• Laurasex

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten már beszéltem vele, de akkor nem tudtunk megfelelő időpontot találni. Tegnap délelőtt ismét hívtam. Sikerült hamar elérnem és délutánra találtunk időpontot is.
  • Megközelítés:

    A Gellért fürdőtől nem messze fogad, egy régebbi építésű társasházban. Parkolás ingyenes most, hely vagy van, vagy nincs. Nekem nem volt, így kellett kicsit sétálnom a kocsitól.
  • Helyszín:

    A lakás semmi extra. van ágy, szekrény, szék. az ágy kissé régebbi kiadás. Nyikorog, ki van feküdve, de még bírja. Lepedő sajnos nem volt, így egy pléd szolgált alattunk. A fürdő tiszta volt, de csak 3 féle tusfürdő volt, azok is csak félig.
  • Lány külseje:

    Akár a képeken. Telt lány, némi tetkóval feldíszítve. Semmi meglepetés.
  • Action:

    Egy óra hosszára mentem, de kb. 40 perc után már el is jöttem tőle. Jól indult a dolog. Fürdés után meztelenül várt az ágyon, kezében két pohár frissítővel. Királyság, ez jólesett! leültem mellé, elkortyolgattuk az italokat, majd elkezdtük a bemelegítést. Illetve ő kezdte, egy nagyon király franciával. Nem fogazott, a kezét is csak keveset használta, volt, hogy teljesen be is vette a szájába a farkamat. A fejét is rá-rá lehetett húzni finoman. Egy idő után kértem, feküdjön le most ő, hogy én is kényeztethessem. Meg is tette. Először finoman ujjaztam a punciját, ami elég hamar nedvesedett. Közben a melleit szoptam, nyaltam. Mikor a számmal a puncijához közelítettem, valami kellemetlen szag csapta meg az orromat. (Itt egy pillanatig megnyugodtam, hogy nem vagyok kovidos) Meg is torpantam egy pillanatra, amit partnerem is észlelt. Meg is kérdezte, mi a baj. Mondtam, hogy valami oda nem illő szagot éreztem. Azt mondta tudja, van valami enyhe fertőzése, és talán a kenőcs szagát érzem. Néztem rá, mint borjú az új kapura. Mi a tosz van? Fertőzés és nem szól előre? Már öltöztem is. Természetesen előtte irány a fürdő és kemény kézmosás vette kezdetét. Mondtam neki, hogy akkor most gondolja át mit is tesz valójában. Öltözés után gyors távozás. A kocsiban a kézfertőtlenítő flakon erőteljes használata.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le valamennyit a kialkudott összegből. Nem tudom mennyit, de természetesen messze nem az eredeti számot. Valójában ezek után ennek is pont örülhet.
  • Problémák:

    Felelőtlen. Szerintem ebben minden benne van.
Happy Massage