• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alettával már volt egy ismerkedős beszélgetésünk, ami megerősített látogatási szándékomban. Randink napján kerestem telefonon, hamar felvette, szerencsém volt, tudtunk egyeztetni egy déli időpontot. Randink előtt rámírt, jöhetek korábban is ha tudok. Tudtam.
  • Megközelítés:

    Aletta találkahelye nem messze a Deák tértől található. Ennek okán szinte az összes közlekedési eszköz szóba jöhet, a szerjózsa minden irányából. Autóval is ideális, a háznak sajàt mélygarázsa van, onnan is fel lehet liftezni a megadott emeletre. A cím a keresett utca elején van, vagyis nem a végén.
  • Helyszín:

    A cím egy újabb ún. passage épület, mélygarázzsal, összeköttetéssel a párhuzamos utcával. A megadott betűjelü bejárat az első, innét már Aletta navigál bennünket a megfelelő szintre, a már félig kitárt ajtóig. A lakás egy szépen berendezett, garzonnál azért nagyobb, a célnak tökéletesen megfelelő. Az előszobából jobbra nyílik egy méretes nappali, izléses bőrgarnitúrával. Itt kényelmesen megszabadúlhatsz öltözékedtől. A nappalival szemben a tökéletesen felszerelt, minden szükségessel kellően ellátott tágas fürdőszoba kádas zuhanyozóval. A bejárati ajtóval szemben van Aletta dolgozószobája. Egy igazi ,, budoár", pont azt a hangulatot árasztja amilyen funkciót tölt be, mindezt finoman, izlésesen. Hatalmas franciaágy, a fény diszkrét, de azért jól látod szépséges partnered. Halk zene, meghitt légkör, semmi külső zaj. Több mint ideális.
  • Lány külseje:

    Aletta egy nagyon ,,dögös" bombázó, ahogy tekintetünk előszőr találkozott, az egyszerűen letaglózott. A valóság annyival különbözik képeitől, hogy ott van melletted élőben, kedvesen, mosolygósan, és rohadtúl szexin. Ott ált előttem egy rövid kis piros áttetsző felsőben alatta egy alig, fekete felső és alsó, lejjebb szintén fekete combfix. Eszméletlenül karcsú, magas lány, magassarkú fogadócipője még dobott egyet a látványon. Szőke félhosszú haja kiemelte szép egzotikus arcát, hatalmas barna szemei drágakőként csillogtak. Model alkata bármelyik kifutón megállná a helyét. Puha selymes karibi barna bőre, csak fokozza az adrenalin termelést. Nagyon igényes és ápolt, nőiessége bujaságra inspirál. Aletta, pont mint a képein, nagyon rendben van!
  • Erotikus masszázs:

    Együttlétünk masszázsrésze a randi utolsó részére tolódott. Egymást átölelve feküdtünk, már túl voltunk egymás testének alaposabb felfedezésén. Aletta mondta, ne haggyam ki, ebben is jó. Hasamra feküdtem, ő a lábaim közé és elkezdett egy valóban hozzáértő, kellemesen erős masszazst kérésemre deréktől felfelé. Ügyesen megtalálta a letapadt részeket a hátamon néha az öklét is használva. Jó darabig dolgozott rajta, közben azért sokszor éreztem finom punciját is tevékenysége közben. Ez a kis levezető masszázs pont jól esett és pont elég is volt akkor. Közben és utána is jót dumáltunk, Aletta, inteligens, okos lány, fejlett humorérzékkel. Nem sürgetett, időmet jócskán túllépve indultam fürödni.
  • Levezetés:

    Már érkezésemkor nagyon kedvesen fogadott, tekintete elárulta nekem, hogy itt több lesz mint segrepacsi. Bevezetett a nappaliba, itt letettem a cuccaimat az egyik bőrfotelbe. Aletta megkínált egy törölközővel, ami jó szolgálatott tett a zuhanyozást követően. Mire a fürdőből visszatértem, Alettán már csak egy igen takarékos alsó-felső volt, cobfixszel. A magassarkú is lekerült, immár egyforma magasak voltunk. Aletta bevezetett a hálóba, a franciaágyig. Én már pucéran, finoman magamhoz öleltem őt, néhány puszi az arcra, majd csók, rögtön befogadott, szenvedélyes csókokkal indítottunk még ott álltunkban. Nem tudtam megállni, hogy ne köszönjek lába közének, mire ő szintén bemutatkozott a már érdeklödő farkamnak. Egy picit még így barátkoztunk, de az ágy már nagyon hívogatott. Nem történt semmiféle egyeztetés, úgy tünt egy kottából játszunk. Megkértem Alettát vegye le a maradék textiliát magáról, amit azonnal megtett. Látványától egy pillanatra megállt a lélegzetem, pedig már láttam néhány mutatós csajszit. Hátára fektettem és értésére adtam, hogy most bizony nagyon meg lesz szeretgetve. Ez Alettának is tetszett, testét felkínálva feküdt mellettem és mosolygott. Előszőr végig csókoltam gyönyörű testét közben ő is csókolt, ahol ért. A kezei folyamatosan öleltek, átkaroltak, minden olyan igazinak tünt. Ezután kértem, egy kicsit haggya rám az események folyását. Az eddig is használt olajból pumpáltam teste erogén pontjaira. Kezeimmel finoman elindultam a nyakától egészen a szemérem testéig. Lágyan a mellek, feszes hasa, majd tovább, combok. Visszafelé már a szemérem ajkak is érintve lettek. Ekkor már Aletta finoman sóhajtozott, időnként magához húzott, megcsókolt, átölelt. Úgy helyezkedtem, hogy elérjen, keze folyamatosan a farkam szeretgette. Egy idő után már szinte végig a szájában voltam. Néha elvettem tőle, nehogy idő előtt elmenjek. Aztán egyszer csak felgyorsultak az események. Aletta puncija a szám fogságába került, nagyon finom, enyhén pillangós az övé. Nem maradtam sokáig, mert nem 69-ben voltunk, s szerettem volna, ha örömünk egyidőben történik meg. Visszafordultam, és ujjaim már csak egy pontra koncentráltak. Sajnos az újjak Aletta belső intimszféráját nem látogathatták meg, de duzzadt csiklója is meghozta neki a gyönyört. Közben persze Aletta sem tétlenkedett, farkam nagyon finom bánásmódban részesült. Ugyan nem beszéltük meg, mit hova, de még valahogy kinyögtem, hogy jövök! Egy mozdulattal a melleire irányította a makkost, annak termése beborította azt. Nem hiszem, hogy egyszerre mentünk el, de nem sok híja lehetett. Aletta tisztába tett, mellém bújt, átölelt. Beszélgettünk mindenféléről, majd jött a masszázs.
  • Elszámolás:

    Az egy óra talán két szirommal több a nagy àtlagnál, de az érte kapott szolgáltatás bőven megéri. A kezelés díját előre letettem, habár ő nem kérte. Aletta és a randihely szerintem extra, felár nélkül.
  • Összkép:

    Egy emlékezetes randi volt az Alettával eltöltött idő. Ha lesz rá lehetőség, legközelebb másfél órára megyek. Még sok terület maradt kiaknázatlan, szeretném bepótolni.
Happy Massage