• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam és kora délutánra egyeztettünk időpontot. Tetszett és nagy korrektnek tartom, hogy első alkalommal kérdés nélkül elmondta, mi az alap, mit vállal. Igen, bizony. Már másodszorra találkoztunk. Akkor már nem volt nagyon miről egyeztetni, csak a rendi pontos időpontját tisztáztuk.
  • Megközelítés:

    Ismert környék a Kondorosi úton. Kocsival érkeztem, a közelben volt parkolóhely is. Tömegközlekedéssel talán a villamos a legegyszerűbb
  • Helyszín:

    Tiszta, higiénikus minden, nem találtam semmi kivetni valót sehol. A szoba kellemes hangulatú, nagy ággyal. Egyetlen "negatívum", hogy mozizáshoz kicsi a tükör a szekrényen. :)
  • Lány külseje:

    No, itt kérem nincs semmi meglepetés. Amennyire gyönyörű a képeken, ugyan olyan elbűvölően szép a valóságban. Száz százalékban Dominika van a képeken. Szóval aki a portfóliója alapján vonzónak tartja, az legfeljebb pozitívan fog csalódni a valóságban is. Arca bájos és számomra kifejezetten szép. Nincs túltolva se smink, műszempilla nincs. Természetes módon gyönyörű, csalódás kizárt!!! Számomra kifejezetten imponál, hogy tetoválás egyáltalán nincs rajta, így ez még inkább fokozza a természetességet.
    A cicik ugyan nem látszanak teljes valójukba a képeken de állíthatom, hogy valódi (!) remekművek, orvosi beavatkozástól mentesek.
    Szumma szummárum, Dominika a megtestesült tökéletesség. Imádom minden porcikáját.
  • Action:

    Mindkét alkalommal csupa pozitív élményem volt, minden részlet olyan szuper volt, ahogy azt szerettem volna.
    Az együttlétet gyengéd simogatással, csókolgatással kezdjük, ahol én már rögtön megveszek Dominika gyönyörű testéért. Első alkalommal fekete necc-combfix rajra, második randin pedig fehérben fogadott, fehér melltartóval kombinálva. Mindkettő szemkápráztató a modelleket meghazudtoló, Istennő testén. Combfix marad, csak a fenséges beleket csomagolom ki és izgatom fel magamat velük betonkeményre. De bárhova érek és csókolok, borzasztóan kívánom.
    Nem is bírom ezt sokáig, átadom az irányítást Dominikának. Leül az ágyra és lágyan cumizik. Ő volt az első aki meg is kérdezte, hogy mennyire bánjon a "fejfedővel".
    "Szereted, ha csak finoman húzom fel, nem teljesen?" Erre én: "Pont úgy jó" Ez abszolút jól esett, jó volt a felvezetés. Szájjal is pont úgy csinálta, ahogy nekem megfelelt. Fűszerezte egy enyhe mélytorkozással is, mivel nincsenek színészi méreteim. :)
    Némi francia után jön a viszonzás. Finoman kényeztetem a zárt, illatos kis kelyhét és annak környékét. "Szereted nyalni a puncimat?" , kérdi Dominika szemembe nézve, hosszabb nyelvjátékom után. Mindig olyan jókat kérdez, hogy már az amit és ahogyan kérdezi felér egy kisebb izgatással. Habár eddig átütő sikerrel talán egyszer sem jártam, ettől függetlenül mindkettőnk számára kellemes perceket okozott látható és érezhető módon.
    Már nagyon nem bírok ilyenkor magammal, kell az a gumi. Felpattintjuk és egy klasszikus szemből formáció jön. Első alkalommal úgy éreztem, mintha bejáratot tévesztettem volna: meglepően szűk volt de mit ne mondjak,pont ezért nagyon kellemes is. Pontosan úgy, ahogy Dominikával az aktus minden perce. Szembe néz és csókot lop, hajamba túr és ölel magához. Én közben nem győzök testének gyönyörével betelni és egyre inkább kívánom őt, aminek tempómmal mutatom ki jelét. Semmi állati durvulás, csak úgy, hogy pont mindkettőnknek jó legyen. Kecses, formás lábait hol magam elé, hol oldalra teszem, hogy gyönyörködhessek az erotikus látványban is. Bitang jól áll neki az a combfix, azon keresztül és puszilgatom ahol csak érem.
    Első alakalommal nem volt szerencsém a lovagló tudását megnézni, de másodjára pótoltuk ezt a hiányosságot. A látvány fenomenális, de az igazi élményt mindkettőnk számára a kutyus jelentette. Keresztben helyezkedtünk el az ágyon és balra sandítva próbáltam dupla vizuális ingert szerezni a tükör segítségével. Anélkül is majd megvesztem az iszonyat kerek és feszes popsi látványától. Mindannyiszor ez volt a végzetem. Amíg csak bírtam, égettem a retinámba ezt a képet majd Dominika csípőjébe + brutál-jó seggébe kapaszkodva jutottam és a mámorító pillanatig.
  • Elszámolás:

    Kedvenc csokijához fűztem az amúgy nagyon kedvező méretű csokrot, amit örömmel kerekítettem egészre. Elején szoktam átadni, hogy utána már semmi ne törje meg a hangulatot.
  • Összkép:

    Dominika számomra a megtestesült Istennő. Kedvességével, humorával és odaadásával mindig levesz a lábamról. Nem kérdés: visszatérő vendége leszek, nagyon jó vele minden együtt töltött perc.
Happy Massage