• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Manitum! ❤️


    Szeretném megköszönni neked elsősorban a csodás randit, amit együtt töltöttünk. Fantasztikus éreztem magam, de ezt Te tudod nagyon jól. Ahogy olvastam és éreztem neked se volt okod panaszra. 😉

    Egy nagyon kedves, figyelmes, intelligens pasit ismertem meg benned, aki az egész randi alatt végig a tenyerén hordozott és Nőként bánt velem. Ezt nem lehet szavakba önteni, érezni kell 🙂

    Másodszor pedig azt szeretném megköszönni, hogy vetted a fáradtságot és megemlékeztél erről. Az teljesen mellékes, milyen hosszú stb... Nem kerestél hülye kifogásokat, hogy ezért, azért nem írsz. Hidd el ezt én nagyon nagyra tudom értékelni! Nem lett egy hosszú beszi, nem is lehet rá otthon kiverni, de annyi baj legyen 😁 Nem az a fontos miképpen írtad meg, hanem az, hogy volt egy felejthetetlen élményünk 😉

    Remélem még sok ilyenben lesz részünk 😛

    Úgyhogy várlak vissza sok szeretettel bármikor, ha szeretnél újra a kezeim/ajkaim közé kerülni 😉


    Addig is küldök sok nagybetűs CSÓKOT és FORRÓ ÖLELÉST 💋😘🔥


    Wandus❤️


    Ui.: Remélem minden rendben volt tudod hol és jól vagy 😘❤️

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem tudta felvenni, de utánna visszacsörgetett. Már telefonon is nagyon kedves volt, a rugalmasságról annyit, hogy a Mikor szeretnél jönni? kérdésre válaszolva, egy "rendben, szeretettel várlak" mondattal pontot tettünk az egyeztetés végére.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím, autóval, parkolóhely kereséssel nem bolt gond. Aki tömeggel megy, szinte a ház előtt rakja le a közlekedési eszköz.
  • Helyszín:

    A lakás makulátlan, egyedül fogadott, tisztaság mindenhol. A fürdő tiszta, olyan tusfürdő, ami nincsen nála, az nem is létezik. Végig kedves volt, gyakorlatilag az első perctől olyan érzése van az embernek, mintha 31 éve ismernénk egymást. Szóba kellemes, zene szól végig, a franciaágy tökéletes.
  • Lány külseje:

    A képeken viszonylag keveset mutat, de aki igazi Nőre vágyik, az ne féljen, meg fogja kapni. Szerencsére nem sovány, ott kerek, ahol kéreknek kell lenni. Folyamatosan lesi a kívánságaidat, csak a lazulással kell foglalkozni.
  • Action:

    Már belépéskor igazi csókkal fogadott, nem holmi szájra puszi volt. Fürdés után natúr franciába kezdett, közben úgy helyezkedett, hogy ott tudjam simogatni, ahol szeretném. Amikor baj lett volna, kértem kicsit én is hagy kényeztessem. Ideális punci. Szemből kezdtük, majd hátulról folytattuk, közben lehet simogatni, markolni, végig arra figyelt, hogy jó legyen. Kicsi pihi, víz, kellemes beszélgetés után natúr francia, mélytorok, tökéletes technika. A második körnek paciban lett vége. Újabb kicsi beszélgetés után búcsúztam, 1 perces csókot nyomott.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem, maga a Hölgy egy extra. Amit kértem, azonnal csinálta, közben végig kedves!
  • Összkép:

    Istennő! Tessék rá nagyon vigyázni! Én megyek még!
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage