves volt, mindent megtudsz amit szeretnél, és simán ment a megbeszélés.
  • Megközelítés:

    BKV-val sem nagy gond, bár a 3-as metrő pótlásának köszönhetően biztos macerásabb mint szokott. Én autóval mentem, és amúgy is ismerős vagyok a környéken, tudtam hova kell mennem, de könnyen megtalálható. A parkolás a XIII. kerületben mindig szívás, most nekem mázlim volt.
  • Helyszín:

    Otthonos, jó állapotú kecó, a bejutás sem egy útvesztő. Környezet, ágy, fürdő, nekem teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek egyáltalán nem hazudnak, Laura eszméletlenül jól néz ki. Ha láttad a képeket nincs zsákbamacska(höhö), ugyanerre számíthatsz élőben is. Ugyan elég pornós cica kinézetű, de szerintem bőven tűréshatáron belül. Összességében egy eszméletlenül erős szexuális kisugárzással bíró nő, akire rögtön ráizgul az ember fia. Én biztosan.
  • Action:

    A hozzádállása, és a kedvessége, meg ahogy érzed magad vele, az a csúcs. Hihetetlenül aranyos, kicsit cserfes, nagyon barátságos és vicces, baromi könnyű vele megtalálni a közös hangot. Nekem legalábbis úgy érezem sikerült, mert én fantasztikusan jól éreztem magam vele. Nagyon jól eldumáltunk, nem csak a szex volt jó. Tényleg olyan érzés, mintha ezer éve ismernétek egymást.
    Én most viszonylag alap dolgokat probáltam. Az első körben csak egy kis franciás felvezetés után gumi, és szemből támadtam, aztán fordultunk még hátulról, és ennyi be is tette nálam a kaput elsőre. Beszélgettünk, elsztorizgattunk, eléggé, de aztán csak rátértünk a második menetre is. Ezt már csak szemből abszolváltuk, és a végén egy hatalmas szájbaélvezéssel zártuk a rundot, de még ez is elég emlékezetesre sikerült. Ha tippelnem kéne, ettől még jóval pajzánabb irányba is el lehet menni vele, és szerintem kerítünk is még erre sort. Annak ellenére, hogy most nem prezentáltunk lepedőakrobatikai nagy mutatványt, előkelő helyet foglal el emlékeim között a randink. Még fogjuk fejleszteni ezt egy kicsit, az biztos.
  • Elszámolás:

    A bővebb információkban is találsz erre megfelelő útmutatást, minden annak megfelelően történt, teljesen korrekt módon.
  • Összkép:

    Egy nagyon jó élmény emlékével távoztam, és biztos repetázok még. Csak ajánlani tudom Laurát, szerintem senkinek nem okoz csalódást.
Happy Massage