• Viviana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Köszönöm Drágám a beszámolót. Nagyon jól éreztem magam. Felnyitottad a szemem, tudod mivel kapcsolatban. 😁😜 Várlak máskor is szeretettel. Csók és ölelés: Vivi

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetèsèt. VTR-en egyeztettúnk, hamar sikerült mindkettőnknek jó időpontot találni. Elsőre is kedves ès rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető a helyszín -èn így mentem Vivihez-, de parkolóhelyet is láttam bőven. Telefonos GPS odavitt, egyértelmű volt a cím, minden flottul alakult.
  • Helyszín:

    Igènyesen kialakított, nagyon szèp állapotú a lakás. A fürdő, szèp tiszta, rendezett. Kellően be van fűtve, nem fázik az ember, ha kilèp a zuhany alól. :) Tusfürdőből bőven van választèk, szájvíz is volt. A lakás szerintem frissen felújított, igényes. A szoba tiszta, jó helyre szerelt tükrökkel :) , a masszázs szivacson törtènik aminek külön örültem, mert szerintem a masszázspad kevèsbè hangulatos. Persze ízlèsek ès pofonok...
  • Lány külseje:

    Megfelel a kèpeknek, Róla kèszültek! Szèles mosollyal az arcán fogadott, megmondom őszintèn fogalmam sincs mi volt rajta, valami rövid kis egyberuha talán... Lefoglaltak a szèp szemei az arca, illetve annyira közvetlen ès kedves volt, mintha règóta a szeretőm lenne, hogy "szinte" zavarba jöttem. Az arca miatt sokkal fiatalabbnak látszik a koránál, az alkata is inkább tinilányos. Tipikusan az a lány, aki ha odafigyel magára 40-es 50-es korában is vadító testű lesz. A lakás tiszta, rendezett.
  • Erotikus masszázs:

    Èrkezèsem után gyors zuhany következett, tiszta törölközőt kaptam. A fürdőből visszatèrve egy bodyban fogadott, ledobtam a törölközőt ès átöleltem. Elkezdtünk csókolózni, lágy, kedves, kellemes csókja van. Azonnal egymásra hangolódtunk. Csókok, simogatások ès ölelèsek közepette megszabadítottam az egy szem ruhadarabjától. "Nagyon finoman csókolsz" hallottam Tőle bíztatásul.. Hamarosan csókot kaptak a cicik (formásak, szèp èrzékeny bimbókkal) is, majd a kezem a puncihoz tèvedt. Elkezdte simogatni a velem egykorút, aki már rendesen hadrendbe állt, majd megkèrdezte mit szeretnék... Erőt vettem magamon ès azt mondtam: "Masszázst". A hasamra feküdtem, majd vègigmasszírozta a testem a vádlimtól indulva a vállamig... majd vissza... amit persze végig moziztam 😀 a tükörben...
    Közben kellemesen elbeszèlgettünk, kiderült, hogy az idősebb korosztályt kedveli, de elmondása szerint a korom ellenère (34) jó beszèlgetőpartner vagyok. A masszázs kellemes ès szakszerű.
  • Levezetés:

    Miután oda-vissza megmasszírozott, kèrèsemre a vállamra külön hangsúlyt fektetve - otthoni kondin szètcsaptam magam....-kimondta a varázsszót... "Perdülhetsz!"... Megcsókolt, mintha règóta szeretők lennènk...majd elnèzèst kèrt, hogy kicsit eltűnik... Ezt úgy kell èrteni, hogy elkezdett vègigcsókolgatni a számtól...egyre lejjebb...egèszen a farkamig. Elkezdte nyalogatni a golyóim -ez az egyik gyengèm- lassan, finoman, nagyon erotikusan..már úgy álltam, mint a cövek. Elkezdte csókolgatni nyalogatni a lècet is -kezet nem használt- majd bekapta tövig...miközben simogatta a zacsit. Ezután "feljött" megcsókolt, és elkezdte hozzádörzsölni a csiklóját a makkomhoz, mintha szeretkeznènk olyan èrzés volt... Közben markolásztam a melleit, vègigsimogattam a testèt...pfúúú nagyon vadító volt! Èreztem, hogy így hamar el fogok menni annyira ráèrzett mit szeretek...ezért jeleztem, hogy szeretnèk kicsit èn is eltűnni. 😇Helycsere, majd megcsókoltam, simogattam, a testèt, pusziltam a nyakát, a bimbókat, vègignyaltam a testèt a puncijáig... Teljesen be volt indulva, olyan nedves volt, hogy látszott a lepedőn... Nekem sem kellett több, belenyaltam a nuniba teli nyelvvel, hogy érezzem az ízèt! Nagyon finom, enyhèn èdeskès a kis kelyhe! A csiklója már meg volt duzzadva, a nyelvemre èrzèkenyen reagált. Elhúztam ameddig tudtam, hogy minèl finomabb èlvezèst nyúltsak Neki! Nagyon izgató volt az orgazmusa, a hüvelye lüktetett ès átforrósodott..èreztem a nyelvemmel! Leírhatatlan èrzès! Aztán újabb helycsere ès a fent leírt technikával kènyeztetett tovább! Hamar hatalmasat èlveztem a SZÁJÁBA! Nem húzódott el, sőt miután elmentem tovább nyalogatta a farkam! 10 ève nem volt ilyen élmènyem! Csodálatos volt! Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról! Kiírta mennyi idő mennyibe kerül, ezt alkalmaztam. Öltözèskor az asztalra helyeztem, meg is köszönte külön! Korrekt, normális ár! Ár-èrtèk arány kihagyhatatlan!!!
  • Összkép:

    Megfizethetetlen èlmèny! Az ilyesmièrt èrdemes èlni!!! Megyek mèg az biztos!
Happy Massage