• Aletta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje figyeltem drága Aletta hirdetését. A képek alapján feltételezett szépsége teljesen elkápráztatott és hihetetlennek tartottam, hogy egy ilyen lány elérhetővé válik számomra/számunkra.
    Olvastam a róla írt jobbnal jobb besziket. Úgy voltam vele, hogy ezek szerint "ő tényleg igazi" és nem hagyhatom ki a megismerését, mert azt biztosan megbánnám. Egyik alkalommal telefont ragadtam és felhívtam egy ismerkedős beszélgetésre. Hangja és stílusa után eldőlt...meg kell látogatnom. Mar a hangjabol is intelligencia és kacér báj volt érezhető.
    Heteken át próbáltam időpontot keresni sajat naptáramban. Közben itt üzenetben és sms-ben próbáltam tartani a kapcsolatot, ami általában a lehetséges időpontról szólt. Nem régiben pedig minden összeállt. Végre! :)
  • Megközelítés:

    Megközelítés tökéletes. Tényleg mindennel elérhető. Metró is jár, bar eggyel kevesebb mostanság. Parkolás is sima ügy lehet a mélygarázsban. Szóval nincs ok panaszra. Több épületből álló komplexum. A kapucsengő beírása általam soha nem látott megoldással kivitelezhető, de Aletta telefonon segít ebben is.
  • Helyszín:

    A liftbol kilépve balra, a folyosó ajtón athaladva, annak vege felében találhato a kis kuckó. Az ajtó már nyitva így eleve fel sem merül, hogy rossz helyre érkeznél, vagy kopognod kellene, vagy esetleg várnod. Rendezett, jó illat, higiénia makulátlan. Az előszobába érve nem vaksötét vár. Látható egyből, hogy jó helyre érkeztél. Vendéglátóm írtó kedvesen, mosolyogva enyhén megszeppenve vár rám. Annyira aranyos a bájos nőiessége, hogy innentől nem törődöm túlzottan az előszoba vizslatásával.
    A história felidézésében előugorva megjegyzem, hogy a fürdő is tökéletes. Zuhanyfuggöny, szaraz kilépő, ezer tusfürdő es többféle szajviz, pohárkaval, dezodor, szóval minden, ami kellhet.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve, kézfogással üdvözöljük egymást. Lekabátolást, cipő levételt követően a szobába invitál bajos vendeglatom, közben a napjáról érdeklődöm és kelleme beszélgetésbe elegyedünk. En elmondtam neki, hogy nézze el nekem enyhe zavarodottságom, hisz annak oka csak és kizárólag az, hogy régóta tervezem meglátogatását, régóta álmodozom megismeréséről.
    Ennek ellenére azert sikerült vegigfutnom rajta mar kéjtől izzó tekintetemmel. Azt látni kell, hogy Aletta tökéletes alakú, elképesztően kedves, nőies, csajos, bájos lány, aki modell alkattal van megáldva. A képeknek tökéletesen megfelel a valóság is, max annyit tennék hozzá, hogy a bőre egyértelműen barnabb most, de ez nem kritika, örömcseppjeim későbbi kontrasztja tamogatására tökéletesen szolgál :)
    Piros haloingben fogad, amely alatt vörös fehérneműje mint űzött bikát aljzotta fel nemesebbik testrészemet és rögtön nyugtázom, hogy életem egyik legszebb nőjével lesz dolgom. Emellett minden kis mondata, halk kuncogása érezteti velem, hogy a kémia működik köztünk, így igazi hódítónak érezheti magát a férfiember ettől az attitűdtől. Arcra gyönyörű, alkatra sportos és finom bőre, izgató illlata mind csak emel azon a barátnős hangulaton, amivel várt.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors zuhanyzásom utan kedvesem a szobában vart. Még a fogadóruhájában, csak a köntöstől szabadult meg. Majdnem leesett az állam. Mire közelebb léptem volna Aletta le is dobta a melltartót. Kicsit sajnáltam, hogy nem szóltam, hogy "majd én légyszi" de ez az en hibám és azert valljuk meg, így sem volt rossz. Állsz törölközőben egy Istennő előtt, aki meglát és ledobja a melltartót és finom megsimogatja sajat melleit...óó jajj. Közelebb léptem és elmondtam neki újra mennyire vártam, hogy megismerjem és nézze el nekem, hogy zavarban vagyok, de én ebben a találkozásban már sokkal régebb óta benne vagyok, mint ő. Kedvesen kuncogott, érezte a humort és abszolút élvezte, hogy rajongásban részesül, amitől kicsit zavarba is került tovabb emelve a randi barátnős hangulatát.

    Szoval közelebb lépve a nyakába bújva éreztem csodás illatát, miközben mar a melleivel ismerkedtem. Távolabb húzódtam és újra megnéztem csodás melleit mikozben kezemmel simogattam őket. Közben Aletta mosolygott rám és mellkasom, karom simogatta. Majd megcsókolt. Először csak félénken, majd igazi nyelves csókkal. Eletem top3 csókjába került ez a csodás elmény. Igazi csókjai felajzottak, közben belemarkoltam a tokeletes fenekébe is, amelyen kezem érezte a bőre puhaságát és egyben feszes domborulatait.

    Kérdeztem, hogy van e bármi, amit szeret, amivel kedveskedhetek. Válasza: "majd meglátjuk mihez lesz kedvünk, alakul ahogy alakul". Nyilván a kereteket tartva.
    Magam sem tudom miért kérdeztem ezt, valszeg kis időhúzó trükknek szántam, mert újra szerettem volna szemébe nézni.
    Újra megcsókolt, majd az agy felé tereltem magunkat. Elhelyezkedett az ágyon. Ez a látvány belém égett. Mosolyogva várt. Mellebújva írtó szerencsésnek éreztem magam. Hosszan csókoloztunk, ő is szenvedéllyel es kezdeményezően használta finom nyelvét, közben a melleit simogattam. Még én törölközőben és rafekudtem törölköző mögött álló cerkámmal...már ekkor majdnem szetdurrantam. Aletta laza mozdulattal lekapta rólam a textilt es sohajok mellett huzogatni kezdte buzogányom. Közben csókolóztunk megállás nélkül, majd dél felé indultam. Vegigcsókoltam és zihálva érkeztem meg csodaszép puncijához. Nem találtam szavakat így bedobtam minden létező trükkömet. Gyengéden majd határozottan kényeztettem, majd halk síkoly mellett vendeglatom csodasat élvezett az arcomba... elképesztően finom volt ez így nekem is. Egy biztos, gyengéden és megis szenvedélyesen közelítve élmény közeli állapotba sikerült hoznom drága szepsegemet, vagy lehet azon is túl. Talán folytathattam is volna, de idohatekonysagbol is, onzosegem és felajzottsagom legyőzött és mellé térdelve a szájába adtam ferfiasságom, amit csodas technikával kenyeztetett. Nem kellett sok, határozott, de inkabb barátnős franciaja eredményeként kértem h melleire elvezhessek es Aletta így verte ki már a végén keményen falloszom miközben a szemembe nézett. Őrjítő volt.
  • Levezetés:

    Pihenés következett es remek beszélgetésbe keveredtünk miután ő maga takarított meg mindkettőnket. Nagyon szimpatikus lány, okos, talpraesett es rendkívül sportos. Élmény volt a közelében lenni. Közben ő simogatott és rátértünk egy kis masszázsra is. Ami szintén jól esett, de mar a második körön jart az agyam, főleg mert a tükörben gyonyorkodhettem benne.
    Atfordultam es megcsókolt, lágyan, érzékien de határozottan. Mire ujra a farkamhoz ért mar alltam mint a cövek. A második körben élveztem a látványt és ellazáztam a saját részem. Simogatasaim mellett, Aletta csodás franciában részesített, határozottan dolgozott falloszpmon, amelyet a végén kézzel tett teljessé. Én remegve nyúltam el az ágyon.
    Levezetéskent jó volt beszélgetni. Ha nem is sok idom maradt, mindenesetre remélem még sikerül talalkoznom csodás Istennőmmel, mert igen, nálam egy új született, még ha nem is tudok ilyen matricat adni eme találkozónak.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélteket, végén rendezve. Semmi váratlan, semmi business jelleg. Angolosan megoldható.
  • Összkép:

    Összességében remek volt minden. Remek? Csodás. Nem tudom, hogy írhatnám jobban körbe. Talán a legjobb az, ha úgy képzeljük el ezt a csodás Lányt, ahogy álmainkban egy tökéletes testű modellt, aki írtó kedves, aranyos és nem művi viselkedéssel áll hozzád, hanem végtelen türelemmel. Emellett pedig, ha jól éreztem, ő is átadja magát Neked és tud boldog lenni Veled egy ilyen rövidke időtartamban is. Mar, ha Te is kedvesen és gyengéden állsz hozzá.
Happy Massage