• Elena

  • Beküldte:
  • Elena reagálása

    Drága Maxim!:)
    Nagyon szépen köszönöm az értékelést, én is szuperül éreztem magam, és örülök hogy maradandó élményt nyújthattam Neked!:)
    Legyen csodás napod, máskor is szíveden fogadlak!:)

  • Egyeztetés:

    Elena hírdetése itt tűnt fel nemrég, bár korábban is hirdetett akkor nem figyeltem rá, talán a másik oldali érdeklődésem miatt.
    Most azonban a képei felkeltették az érdeklődésemet, valamit megsejtettem vele kapcsolatban, csak az alkalomra vártam, hogy felhívjam. Könnyedén eléretem, kedves vidám hangon kétszer is beszélgettünk vagy negyed órát, nem volt kérdés mennem kell. VTR-en foglaltam ídőpontot, miden ment mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Elena a 2. kerület többek által ismert helyén rendel, én még sose voltam itt, csak az utca másik oldalán többször is. BKV az ajánlott közlekedési eszköz, szinte a ház előtt tesz le, gk-val a parkolás horror, felesleges bosszankodás. Én is így tettem.
  • Helyszín:

    Régebben épült társasház magasabbik szintjére kell menni. Amit láttam, nagy több szobás felújított lakás, minden tip-top.
    A tetthely tataminos (matrac?), párnák, tágas, tele tükrökkel, nagy régi fotel a ruhának, kellemes, hangulatos minden jóra alkalmas környezet.
  • Lány külseje:

    Elena külseje a képeknek megfelel, de mint tudjuk élőben mindenki más, mert a képek mindent nem mutatnak. Elena karcsú, vékony sportos nő, vidám mosolygós arccal, fimom bőrrel, remek, feszes, kézbevaló cicikkel (közepes udvar, közepes bimbócskák), nagyon szép, jól masszirozható popsi, és meseszép punci, talán a legszebb aminel eddig (rengeteg száz) volt szerencsém közelről nézegetni, kényeztetni. Van tetoválás, nem is kicsi, engem nem zavart.
  • Erotikus masszázs:

    Már telefonban jelezten, hogy milyen masszázsra gondolok, így is készültem fejben, ez részben meg is valósult, az élet sokszor átírja a terveket.
    A tényleges masszirozára a kimerítő előzmények után került sor. Kértem a derekam kezelését, ahol mint képzett masször Elena talát is problémás csomókat, amiket ügyesen beszélgetés közben megkezelt, jó levezetésként.
  • Levezetés:

    Az előzményekhez tartozik, hogy Elenával jó néhány magán üzetetet váltottunk, kis ismerkedés, meg a telefonon kialakult szimpátia okán, így talán úgy érkeztem, mint régi ismerős.
    Belépéskor puszi, ölelés, meg, hogy milyen szép szemem van, mondta vidáman. Jó indítás, kölcsönös megfelelés megvolt. Cipő le, a szobában az ölembe ütlettem, kicsöt ölelkeztünk, puszilgattam, éreztem az illatát finom volt minden. Fürdés után állva ölelkezve szabadultunk ki közösen a kombiné cicitartó tanga fogságából és ott volt a teljes valójában előttem szépen, mosolyogva. Mivel sokszor elvesztettem a fonalat inkább afféle folsorolásban próbálom érzékeltetni mi történt.
    Megjegyzem Elena nagyon beszédes lány, engem most nem zavart (általában igen, persze attól függ miről beszélünk közben).
    Volt tükör előtti nekem háttal ülés, én a cicikek puncit kényeztetve néztem a játékot a tükörben, ő a barátommal játszadozott. Itt, és sokszor, előkerült az olaj, hogy minél finomabbak legyenek az ingerek, punci kezdett duzzadni sikosodni, a barátom már rég állt, nem kell neki kétszer mondani, sőt egyszer sem. Volt aztán ő hasonfekve, én hatát, popsit puncit masszirozva (igazi jóni masszázs volt), kérdezte "bepucsítsak" hát persze, mondtam, és addig játszadoztam vele, mig egy csodálatos orgazmussal ajándákozott meg. Kis pihegés után én a hátamra, olaj ismét puncira, barátomra, meg sok helyre, kezdődött a csúszka, "odaadom a ciciket is nyalogatni" mondta, ez jó sokáig tartott, kezem is járt mindenhol, punci barátom szorításában, minden jó ha jó vége, Elena ismét elrepült. Valamikor ő a hátán én megint a ciciket de leginkább a puncit szeretgettem készeztettem, aztám a számon is ült szemből, a vége ismét Elena öröme volt.Elena még rajtam a hátával rám dőlt pihegett, barátom a kezében, én meg hosszú percekig simogattam, gyönyörködtem a néhány centire lévő duzzadt, sikos, jóizű puncijában. Jól kikészítettél, három orgazmusom is volt..Elena. Megjegyzem ez nekem is gy öröm. Szeretem, ha a partnerem bizik bennem, átadja magát kettönk élvezetének, gátlások nélkül. Most már nekem is kellett a beteljesülés, 69, hogy a puncit ne veszítsem szem, száj elől, és Elena finom lágy mindenre kiterjedő száj és kézi kényeztetésembe kezdett, aminek egy kitőrés lett az eredménye, közben Elena puncijával csókoloztam, szuper volt.
    Amiről majdnem megfeledkeztek, Elenával menet közben beszéltük, hogy jó nekünk, milyen érzés a kényeztetés, ki mit szeret..és sokat dicsért engem, és ez nem volt kamú, mint ahogy másnál tapasztalám már marketing fogásként, hogy menj vissza máskor is.
    Ezt követte a masszázs.
  • Elszámolás:

    Elszámolás egyszerű mint a faék, bővebb infó szerint kis boritékban, ajándák kiséretében. Erről nem is beszéltünk.
    Szerintem optimális, amit meg kaptam a fenmenális.
    Extára nem figyeltem, szerintem amit kaptam, adhattam extra volt.
  • Összkép:

    Megérte mennem Elenához,ez kivehető az írásomból is. A megérzésem amit fenntebb emlitettem, beigazolódott. Arra számitottam, hogy Elenának csodás puncija lehet, hát az van neki, nem is akármilyen barackvirág, vele kellnék feküdnék örökké.
    Ő nekem egy igazi felejthetetlen partner.
    Elena kedves vidám, Őszinte Nő, nagyszerű partner, átadja magát a partnerének (nem mindenkinek).
    Csók nem volt, nem úgy alakult, vagy ki tudja. Azért legközelebb talán lesz.
    Azoknak ajánlom akik ilyen Nőt keresnek,
Happy Massage