• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dóri Dóri, már az egyeztetésnél is az az igazi nagyon kedves fiatal nagynéni feelinget sugározza, egy vészes időpontban, mikor épp egy szerető kézre volt szükségem, egyből válaszolt és elég hamar tudott fogadni is. Tájékoztatás teljesen rendben, előre felvázolja, hogy milyen masszázs elérhető. De ezt majd a későbbiekben.
  • Megközelítés:

    Teljesen könnyű odatalálni, a Skála mellé kell lőni, előre elmondja, hogy pontosan hol a cím, hol kell keresni, ne lehessen eltévedni. Szám kiírva, ha valaki szereti a diszkréciót érdemes arrébb oldalogni egy kicsit, mert elég forgalmas hely lehet.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon tiptop, végtelenül tiszta és fertőtlenített az óriási fürdőszoba is. Talán az egyik legigényesebb fürdőszoba ahol valaha jártam.

    A szoba elég apró, sötét, apró fényekkel, kis kanapé, matrac, meg végig megy valami kellemes nyugtató zene.
    Egyszóval a hely leginkább egy ilyen pihentető relaxációs sziget Pest szívcsakrájában.
  • Lány külseje:

    Nos ez érdekes, a valóságban csöppet talán más, valamivel szálkásabb talán az arca, mint korábban említette, engem az egész kisugárzása arra a kedves modern vagány nagynénire vagy tanárnőre emlékeztet. Alacsony, nagyon szép, hihetetlenül feszes formás mellekkel.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt egy érdekes logisztikai körforgással van megoldva a diszkréció a fürdőig, ő előbb ki, majd én, majd kopogás visszafele, majd megvár kombináció.
    Szóval kicsit törvényszerű az egész, mintsem laza, de legalább bombabiztos.

    Előre szólt, hogy a masszázs inkább egy kényeztető jellegű masszázs, ettől függetlenül mindenre kiterjed. Lábak, hát, nyak, karok, mindezt olajjal, teljesen kellemesen, és fontos, hogy leginkább kényeztetően, a bőr élvezi a foglalkozást, nem kifejezetten az izom.
    Közben lehet csevegni, vagy megy a zene, Dóri könnyen alkalmazkodik. Közben vízzel kínál, borzasztóan nagy a figyelem.

    Titokban lekerült minden ruhadarab, sőt, egy adott ponton a mellek csúszkáltak végig a hátamon én meg finoman a combját simogattam. Majd fordulás és folytatódik a masszázs, de már csak pár percig.
  • Levezetés:

    Az erotikus rész a proram rövidebb része, nincsen kőbe vésve, elég lazának tűnik , részemről csak egy kis mell kényeztetésről volt szó, majd átadtam magam Dóri kezeinek.
    Kérdezte, hogy kérem-e a franciás kényeztetést, egyből igent mondtam. A végjáték teljesen kellemes, egyáltalán nem pornós, inkább puha, egyszerre kézzel és szájjal, és időhúzás sincs benne.
    A nagy extázisban nem szóltam, félig a szájában lett végem, bár lehet jobb lett volna előre megkérdezni, hogy megnyugodhatok-e ott végig.
    Minden teljesen természetes, barátnő feelinges.
    Lehet, hogy ha rákérdezek, még kölcsönösségről is lehet szó de valahogy ez eszembe se jutott, annyira velem foglalkozott, hogy jobbnak esett átadni magam az élvezeteknek.
    A végén a szokásos fürdőszoba akció következett, ezzel zárul minden.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, vagy teljesen Pesti, ahogy tetszik, visszaad, nem variál, nagyon kliens barát az egész folyamat.
  • Összkép:

    Talán életemben először mentem úgy valakihez, hogy pontosan tudtam, hogy mi az amiért megyek és pontosan azt is kaptam.

    Az egész hely , Dórival a közepében egyfajta menekvőhely, kuckó a világból egy teljesen sötét kis szobában ahol elbújhattam egy kicsit, valaki nagyon figyelt rám, nagyon kedves volt velem. A fürdéstől az utolsó korty vízig minden apró dolog azt sugallja, hogy értem van. Igazi customer service magas fokon.
Happy Massage