• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágám, nagyon izgalmas órácskát töltöttünk együtt, imádtam. 😜 Találkozunk még.. Csók és ölelés: Vivi

  • Egyeztetés:

    Először üzenetben érdeklődtem időpont iránt, mivel nem volt a kért időpontra szabad, később felhívtam és próbáltunk közös nevezőre jutni:-) ami nem volt könnyű mivel nagyon sokan akarják őt:-)) de sikerült találnunk helyet a zsúfolt naptárában. Amit VTR-ben meg is erősitettem ő meg visszaigazolt! Már csak egy hetet kellett kibírnom amíg találkozhattam vele:-)
  • Megközelítés:

    Vtr visszaigazolásákor megkaptam a címet, Zugló nekem majd' hazai terep, ismerem, az utca neve is ismerősen csengett, de rápillantva a térképre rögtön sima ügy lett. Kocsival mentem, könnyen megközelíthető de közel van BKV lehetőség is troli, villamos és busz formában. Nem lehet gond a megközelítés senkinek, szerintem. Csendes utca (most, de amikor iskola van, lehet némi zsivaj:-)) rendes, nyugis környék. Parkolás is viszonylag könnyen megoldható közelben, nagyon közelben akár közvetlen közelben is:-)) Kellemes napos idő volt, bácsikák és nénikék sétálgattak, ücsörögtek a padokon, én a pár perc várakozást a kocsiban töltöttem.
  • Helyszín:

    A ház maga nem „mai gyerek” saccolva olyan nyugdíjas korú lehet de a lakás belülről teljesen rendben van, felújitva, modernizálva, mai igényeket szemelőtt tartva. Lift nincs de nem is kell ezekben a házakban, nem magasak.Egyedül van, előszobában cipő, kabát le. A szoba nem túl nagy de mindennek van helye amire szükség van. Matrac a fal mellett, tükör a falon, kanapé, kis szekrény, van ahova lecuccolni. Fürdő is nagyon korrekt, modern, sok.-sok tusfürdő, Listerin is van....Törölköző normál méretű nem ágyékkötő méretű, rend és tisztaság van. Lehet látni hogy készül és vár a vendégre, nem csak úgy beesik vagy futó szallagszerüen jövés-menés lenne.
  • Lány külseje:

    Nos, amióta hírdet Viviana, figyelem, kedvencek között van de valahogy csak most jutottam el hogy a tettek mezeire lépjek.Az hogy a képeken nincs teljes kitárulkozás, külön tetszett! A hangja már a telefonban elbűvölt, aztán személyesen is elbűvölt, mit elbűvölt, egyszerüen elvarázsolt! A morcos szívem olyan olvadási folyamatnak lett kitéve hogy csak na! Egy csinos, magas nő várt az ajtó mögött, mosolygos, derűs, vidám és nyitott tekintettel! Első pillanatra olyan volt mintha már találkoztunk volna, láttam volna már valahol, van az a deja vú érzés amely most nagyon erős volt!! Csinosan felöltözve, magassarkúban, haja befonva, már rögtön azon agyaltam hogy Úristen, percek kérdése és ez a szuper nő meztelen lesz és enyém lesz ( na jó, nem teljesen) egy röpke időre. És igen, meztelenül is látva még inkább hálát adtam minden spirituális és nem spirituális istenségnek és felmenőnek hogy teremtették Évát,,,,Vivianá-t. Ha én lennék Ádám nem lenne nehéz dolgom újra népesíteni vele a Földet:-)) Formás lábak (külön kiemelve a lábfej!) pont jó combok, popsi, tenyérbe illő mellek, lapos has, gyönyörű kecses nyak és arc! Az hogy egy közvetlen, kommunikatív és vidám is már hab a tortán!
  • Erotikus masszázs:

    Sorrenden fordítva, masszázs volt a levezetés. Előzmények hatása alatt voltam még tehát elnézést hogy részletesen nem tudok írni a masszázsról de talán érthető (lásd lentebb) annyi biztos hogy meg lettem masszva, bokától indulva egészen nyakig, jólesően időzve a popsimnál:-)) Melegitett olajat használt vagy legalábbis valami folyékonyabb krém amit könnyedén tudott használni az én behemót, szőrös testemen. Végig beszéltünk mert, hát, előzőleg nem sokat beszélhettünk:-) és hazudnék ha azt mondanám hogy nem estek jól azok a bókok, dícsérő szavak amiket mondott ezt azt illetően. Ami azt illeti, bókokkal én sem maradtam adős:-) Úgy emlékszem nem az a nagyon erős, gyógy vagy sport jellegű a masszázs, inkább relaxáló, érzéki, kényeztető jellegű ahol nem az érintés erőssége vagy szakszerűsége hanem az érintés milyensége és minősége dominál! Ez ott, akkor és úgy számomra tökéletes volt!
  • Levezetés:

    Fürdőből visszaérve Viviana várt ülve a matracon meztelenül, olyan űlőpózban mint a Margitszigeti halastóban, az űlő kislány szobra! Kezét nyújtja felém, felsegítem és átölelem. Megcsókol én vissza! Kezeim elkezdenek önálló életet élni és eindulnak felfedező útra. Egymáshoz szorosan, ölelkezve és csókolózva telnek a másodpercek, a törölköző alatt a kis szőrmók követeli magának hogy ő is láthassa, részese legyen az eseményeknek, ezt érezvén Viviana lekapja rólam a törcsit és kézzel megsimogatja a szőrmókot.... Masszázs? Kérdésre azt válaszolom hogy már most nehéz lenne nekem hasra feküdnőm, nem baj ha a végével kezdjük? Mosolyogva nyugtázza kérésemet, leheveredünk, csókolozunk és simogatjuk egymást, aztán rám fekszik, rám nehezedik azzal a gazella testével:-)) csúszik , mozog rajtam, aztán a szája elindul, megtalálja a szőrmókot és tartozékait. Alaposan megismerkedik velük is mielőtt eltüntetné szőrmókot. Lassan, érzékien, franciázik hol csak a makk hol pedig teljesen eltüntetve. Közben a kezeivel, körmeivel olyan bizsergetően játszik a golyókkal is. Nem is tudom tükörben vagy direkt nézzem, időnként csak szemem behúnyva élvezkedem hosszú perceken kerestül. Viszza kúszik a számhoz közben csúszik és mozog rajtam és a szőrmókon, őrületben kerget a mozgásával, nézésével és csókjaival. Egyik „teszten” sikeresen átmentem előzőleg, jöhet a következő? Megfordulunk, ő van háton és nehezedek rá, nyugi, vigyáztam nehogy összeroppannjon alattam és végig csókoltam nyakát, mellkasát, melleit, hasát, combjat lassan közelítve a puncihoz! Lehelettel, ajakkal, nyelvvel és főleg örömmel kezdtem kényeztetni a kelyhét, amely cselekves elnyerte tetszését Viviana-nak. Először csak szolid sohajokkal, mozgással jelezve aztán egyre gyorsabb ritmussal, sohajokkal, nyögésekkel, combok összezárásával és végül a legfinomabb ízzel amivel punci megajándékozhat, a téveszthetetlen gyönyör ízével!! Az ajkaimon még a gyönyör ízével visszacsókoltam magam testén át az ajkaihoz, örömmel hallgatva hogy a második tesztet is sikeresen abszolváltam! Na de! Kis pihi után ismét rajtam teremtett Viviana és folytattuk az őrjitő egymásba fonódást, izgatást amely egy újabb francia leckébbe torkollott! Az előző érzéki és lassú volt ez már vadabb (szolidan) számomra tökéletesen kombinálva a kéz és száj használatát. Csípőm mozgott diktálva az ütemet, csak akkor hagytam abba a mozgást amikor teljes terjedelmében el lett tüntetve a szőrmok! Hosszú perceken át úsztam a gyönyörbe de kérlelhetetlenül közeledve az véghez:-) amely egy hangrobbanás (nem is tudtam hogy ilyen hangok is jönnek ki a torkomból) kíséretében Viviana gyönyörű ajkai között ért utól. Aztán 1-2 perc filmszakadás számomra:-)) Hogy mi történt közben? Nem tudom, de annyit ígérhetek hogy majd legközelebb utána járok....de ha akkor sem sikerül, bocsi:-))
  • Elszámolás:

    Ez a rész nyílt titok, nem kell különösebb matek. Érkezéskor átadtam az ajándék édességet, a rózsák a végén kerültek átadásara. Teljesen korrekt ajándék, a plusz 15 percet is fegyelembe is véve több mint oké. És a papírból nem vágva le 2 sarkot, egyben átadva is OK!
    Közhely de igaz: extra? Minek mikor Viviana az extra maga!!
  • Összkép:

    Nehéz szívvel de csupa jó érzésekkel és élményekkel távoztam, én balga csak egy órát kértem tőle!! A nem túl részletes leírásom ellenére (azért legyen nekünk is némi titok, sejtelmesség:-)) minden ott töltött percre élénken emlékszem, igaz nem rég voltam nála :-)) És emlékezve az ottlétemre a testem egyértelműen jelzi hogy hozzá vissza kell menni hosszabb időre!! Gyönyörű hölgy, én balerinám, szőrmók a szivébe zárt!
Happy Massage