• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, de vele nem, hanem csak kolleginával tudtam beszéltem. Délelőtt hívtam, délutánra kértem időpontot. Nem Ő kezeli a telefont, a másik kedves női hang elmondta a paramétereket, mint kiderült a lányoknak Ő segít, nem is kezelnek telefont.
  • Megközelítés:

    Frekventáltabb 3. kerületi környék. Ha a ház előtt nincs hely (ami nagyon valószínű, mert szervizútról van szó), a környéken az ingyen parkolás miatt nem egyszerű találni. Aki hévvel, busszal v villamossal menne neki minimális sétával lehet megközelíteni, szerintem 50m mindegyik.
  • Helyszín:

    Régi tégla ház. Több lány és 4 szoba van, de csak 1 db fürdő. Harmadszorra voltam, most nem kellett várni a fürdőre, jól jött ki az időbeosztás. Hallani a járkálást itt-ott, főleg amikor mindenki bent van. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, sőt nagyon szép. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, dezodorból egyaránt. Törülközőből kettő, előtte-utána. Az egyik nagyobb szobában voltunk, a szobában egy masszázs ágy, jól beállított tükör és nagy kanapé, plusz hangulatvilágítás, zene emelte a színvonalat.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, nála most nem úgy láttam, hogy túl van retusálva. Ő van a képeken, nagyon dekoratív, fiatalabbnak néz ki, mint amennyi. Nekem nagyon tetszett, cuki, cserfes csajszi. Szexi, csipkés fehérneműben fogadott. Az a nőci, aki után megfordulsz, akihez odalépsz a bárpultnál. Formás, kicsi mellek és hozzá párosuló formás fenék, na igen...jó helyre érkeztem. :)
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a szobába, szokásos pár perces beszélgetés, megkínált egy kis vízzel, aztán elindultam a fürdőbe. Utána kiléptem és visszakísért a szobánkba, nagyon kedves volt az első perctől. Leraktam a törülközőt, nem húztam az időt, egyből hasra is pattantam az erre kijelölt ágyra, utána levette a melltartót, bugyija még rajta maradt. A masszázs tanult elemekkel tarkított, jó masszőz, érezhető hogy volt valami gyorstalpaló képzésen profi kezek alatt megtanulni fogásokat. Kérdez közben mi és hogyan esne jól. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt a masszírozás. Krémmel tette mindezt, olajra nem tudom van-e lehetőség. Jól esett amit kaptam, dumáltunk minden féléről, a nevetése megtetszett közben, vevő volt az ugratásra. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda. Amikor a fordulás fele jártunk a fenéknél be-be nyúlt a herékhez, tudtam lassan mehet a háton fekvés, de ezt szóban is megerősítette.
  • Levezetés:

    Kifejezetten kölcsönösség egy órában nincsen, de azért megkérdeztem, hogy kis simogatás, bugyi levétel belefér-e, azt mondta nem tűnök olyannak aki ezzel visszaélne, így bugyi le és kézzel bebarangoltam a testét, mindezt már állva. Ekkor már nem csak én álltam... simogatott, elég érzékien a herékre is kitérve. Leguggolt és jött egy kis kényeztetés szájjal. Nem volt semmi látvány. Ezután visszafeküdtem a masszágyágyra és hagytam bontakozzon ki, vigyen el oda, ahova ilyen módon csak női ajkak képesek. Volt kis barátnős rész, volt kis pornós is. Jól kombinált elemekkel műveli a franciát, fiatal és tehetséges. :)
    A vége felé kértem egy kis lassítást, ezt is megadta. Játszott a velem egykorúval és a herékkel egy kicsit, aztán ráfordult a záróakkordra. Öveket becsatolni, felszállunk. Nfvsz nem is akárhogyan volt a vége. Siettetés zéró, semmi negatívum. Eufóriás állapotban nem tudom hova tűnt a folyékony termény, lehet ki is ment, fogalmam sincs. Kis víz, kérdezte minden rendben van-e, majd a fürdő következett.
  • Elszámolás:

    Nekem az alap teljesen megfelelt, sőt. Extrákat nem tudok. Az öltözés közben a befejező beszélgetés alatt helyeztem a kis asztalra az átlag alatti virágokat. Ezután kikísért, mosoly, kis ölelés, két puszi és irány a kocsi.
  • Összkép:

    Mosolygós, kedves, nagyon jó test, szép arc és ami nagyon fontos a hozzáállása és a kedvessége. Összbenyomás maximálisan pozitív!
Happy Massage