• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel a kapcsolatot Alexandrával ,pár csörgés után felvette,röviden tájékoztatott ,majd kérésemre viszonylag rövid idő múlva tudott fogadni ,a 13 kerben volt dolgom.
  • Megközelítés:

    A 13 kerület tömbházas ,részén rendel , a cim pontos parkolás is megoldott mert délelőtt elvileg dolgoznak az emberek,közel találtam parkolót akár a ház előtt is lett volna de inkább odébb mentem .
    BKV ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A lakás egy, még a régi világban épült, nem magas tömbházban van, de rendesen karban van tartva ,akárcsak a körülötte levő zöld terület is ,a bejárat kaputelefonos, aminek a kódját helyben adja meg a hölgy,nem is kell magasra menni.
    Ketten rendelnek mint kiderült ,de rendben van a logisztika ,nem szervezik egymásra a vendégeket,tisztaság honol a lakásban, a fürdő is rendben van kádas ,függönnyel és száraz kilépővel ,megfelelő mennyiségü tusfürdő illetve szájviz van.
    a tetthely egy matrac a földön és egy szék, amire le lehet cuccolni, tükörből lehet mozizni.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek ,magas vékony formás hölgy ,mindig szorong a magassága miatt, de nálam nem volt miért ,mert én magasabb vagyok mint ő, formás cicikkel, hosszú lábakkal van megáldva.
  • Erotikus masszázs:

    Bebocsátást nyertem ,udvözlő puszi maszkon keresztül,cipő le majd betessékelt a tetthelyre ahol komótosan lecuccoltam és egy puha türcsivel elvonultam lemosni az út porát.Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt.
    Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.
  • Levezetés:

    Mivel egy kis kényeztetésre mentem ,pár órás út állt még előttem, Alexandra hagyott megfelelő időt az erotikus résznek is.Ritka alkalom magas hölgyekkel randizni ,igyhát kihasználtam az alkalmat és egyből 69 pózba kértem a hölgyet ,magasságunk folytán megfelelő volt az elhelyezkedés ,mielőtt felvette volna a megfelelő poziciót, a punciját még egyszer, felfrissitette, ami egy újabb pozitivum volt a részéről. Pozicióba kerülve elkezdtem finoman kényeztetni a kelyhét ,amire pozitivan reagált ,lassan ráérősen nyalakodtam ,nagyon finom simára borotvált a punci, gyengéd kényeztetésre reagált a csiklója is, eközben persze ,ő sem tétlenkedett, a himtagommal volt elfoglalva ,csak szájjal dolgozott rajta nagyon kellemesen kényesztetett ,nem mélytorkos,de nagyon kellemes, lightos, pont ahogy szeretem, egyből ráérzett a technikájával, mi a jó nekem ,a golyókat sem hagyta ki természetesen.sajnos nem sokáig birtam ezirányú ténykedését ,kértem gyorsitson,ée segitsen be kézzel is és egy nagy orgazmusban lett részem, de sajnos annyira jól csinálta hogy őt már nem tudtam csúcsra juttatni,talán legközelebb.A végtermék a hasamon landolt amit kézségesen letörölt majd elvonultam fürödni.
  • Elszámolás:

    Egészen barátságos a csokor ,mondhatni pesti átlag ,extrát nem vettem igénybe ,nekem mindenképpen megérte ,nagyon kellemesen telt el az 1 óra amit teljesen kitöltöttünk.
  • Összkép:

    Ha lehetőségem adódik mindenképpen felkeresem még, mondtam neki is, hogy teljesen elégedett voltam az együtt töltött időt illetően ,nekem a problémám mindig az, hogy sajnos, vidéki lévén ,sok mindent kell elintézzek amikor Pesten vagyok ezért nem tudok randit kezdeményezni csak rövid idővel azelőtt ami persze sok hölgynek persze nem nyerő.Tehát melegen ajánlom mindenkinek aki egy kellemes órát rászán erotikus masszázsra ,garantáltan nem fog csalódni
Happy Massage