• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedvesem!
    Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad a randinkat!
    Nagyon jól éreztem magam, de hisz ezt tudod! 😁😉😘
    Egy igazi jó fej hapsit ismertem meg benned, várlak szeretettel máskor is!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    már korábban is szemeztem a hirdetésével, majd év elején átment a másik traktusba. Amióta ismét visszatért, terveztem a látogatást. Előtte egy nappal egy telefon, csak hogy legyen egy kis kommunikáció, mert ha az nem működik, akkor semmi sem. Egyeztettük az időpontot, amit aztán VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Végre letudtam a régi mániámat, és ha nem is hajtottam rajta végig, de nagyjából a közepén megálltam. Könnyen akadt parkolóhely a technikának, de BKK-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Kívülről egy régi bérház, belülről azonban egy nagyon klasszul felújított kecó. Vendéglátómnak is tetszik, mert a randi végén minden helyiséget megmutatott. A nagyobbik szobában voltunk, az is és a fürdő is teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    A kérdés itt az, mi tetszik rajta. Minden. Nyilván a huncut mosolya és a szeme fogott meg, de egy szóval leírva: szép. Puha bőr, dús keblek, domború popsi. Ahogy írja magáról, nem a vékony lányok táborát erősíti, ez teljesen igaz, de még a molettől is távol áll, leginkább a teltkarcsú jelzővel lehet leírni, az a tipikusan van rajta mit fogni típus, és mi tagadás, fogtam is, ha már arra vettem az utam. Az arckitakarás olyan okos lányos a meséből: mutat is, meg nem is. De már mint említettem volt, nekem szép, a magam részéről egyáltalán nem ért csalódás, sőt. Amit még illik ideírni, az első perctől megtaláltuk a közös hangot, fecserésztünk is rendesen.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve egy alapos hátmasszázzsal kezdett, ami ha nem is volt egy kemény átgyúrás, de nagyon tetszett, mert nyaktól derékig egy nagy erogén zóna található azon a területen. A tomporaimmal is foglalkozott, néha kicsit érintés szintjén egy kicsit máshová is besimogatott, szóval pontosan tudja, hogy kell egy kicsit felhúzni.
    Mielőtt lekerült a textil, még megkérdeztem: csók van-e. A járványhelyzetre való tekintettel nem vállalt, de ez nem az a tilalomfa, ami miatt sarkon fordulnék. Később azért egy-egy finom szájrapuszi befigyelt, nagyon érzéki, húsos ajkai vannak. Elheveredtünk, és a nyakától kezdve elindultam lefelé. Sietni semmiképpen nem akartam, ezért derekas és alapos barátságot kötöttem a kebleivel (szándékosan ezt a szót használom, mert ez fedi legjobban a valóságot), majd tovább folytattam a felfedezőutat, aminek a végén gyönyörű babapunci várt. Miután ujjazás semmiképpen nincs, ezért csak kívülről simogattam, majd a nyelvemet küldtem bevetésre. Halk sóhajokkal felelt, majd néha a kebleit gyűrte, később összekulcsolódtak a kezeink, a csípőjét is mozgatta. Miután folyamatosan kommunikáltunk, közölte, ezt egész nap el tudná viselni, de elélvezni biztos nem fog. Miután nagyon tetszett, amit találtam, ha egész nap nem is, de hosszasan foglalatoskodtam a lábai között, míg a talpai a hátamon pihentek.
    Hanyatt fordulásom után nem tétlenkedett, elkezdődött a szelíd, barátnés francia nyelvlecke, foglalkozott a környékkel. Kezezés minimális volt. Isteni érzés volt az ajkai között lenni, most én jegyeztem meg, ezt egész nap el tudnám viselni, közben simogattam, ahol csak értem. Felmerült annak a lehetősége, maradunk ennél a verziónál, mert egy bizonyos méret felett nem vállalja a behatolást. Mutatta, mekkora az átlag, amivel találkozni szokott, hát mit csináljak, annál nekem tényleg nagyobb.
    Végül azért azt mondta, tegyünk egy próbát missziben. A gumihúzást követő első percekben a finom bejutás után csak nagyon óvatos, lágy mozdulatokkal indítottam, majd fokozatosan merészkedtem beljebb, majd egy idő után egyszerűen magába húzott. Innentől bedobtam a pacik közé a gyeplőt és úgy döntöttem itt is maradok. Amikor közelgett a vég, még gyorsítottam és egy hatalmasat élveztem. Finoman simogatta a hátamat, amíg teljesen le nem nyugodtam.
    Hátamra fordultam, mellém ült és miközben csacsogtunk és kacarásztunk, folyamatosan simogatott, ami egy hatalmas plusz pont. Sajnos az idő kegyetlen úr, nem akartam visszaélni ezzel, ezért egy újabb zuhany következett, majd a búcsú. Sajnos.
  • Elszámolás:

    A bevett szokásom szerint kérés nélkül egy borítékban letettem egy asztalra, ami egészen a randi végéig a helyén maradt.
  • Összkép:

    Ha valaki egy, szép, okos, kommunikatív, laza nővel szeretne randizni, ne habozzon. Engem pár perc alatt megvett, remekül éreztem magam, ebben maximális partner volt. Nem volt köztünk semmi feszültség, vagyok annyira jó emberismerő, hogy levegyem,nem voltam unszimpatikus. Ennek akkor és azóta is adta tanújelét. Remek volt, itt is köszi az élményt!
Happy Massage