• EMESE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismert szalon, telefonos központtal. Elsőre nem vette fel a központos hölgy, 2 perc múlva visszacsörgött. Mindent elmond, meg lehet beszélni, de nem hallod a lány hangját. De többször voltam ebben a szalonban, nem volt még csalódás
  • Megközelítés:

    Pontos címet ad, kaputelefonnal. Tömegközlekedés nagyon jó, hév-villamos-busz, ami kell. Parkolás kb. lehetetlen, szűk óbudai utcák, ingyenes parkolás...
  • Helyszín:

    Az ismert garázson át bejutós épület, az elsőn a szalonnal. Most nem találkoztam senkivel, a garázsban azért lehet összefutni lakókkal. Szalonnak kialakított lakás, fél (az előszobában teljes) homály (oda tényleg kéne egy hangulatlámpa, alig találtam meg a cipőmet távozáskor, pedig nem nyúlt hozzá senki). A fürdő a célnak megfelel, érdekes kialakítású kettős zuhanykabin van, megfelelő tusfürdő választék. szájvíz poharakkal, dezodor, száraz kilépő, minden korrekt. A tetthelyen szobainas a ruháknak, masszázspad, kanapé. (És egy óriási, faltól falig tükör, amitől úgy tűnik, mintha lenne bent még egy pad, és kétszer ekkora lenne a szoba)
  • Lány külseje:

    Ez az a szalon, ahol a valóságtól lefele retusálják a lányokat. Akinél eddig itt voltam, mindenki szebb volt élőben, pontosabban talán a "nem mű" a jó kifejezés. Emese az igazi "szomszédlány", mindene természetes, kedves mosoly fehér bőr, én nem láttam tetoválást. Fiatal lánytest, nem ropi-vékonyságú, de a strandokon a vékony lányok közé sorolható :-). Gyönyörű szép mellek, kemény feszes tapintással, kerek szépívű popsi. Aki a hosszú hajat szereti ragadjon telefont, popsiig érő dús haj, copfba kötve. Egy hálós fekete valamiben fogadott (jól állt neki), aztán az lekerült (nem volt alatta melltartó). Bugyi maradt, nem is próbálkoztam semmivel arrafele.
  • Erotikus masszázs:

    Ugyanaz képezi ki az itteni lányokat, nagyon hasonló a technika és a sorrend. A másfél órás programban a masszázs a két kényeztetés között van, szépen felépített, kidolgozott sorrendben. Hát, lábak, fenék, karok, kezek, fordulás után combok. Kellően erős és odafigyelős volt, de érződik, hogy gyorstalpalós, és nincs mögötte anatómiai tudás. De amire ilyen helyen vágyom, azt megkaptam, ellazított, átgyúrt, simogatott, jó érzés volt. Krémmel történik a masszázs, amit menet közben jobban szeretek mint az olajat, amikor le kell mosni már kevésbé :-). Megvolt a szalon "signature move"-ja, a combok közé fogott karmasszázs :-). Ekkor sem próbálkoztam semmivel arrafele :-) Elvileg lehetőség lenne 90 percben kölcsönösségre, de lusta disznó vagyok, aki élvezkedni ment.
  • Levezetés:

    Két kényeztetés van a 90 perces programban. Kézzel történik, sok krémmel, két kézzel, én feküdtem a padon, Emese a pad mellett állt. Változatosan masszirozott, gyúrt, csavart, néha gyorsított, amikor látta, hogy kezd jó lenni, belassított. Ez nem tudom mennyire volt tudatos, tervezett, de nagyon jól esett. Közben simogattam, az első alkalommal még csak nagyon visszafogva, de a masszázs közben eléggé egymásra hangolódtunk, úgyhogy a második körben már "bátrabb" voltam. Amikor nekem már jó lett, azonnal abbahagyta (jobb lett volna még egy kicsit foglalkozni velem), hozott törlőkendőt, megtörölgetett, kaptam nedves törlőt is saját használatra.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott, évek óta változatlan ár. Extrákról nem tudok, nem is kérdeztem, ez a program nekem teljesen megfelelt.
  • Összkép:

    Emese egy nagyon kedves, igazi szomszédlány. Az elején visszahúzódó, csöndes volt, aztán véletlenül betaláltam egy témába amin elindult a beszélgetés, és annyira megnyílt, hogy a masszázs nagy részét átbeszélgettük az életéről, tervéről, jövőképéről. Még a második levezetés közben is, miközben két kézzel simogatta a golyóimat és a farkamat, lelkesen mesélt a jövőjéről :-) (orgazmus tréningnek kimondottan jó, a csúcs előtt elkezdesz válaszolgatni, aztán amikor lenyugszol újra csak hallgatod, és hagyod újraépülni az érzést). Sajnos nem lesz már sokáig velünk, úgyhogy még gyorsan érdemes felhívni. Ha maradna, mennék még hozzá, jó masszázs, kedves beszélgetőpartner és társ abban a másfél órában, két megfelelő levezetéssel (legközelebb majd mondom, hogyan szeretem, néma gyereknek ugye...)
Happy Massage