• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma reggel gondoltam úgy, hogy egy kis lazításra vágyom és a kiszemelt lányok között volt Lana is. Nyúltam tehát a telefonomhoz és VTR-en bejelentkeztem egy délelőtti időpontra, melyet pár perc múlva megerősített megadva a randi koordinátáit.
  • Megközelítés:

    Mindenekelőtt igyekszem leszögezni, hogy csak ideiglenesen rendel a jelenlegi helyén, hamarosan a jól megszokott helyén fogadja vendégeit egy budai kerületben. A randi helyszíne jelenleg a VII. kerületben volt egy a körútra merőleges utcában, a Wesselenyi és a Blaha között. Én az Oktogon felől közelítettem meg a helyet, de mivel az elég frekventált helyén van, így az MT-knak bőséges tömegközlekedési válszték áll rendelkezésére, főleg a 4-6-os villamos és metró. Parkolóhelyeket nem figyeltem, de szerintem pár darab a rendelkezésre áll párhuzamosan az utcában.
  • Helyszín:

    Maga az ideiglenes lak egy körfolyasós ház emeletén található. Nagyon nem is mennék bele a részletezésébe, úgyis költözik hamarosan. Egyébiránt a kecó teljesen rendben van, felújított, a fürdő is megfelelő, zuhanykabin van elegendő tusfürdőválasztékkal és Lana gondoskosott az ilyenkor szokásos tiszta és puha törölközőröl is. Maga a baszoba minimál, viszont az is teljesen felújított, egy szekrénnyel, egy jó nagy ággyal és egy ülőalkalmatossággal, ahová pakolni lehet. Minden tiszta és csillog villog
  • Lány külseje:

    Nos, gondolom itt kezdődik a lényeg. Amikor tárult az ajtó, már alig vártam, hogy megpillantsam vendéglátómat. Lana egy fiatal gyönyörű lány, hatalmas természetes keblekkel és hosszú combokkal. Arca nagyon szép, szóval az arckitakarástól nem kell tartani. A képeknek szerintem teljes mértékben megfelel. Nem az a nádszál típus, hanem a van mit fogni rajta kategória, nekem pont az esetem, de aki meglátogatja, nem fog csalódni. Engem egy kék hálóingben és bézs színű fehérneműben fogadott, már ha jól emlékszem, mert a melleiről és gyönyörű arcáról. Testét pár tetoválás díszíti, de egyáltalán nem zavaró mértékben, illetve egy tetoválása is van. Bőre illatos, tiszta és feszes.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve meztelenül fogadott, akkor csodálhattam meg teljes valójában gyönyörű testét és hatalmas kebleit. Az ágyra heverdtünk majd megkérdezte van e valami különös óhajom. Teljes mértékben kedves és igyekszik a vendég kedvében járni. Speciális kérésem nem volt, annyit mondtam, hogy szeretem a barátnős, összebújós együttléteket elnyújtott előjátékkal. Több sem kellett neki, egyből hozzámbújt és elkezdett cirógatni, puszilgatni és csókolni. Apropó csók, nála nem PR szöveg a csók, tényleg igazi, barátnős, szenvedélyes csók van és sokszor Ő kezdeményezi a nyelvezést, ami nekem óriási pozitívum. :) Na de vissza a fősodorba: egyre lejjebb haladt a testemet csókolgatva, majd eljutott a velem egykorúig, amit előtte már kézzel cirógatott és állóra készített, majd megkérdezte, hogy mehet-e natúr a francia. Naná hogy mehet, feleltem. Majd elkezdte azt a csodálatos franciát, amit nagyon jól csinál. Nem siet, nem eröltet semmit, lágyan, finoman, barátnősen játszik a hangszeren. Egy idő után kértem, hadd kóstoljam meg csodálatos kelyhét, ami nem volt ellenére, így csókot loptam tőle, majd apró puszikat elhelyezve a nyakán és testének többi részén dél felé vettem az irányt majd gyönyörű, simára borotvált és illatos puncijához érve elkezdtem a nyelvleckét. Szerintem élvezte, teste hullámzásából, nyögéseiből, illetve nedvesedéséből legalábbis erre következtetek. Sajnos csúcsra nem tudtam így juttatni. Ezt követően újabb francia következett majd nem bírtam tovább magammal és gumit kértem, amit kézségesen fel is helyezett. Missziben kezdtük, könnyen becsúsztam nedves puncijába, majd diktáltam neki az ütemet, ő eközben hol csókolt ahol ért, hol átkulcsolt a lábával, illetve kéjesen nyögött, ami nagyon izgató volt. Ezt követően hasra fektettem és hátulról támadtam. Személy szerint nagyon szeretem ezt a pózt, ahogy az ágyékom csattog mindenkori partnerem fenekén. Ez most sem volt másként, közben pedig a nyakán puszilgattam. Kutyusba váltottunk (saját elmondása szerint ez a kedvenc póza), ahol is belemarkoltam csipőjébe és úgy diktáltam a tempót. Nagyon szép feneke van, ezt is hozzá kell tennem. Bár elég hüvös nap volt, de izzadtunk keményen a nagy mozgásban, közben néha-néha belenyaltam a puncijába, majd ő kerekedett felülre és meglovagolt, nagyon ügyes a nyeregben is. A misszi-hátulról-kutyus pózt még egyszer végigzongoráztuk és kutyapózban lert végem hatalmasat élvezve a gumiba. Nem szoktam ilyen sokáig húzni, de jól esett nagyon. Letisztogatott majd a fennmaradó időben beszélgettünk egy kicsit. Tündéri és értelmes lány.
  • Elszámolás:

    A bővebb infót megnézve mentem hozzá, így nem ért meglepetés. Pesti átlag, mely a randi alatt nem került szóba, a talink végén kiugrott a fürdőbe, ekkor tettem le jól látható helyre, a szekrényre a virágcsokrot. Nekem ez a randi a legjobbak egyike volt, szóval teljes mértékben megérte a csokrot számomra.
  • Összkép:

    Lana egy nagyon kedves, vonzó, nőies és buja fiatal lány, aki maximális odaadással igyekszik vendégei kedvében járni. Mindenkinek ajánlom és én is biztosan visszamegyek még hozzá. Vigyázzatok rá és kezeljétek nőként.
Happy Massage