• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem! Nagyon de nagyon köszönöm az istennő besorolást, nagyon megleptél vele!!
    Vissza gondolva a randinkra arra a "bizonyos" jelenetre mikor mindkettőnkre ránk jött a nevető görcs, még most is nevetek miközben a reagálást írom :) 😀
    Szuper volt veled minden perc, köszönöm!
    Várlak máskor is, de ezt biztos tudod, te is és a hangulat is Szuper volt. Sok sok ilyen randit szeretnék ahol minden tökéletes! :)
    Csók Nancyy

  • Egyeztetés:

    Vtr-n keresztül történt, előzőleg nem beszéltünk telefonon, a mai viszonyok között (online oktatás, home office...) nem igazán működik nekem az ilyen jellegű telefonálás:-) De vtr-n kersztül egyszerűen, simán ment minden, viszonyleg hamar elfogadta az általam kért időpontot. Címet megkapva már csak várnom kellett hogy jöjjön a nap.
  • Megközelítés:

    Nos, mivel Nancyy átjött Zuglóban nem tehettem meg hogy ne tegyek meg egy látogatást nála mert, hát, na...tetszik a hölgyemény és egy ideje szemeztem a fotóival....nos, autóval közelítettem meg a megadott címet. Egy forgalmas úttal parhuzamosan egy olyan, szerviz utca jellegű, de ugyanazt a nevet viselő utcában van a ház. Egyirány, parkolók tömkelege kialakítva az ott lakók meg az odalátogatók számára:-) és igen, lehet parkolóhelyet találni, legalábbis napközben. Csendes környék de amikor focimeccs van, lehet némi hangzavar és zsúfoltság:-) Igen, közel van a stadion.
    Trolit láttam elhaladni az utcán de néhány perces sétával vili meg metró is elérhető...na jó kb 10 perc azért kell.
  • Helyszín:

    Az epület nem egy mai építés lehet de nem is 100 éves, ellenben jól karbantartott. Magas földszinten van a lakás, bejárat közelében, nem kell sokat lépcsőzni és nyílik is a „fotocellás” ajtó:-))
    Lakás tényleg szép és tágas.Egy szó panasz nem érheti. A szobánk nagy,kanapé, ágy, dohányzóasztal, komód,fotel, szobainas, minden van ami kell és még sincs zsúfoltság érzet! A fürdő az is nagyon pöpec:-) felújjitott, igényes, nagy és teljesen megfelel a mai, modern igényeknek. Nagy zuhanyfülke,mit fülke, kabin!! elférnénk ott hárman is (Nancyy, a kollegina meg én is) egyszerre :-)) ..na jó, álmodni lehet nekem is:-)Rengeteg tusfürdő, Listerin, kettő törcsi a kettő zuhanyzáshoz...
    Tisztaság van, rend van, kellemes és jó érzés ott lenni mert látható a törődés és igényesség.
  • Lány külseje:

    Mint említettem, nekem nagyon bejön a hölgy. Szerencsére nem fukarkodik a képekkel az adatlapján, látható így is úgy is, videó is van róla na de a valóság a legfontosabb! Csupa mosoly hölgy nyitott ajtót, teljesen megfelel a képeknek, nincs csalódás, illetve pozitív irányban van! Bevallom, nem tudom miben volt, talán egy fekete köntösben? Valahogy zavarban voltam, dadogtam és olyan „elefánt a porcelán boltban” módon közlekedtem:-)) Talán még a szobainasnak is köszöntem zavaromban....Látható és le is van írva, nem az a nádszál vékony hölgy de nem kell megíjedni, olyan ...pont jó minden paramétere és minden természetes rajta! Itt-ott egy egy kisebb ízléses tetkó, még nekem is rendben van! És hatátozottan érezhető az a bizonyos erotikus, szexi kisugárzás amely egy ilyen „randi” esetén is fontos, számomra mindenképp!
  • Action:

    Fürdést követően muszáj volt a vendéglátómat kicsit meg és átölelgetni, érezni az akkor még köntös által eltakart idomait, megillatolni a haja, bőrét! Masszázshoz invitált, hasra vágódtam, egyetértünk abban hogy kell egy kis egymásra hangolódás és ehez a masszázs kiváló. Bevallom nem is nagyon figyeltem a masszázsra, végig beszéltünk, nevetgéltünk, egy perc csönd, üresjárat nem volt , olyan érzés volt mint amikor hosszú ideje nem találkozol valakivel és akkor csak úgy ömlenek a szavak, mondatok! Valahogy szóba került hogy ő is szereti ha masszírozzák, nahát, ez magas labdának éreztem és jelentkeztem hogy én....:-) na ekkor lekerült a köntös és szemügyre vehettem a csodás alakját, a nőies vonalait, hmmm az a popsi és mellek!! egy kicsit ismét kellett ölelgetnem, tapiznom és meg mielőtt egyeztettünk volna a masszázsról, Nancyy le is feküdt....a hátára! Ott álltam és gyönyörködtem az előttem fekvő meztlen hölgyben! Valahogy ki is ment a fejemből a masszázs! Nem teljes súlyommal de rá/fölé feküdtem és már halkabban beszéltünk, suttogtunk közben puszikkal kedveskedtem azaz szépen, lassan a szájammal, kezeimmel haladtam a gyönyörű és méretes mellein, hasán, combjain át egészen a kéjbarlangjához amely csoda szép! Ápolt, frissen borotvált, szó szerint értendő hogy szép! Látványra, íz és illatra top-on van, a saját rangsorolásom szerint:-)) Öröm egy ilyen puncit kényeztetni ez akkor is igaz ha nem sikerült a hölgyet ily módon csúcsra juttatni! Helycserét követően én illetve a kis szőrmók kerültünk Nancyy ajkai közé . A szőrmók környéke, a golyók is intenzív törődést kaptak, majd megállapitotta hogy bizony itt már nincs mese, fel kell öltözni,a nem nagy méretnek is megvan az előnye:-))) fel is öltöztetett.. röpke 1 másodperce alatt eldöntöttük hogy bizony kutyus lesz a menün:-) nem semmi látvány így lenni Nancyy-vel, látni és érezni a testét, majd missziben folytattuk ! Az utóbbi időkben elég sokat dolgoztam, sok időt töltöttem a munkahelyen és sok stressz is ért na meg én sem fiatalodom :-) hozzáadva a gumi fóbiát is, nem is voltam a legjobb formában sem, egy idő után lankadta a kis szőrmók de sebaj Nancyy ajkai készen álltak ezen orvosolni! Kértem egy kis szünetet érezvén hogy nemsokára robbanok amit meg is kaptam majd folytatva a tevékenykedést, ajkak és kéz segitségével menthetetlenül meneteltem afelé amit annyira szeretek, azaz egy csodás hölgy ajkai között végezzem! Az utódok Nancyy szájában landoltak, annak ellenére hogy a robbanás idejében történt egy vicces jelenet, pillanat amely nehezzé tette Nancyy-nek azt az egy-két percet amíg kitudott menni a fürdőben:-)) Röviden és tömören, nehéz úgy nevetni hogy tele van a száj egy eléggé nagy adag „anyaggal” közben vigyázva hogy le ne csússzon:-)) A többi mély titok, csakis mi ketten tudhatunk róla:-)) Szóval a fürdőből visszajövet is tartott a móka és kacagás!
    Időm lejárt, Nancyy-t elhagyom mert a...minden más vár reám de...minden pillanatát élveztem vele, a társaságát! Puszik kíséretében, csupa mosollyal léptem ki az ajtón, kapun! ( járvány miatt nincs csók és az ujjazást sem kedveli, szóval tiszteletben tartottam a”szabályokat” meg amúgy is Sir volnék vagy mi a szösz!!)
  • Elszámolás:

    Erről nem is esett szó, lekérhető, látható a bőbebb infóban is. A végén került átadásra pedig elején akartam a kis vitt ajándékkal együtt de az események sodrása miatt így alakúlt.Egy órát töltöttem vele, ami picit több is volt mert nem sokkal de 2-3 perccel korábban érkeztem és néhány perccel túllépve távoztam, tehát rugalmas és empatikus ilyen szempontból is a hölgy.Extrát nem kértem hiszen ő maga az extra:-)) az ajándék mértékét mindenki saját maga dönti el hogy mennyire éri vagy érné meg, én teljesen rendben találtam!
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát tölthettem el egy valóban kedves, humoros, csinos és szexi hölgy társaságában. Nem csak PR szöveg az amit az adatlapján írva van, a vendég elégedettsége számára fontos, persze a mi hozzáállásunk is megfelelőnek kell lennie. Fogadtatás, körülmények, minőségben eltöltött idő garantált, beszámolóit is olvasva de a személyes tapasztalatom is alátáamszthatja ezt.
    Hogy negatívumot is írjak, egyetlen jut eszembe.....hyper, szuper gyorsan telt el az idő vele!!
    De, látjuk még egymást!!
Happy Massage