• Tina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egyszerűen elérhető a hölgy, bájos hang, egyszerű egyeztetés.
  • Megközelítés:

    VI kerület központi része, egyszerű az odajutás, de parkolni elég nagy kihívás. Közeli parkolóházat érdemes megpróbálni (500/óra, de "békeidőben" az utcán is kell ennyit fizetni). Központi elhelyezkedés miatt a tömegközlekedés ideális választás lehet.
  • Helyszín:

    Ahogyan többen leírták már egy kis garzon amiben nem sok hely van, épp amennyi kell. Többnyire minden helység "egyszemélyes" leszámítva a galérián elhelyezkedő matracot. Rend és tisztaság volt a benyomásom de ugye nem ezt nézi az ember fia kifejezetten :) A lakás jellegéből adódóan nincs kolléganő így abszolút diszkrétnek mondható.
  • Lány külseje:

    Tina nagyjából azt nyújtja élőben is amit az adatlapja ígér: dögös 40es hölgy, tekintélyt parancsoló mellmérettel - a képek retusáltak, de aki nem most lesz először nővel az nem lepődik meg ha a élőben azért nem minden olyan mint egy műtermi képen. Kor, súly szerintem kb fedi a valóságot. Nem egy 40kg victoria secret modell, de ez nem is titok a retusált képek alapján sem. Ahogy előttem is írták, ő a dögös szomszéd asszony akiről a férfi ember időnként elfantáziál, hogy elvinné egy körre.
    (személyes megjegyzés, de szerintem minden hirdetőnek célszerű 1-2 nem retusált képet is feltölteni: 1 részt közelebb lesz a valóság, így kevesebb a csalódott, naiv kolléga. 2 én is azért vacilláltam sokáig a beszámoló alanyát illetően mert alapvetően bizalmatlan vagyok a csak retusált képes hirdetésekkel - csupán a beszámolók alapján döntöttem végül úgy, hogy teszek egy próbát.)
  • Action:

    Aki Tinához látogat egy kellemes barátnőfeelinges, gyengéd szeretkezésre számítson. Amíg ő is elkészült (zuhany + megszabadult a fehérneműtől amiben várt) én az emeleti matracon helyeztem magam kényelembe. Tina kellemes franciával indított amit jódarabig élveztem is. Barátnős, lassú, ráhangolódós szopás, érzéki de azért van benne technika bőven. Mivel az orál nálam inkább csak előétel ezért pontozni is csak az igazán kiemelkedő francia tudást szoktam csillagos ötösre, ettől függetlenül teljesen rendben volt, a célját elérte a művelet :)
    Ez után gumit kértem és Tina az ölembe pattant. Ilyen mellméretnél a paci szerintem ideális pozíció. Kellemesen az ember arcába omlanak a keblek, Tina tudja is, rá is játszik erre, próbál úgy helyezkedni, hogy folyamatosan az arcomba ringatózzanak ami nem volt ellenemre. A lovaglás is inkább a barátnős, érzéki fajta, nem a pornós "csattogós" kúrás. Hosszabb élvezkedés után pózcsere és kutyus következett ahol már én diktáltam a tempót hol ütemesebben hol érzékibben. Benne volt a hevesebb vágtában is, a hangja is megjött hozzá de itt sem a pornós, megjátszós fajta (milf kategóriánál gyakran tapasztalom, hogy túljátszák a szerepet ami kedves gesztus, de sajnos tapasztaltabb mt-k azért ezt hamar levágják, hogy nem a teljesítményük váltja ezt ki így én jobban szeretem ha "csendesebb" de őszintébb a reakció:)).
    Hosszasan "küzdöttem így de végül Tina kifacsart belőlem minden cseppet, kutyusban, gumiban lett végem.
    Utána már csak rövid beszélgetésre, szusszanásra maradt időm, mivel a fenti kevés felállást elég hosszan húztuk :) Tina értelmes beszélgetőtárs is ha valakinek ez is szempont.
  • Elszámolás:

    Korrekt árszabás, ami transzparensen látható is. Én szeretem előre elrendezni a piszkos anyagiakat. Letettem az asztalra az óra tisztelet díját, ott volt végig.
  • Összkép:

    Tina egy kedves, odadó 40es Milf - nem egy pornósztár sem kinézetben sem mentalitásban, de aki barátnősebb, meghittebb együttlétet kedveli annak erősen ajánlott. Én annyira nem tudtam ráhangolódni ami nem az ő hibája, ráadásul ennek ellenére is elégedetten távoztam így mindenképpen pozitív az összkép.
Happy Massage