• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor pár napja megláttam itt az oldalon, nem bírtam magammal és arra gondoltam h minnél előbb meg kell látogatnom. Volt itt pár üzenet váltásunk. Majd ma éjjel láttam h zölden villog, és úgy ereztem itt az idő. Próbáltam hivni, de elsőre nem vette fel. Utana küldtem üzenetet majd kis idő múlva válaszolt, higy minden oke hívjam fel. Az időpontokban teljes mértékben rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Réka a Rózsadombon fogadott. Autóval mentem szomszédos utcában sikerült parkolni. Bkv nem tudom, de azzal szerintem nehézkes. Navi odavisz, es egyértelmű melyik házba kell menni. Pontos útmutatást kaptam. Teljesen egyértelmű
  • Helyszín:

    Egy földszinti lakásról van szó. Célnak megfelelt. Tobb részből álló lakás. Tisztaság volt mindenhol. Tusfürdők szájvíz kis pohárkák. Van minden ami kell. Teljesen rendben van. Kádas fürdő. Zuhany függönyt hiányoltam de ha odafigyelsz meg lehet oldani kulturáltan. Viszont a kádból lesz aki ki fog pottyanni szerintem , mert van egy kis szintkülönbség. :)
    Szobában van egy francia ágy meg egy tükrös szekrény. Hangulatfény. Nekem megfelelt ,simán jó.
  • Lány külseje:

    Réka teljesen megfelel a képeknek. Egy magas formas vagány csaj. Nekem az arca nagyon tetszett. Egy bizonyos rangtól lehet látni a képek között is. Nincs meglepi. Amit itt látsz az a Nő fogad ott is. Egy piros ruhában es fekete tűsarkúban fogadott. Eszméletlenül nézett ki. Kicsit le is fagytam mint lufi árus a nyílzáporban. Formás kerek fenék. Kicsit Dél-Amerikai ;) feszes. Nagyon bejött nekem. Tenyérbe illő kellemesen nagy mellekkel van megáldva. Sugárzik a szexualitás belőle.
    Szerintem a haja nem ennyire vilagos barna de lehet h csak túl sötét volt a szobában . Viszont jól áll neki. Nagyon közvetlen volt velem semmilyen kellemetlen kínos csend es hasonlók nem voltak. Vagány jófej.
  • Action:

    Miután bekísért a szobába és kezdtem kiolvadni, egyrészt hideg volt kint, másrészt annyira megfogott a kisugárzása utána kaptam egy frissítőt majd a törülközőt es elmentem rendbe rakni magam. Miután vissza értem megbeszéltük h nincs extra kívánságom.
    Ezután sokat nem variált. Ő kezdett kényeztetni. Kaptam egy nagyon kellemes franciát. Masszírozta a golyóim közbe szopta a farkam és kereste a tekintetem. Jól állt neki amit csinált :) Minden nap el tudnám viselni ezt a látványt... ..dehát... na mindegy térjünk vissza...
    Ezután én mondtam h szeretném kkényeztetni. Mosolyogva hanyatt feküdt és magára húzott. Csókoltama nyakát miközben simogattam a testét mindenhol. Kicsit lejjebb mentem és a melleivel is foglalkoztam. Kellemesen sóhajtott, végig csókoltam a hasát majd megkóstoltam a punciját. Ténykedésem tetszett neki ,bár szerintem célba nem értem. Az jól esett ahigy közben dicsért dehát... majd legközelebb talán kiderül. Férfiakkal tud bánni az biztos. :) Bocs Réka
    Ezután újra a szájába vett egy kis időre, majd feltettük a gumit.
    Először kutyusban kezdtünk bele. Lassan finoman az elején. Nagyon jó szűk puncija van. Majd miután befogadott fokoztam a tempót. Fuuu brutál popsija van. Nagyon jó formas kerek. Ezt irtam tudom dehát tényleg nagyon bejött. Vékony karcsú derekába kapaszkodtam es egyre intenzívebben dugtam. Közben a hangja is egyre hangosabb lett. Nagyon jó volt az összhatás. Magamhoz húztam, es felálltunk. Kicsit.dugtunk állva,közben előre nyúltam és a melleit markoltam miközben ő is szoritotta a kezemet. Ezután rövid vágtázás volt. Neki elfáradt a lába, nekem meg jobban tetszett amikor hátulról dugtunk, igy vissza váltottunk egy kis időre. Viszont én is fáradtam már és kértem hohy vegyen a szájába. Össze fogtam a haját, szopta
    És verte a farkam közben néha fel nézett a szemembe. Nem kellett sok idő és elélveztem a cickókra
    . Végig tartotta a szemkontaktust és egy mosoly kíséretében elértem amiért mentem. Ezután elmentem tusolni majd öltözködés es egy még közvetlenebb kis beszélgetés de mivel csak nagyon rövid időre mentem igy elköszöntünk 2 puszival.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent korrektül elmond. Ez a helyszínen sem változik. En csak alap fél órára mentem. Előre rendeztük mivel korábban még nem jártam nála. Nem ismertük egymást. Az órát egyáltalán nem nézte. Mondjuk az időpont miatt gondolom nen volt feszes a menetrend.
  • Összkép:

    Abszolút pozitiv benyomással és élményekkel távoztam. Réka egy vagány, laza, korrekt csaj. És ugye nem mellesleg nekem nagyon bejött , abszolút az esetem külsőre. Mondjuk a képei magukért beszélnek.
    Mindenkinek ajánlom aki gondolkodik rajta. Sokat nem kell gondolkodni mert nincs min. Köszi Réka, biztos találkozunk még
Happy Massage