• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadett kategória váltása gondolom sokunk számára nagy meglepetéssel és elsősorban örömmel szolgált, így aztán még azok is felkerekednek, akik korábban nem ismerték őt.
    Mi régi ismerősök vagyunk, még a masszázs idejéből ismerem Nadettet, sokszor találkoztunk, de a masszázs tudása a mai napig is ismeretlen maradt a számomra. Ezt a hiányt azonban egy cseppet sem bánom, valahogy a randijaink idejét mindig valami mással, egymás számára sokkal izgalmasabb tevékenységgel töltöttük el :)
    Mióta kategóriát váltott, többször volt szerencsém vele rosszalkodni, de azokról az élményeimről elmulasztottam írni, a mostanit azonban pótolni fogom :)
    Nadett nagyon közkedvelt leányzó, ezért telefonon nem olyan könnyű őt elcsípni, viszont az ilyen esetekben a kolleginák nagyon segítőkészek. Én legtöbbször privátban szoktam Nadettel egyeztetni és ezt napokkal a tervezett randink előtt teszem, így tettem most is és viszonylag hamar megkaptam tőle a zöld utat, majd rögtön küldtem a VTR-t is, úgyhogy minden könnyen és flottul ment.
  • Megközelítés:

    A helyszín újra a régi a jól bevált Marina parti elegáns lakás. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, bár a parkolás nehézkes a környéken a folyamatos építkezési munkálatok miatt, de a kaputól picit távolabb biztosan megoldható. A metróval érkezőkre egy pici séta vár, de Nadett kegyeiért azt hiszem, bármennyit örömmel sétálna az ember :)
  • Helyszín:

    A sokunk által már ismert Marina parti környezetben lévő modern épületek egyikében található szuper kis lakás a randi helyszíne. A lakás több szobás, melynek minden szobája szépen és igényesen van berendezve. Hatalmas és puha a franciaágy a falakon körben nagy méretű tükrök, hangulatosan besötétített kellemes körülményeket biztosító fények uralják a szobát, ami mellett folyamatos zene biztosítja a tökéletes ráhangolódást az együttlétre. Mindenhol kifogástalan rend és tisztaság van és mindez természetesen a fürdőre is igaz. A fürdőszoba kiválóan felszerelt, sok-sok tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll a tökéletes felkészülésre a randihoz.
  • Lány külseje:

    Ezen a leányzón nem fog az idő, ugyanolyan szép, kecses és izgató, mint amikor anno először megpillantottam :)
    Külön kiemelném a formás kerek popsiját a szexis combjait és lábait, fenomenálisan szép és gyönyörű mindene. Testalkata is szemet gyönyörködtető, karcsú dereka szinte azonnal odavonzza a kezeket, hogy aztán gyorsan magadhoz is öleld.
    Cickói picik a bimbók finom törődésre szépen csúcsosodnak, úgyhogy szopogatni is őket csodás élmény. Bőre nincsen agyon szolizva, sőt inkább úgy mondanám fehér selymes tapintású puha finom a bőre, amelyet pár helyen kisebb-nagyobb tetoválás is díszít. Ezek azonban tényleg nem zavarók, szerintem nem kell tőlük megijedni, egy-egy motívuma pedig különösen érdekes és odavonzza a tekintetet.
    Nagyon szép, kedves mosolygós arca van, de egyben nagyon huncut egy leányzó, nézése rendkívül csábos azokkal a kerek nagy csillogó zöld szemecskéivel, valamit az arcához nagyon jól passzoló szemüveg pedig olyan igazán pajzán titkárnős feelinget kölcsönöz … főnökök reszkessetek :)
    Nadettnél nem olyan régen történt egy kis változás, mégpedig a hajszínében. A korábbi rövid szőke fürtjeit vörösre színezte, de mikor ezeket a sorokat írom azonban már újra szöszi lett a haja. A randink alatt viszont még azzal az igazán dögös vörös színű hajkoronával kápráztatott el, fantasztikusan jól állt neki, igazi vagány és huncut formát öltött vele, de a szőke hajszínnel is rendkívül szexis csajszi. Hát igen…nem is csodálkoznék azon, hogyha a környéken dolgozó építőmunkások a melót félbehagyva teljesen bezsongnak, amikor Nadett a kacér lépteivel a kapuhoz érkezik és amikor onnan távozik.
    A vendégszeretetéről, hozzáállásáról és nem utolsó sorban a temperamentumáról most részletesen külön nem írnék, két szót azonban igen.. EGYSZERŰEN KÁPRÁZATOS.. a többiről a kissé hosszabb beszámolóm mindent el fog árulni :)
  • Action:

    Pontosan a ház kapujához érve hívtam Nadettet, első csörgésre fel is vette …ohh mintha várta volna a hívásomat :)… aztán sebesen szárnyaltam is fel az emeletre. Az ajtóhoz értem, de nem kopogtam vártam egy picit és már hallottam is az ajtón keresztül a magassarkújának egyre erősödő kopogását, ami még ott az ajtóban kezdte is bennem élénken forrósítani a hangulatot.
    Beléptem az ajtón és egy ”örülök, hogy újra látlak” felkiáltás után azonnal kaptam egy olyan szenvedélyes nyelves smacit, hogy a szemeim majdnem kipottyantak a helyükről, közben a kezeim a formás popsijára csúszva azt izgatottan markolászták…soha jobb fogadtatást, a cipőmtől is alig tudtam megválni, majd aztán nagy nehezen, ahogy ez sikerült Nadett szépen ringatózó gyönyörű popsiját bámulva követtem őt a szobába.
    Ott bent rögtön folytattuk azt, amit az előszobában elkezdtünk, hevesen csókoltuk, öleltük simogattuk egymást, majd a nadrágomon keresztül gyengéden rámarkolt a hímtagomra, a csókos ajkai pedig úgy a számra cuppantak, hogy levegőt is alig kaptam, aztán csatolta ki az övemet és lassan nekikezdett lehámozni rólam a cuccaimat. Ekkor már melegem volt, Nadett bizony izzítja a hangulatot becsülettel, gyorsan indultam is a fürdőbe, hogy mielőbb visszatérhessek hozzá.
    Mikor visszaértem még a fogadó rucijában várt, ami egy fekete köntös és alatta egy fekete pici bugyi volt melltartó nélkül. Egy gyors mozdulattal mindentől megszabadult a magas sarkú cipellő is valahol a szoba sarkában landolt egyedül a fekete combfix maradt csak a lábain. Összebújva az ágyra feküdtünk és mint két őrült egymásnak estünk…innentől kezdve az átélt élmények hatása miatt többször volt nálam pár másodperces képszakadás és csak a lendület vitt tovább :)
    Végtelen hosszú olykor heves vadorzó, másszor pedig érzéki nyelves csókokba fordultunk, nyaltuk-faltuk-szívtuk egymás ajkát, közben kezeink egymás intim pontjait vették célba. Miközben szüntelenül smaciztunk a jobb kezemmel Nadett punciját gyengéden simogattam, de nem sokkal később éreztem is, hogy azt bizony ideje lenne a nyelvemmel folytatni, így a csókos ajkaitól megválva a hetyke cickóit lelkesen megszopogatva a fejemet a combjai közé irányítottam.
    Isteni finom ápolt, simára borotvált nuni várta ott a szám és a nyelvem érintését. Lassan kezdtem a nyelvemmel punciját kényeztetni figyelve Nadett reakciójára, aztán növeltem a tempót, amit még nagyobb örömmel fogadott.
    A kezdeti halk sóhajai aztán már majdnem sikongatássá erősödtek, csípője egyre lendületesebben táncolta körbe az arcomat a punciját így erősebben a számra tolva, majd két kézzel a hajamba kapaszkodott és húzott még mélyebben a combjai közé.
    Mikor a Célegyenesbe fordultunk én gyorsítottam a nyelvjátékomon, Nadett szorosan a nyakam köré fonta a combfixes lábait és csípőjét nagy ívben magasra emelve az ágytól nagyon-nagyon boldog lett. Az orgazmus hevében mindketten oldalra fordultunk az ágyon, Nadett hangosan kacagott az élménytől én pedig szorosan a combjai közé fonva enyhe fuldokló állapotban élveztem kitörő örömét :)

    Pici pihenőt követően aztán felkúsztam hozzá, hogy a csókos ajkait újra megízleljem, de Nadett azonnal a farkamra markolt és éreztem, hogy most itt aztán revans következik.
    Egymással szemben feltérdeltünk az ágyon közben vadul smároltunk kezeink pedig egymás testén szaladgáltak fel és alá. Nadett aztán lassan elindult ajkaival a testemet végigcsókolva az ágyékom felé, majd elém hajolt és a farkam máris a forró ajkai közé került. A fenekembe kapaszkodva egy hangosan nyögdécselős, igazi vad nyálas szopásba kezdett a heves lendületét alig bírtam térden állva követni. Remegtem a csodálatos élménytől, mint egy kocsonya, kezemet közben finoman az ütemes bólogatását kísérve a tarkójára tettem. Éreztem, hogy tetszik neki és még erősebben már-már mélytorkosan kezdett szívni. Popsiját picit jobbra kitolta, így a bal kezemet a combjai közé a puncijához tudtam tenni. Nadett puha ajkait ekkor már a golyóimon éreztem, egyenként a szájába véve nagy cuppogással szopogatta, majd a nyelvével a farkam szárát végignyalva újra szopizni kezdett. Azonban még mielőtt „csúnya” végem lett volna kértem inkább a védelmet.
    Hanyatt feküdtem az ágyon Nadett egy mozdulattal beöltöztetett és lábait szélesre tárva fölém pattant. Lassan rácsúszott a farkamra, amit azonnal tövig a szűk puncijába engedett, aztán először egy lassú lágyabb mozgású, majd egy dinamikusan pattogós, gyors lovagló szexre váltott.
    Nadett nem viccel, rendkívül hevesen belecsapott a közepébe. A dinamikus lovaglása közben olykor a mellkasomra támaszkodott és volt, amikor a fejem mögött két kézzel az ágy támlájába kapaszkodott, ami a gyors és ütemes mozgására nagy koppanásokkal verődött a falhoz, közben az ágyékunk is olyan hangos csattogásokkal cuppant össze, hogy időnként még a háttérben szóló zenét is túlszárnyalták.
    Hát Nadett bizony nem fáradt el, ellentétben velem, ekkor már simán belepasszírozott az ágyba, óriási energia és tűz van benne, nekem lassítás kellett, ezért felültem és szorosan átkarolva magamhoz húztam.
    Ekkor mélyen beleült az ölembe és így összebújva szenvedélyes csókolózás közben gyors hullámzó vonaglással szexeltünk tovább. Ebben a pózban így még nem csináltam, csodálatos élmény volt – ki kell próbálni :) Nagyon élveztem, de ekkor a szobában már brutálisan meleg volt, kezdtem elfogyni éreztem, hogy nekem pihenő kell, ekkor Nadettet óvatosan a hátára fektettem és az ő kényeztetésébe kezdtem.
    Puncija már „könnyezett” az örömtől, minden csupa-csupa nedv volt élvezettel dugtam mélyen bele a nyelvemet. Kitartó, hosszas és eredményes nyalakodásba kezdtem, Nadett heves csípőmozdulatokkal tolta a punciját az arcomba közben a gyönyörtől izgatóan sikongatott, két kézzel átkarolta a fejemet, majd a hajamba kapaszkodva ismét egy hangosan kacagós és remegős orgazmushoz jutott.

    A pihenőnk azonban most sem tartott sokáig, egymással teljesen összegabalyodva finom nyelves csókok kíséretében élveztük azt a rövidke időt, aztán Nadett ismét elkapott ott lent. Szemüvegét az ágy szélére tette, ami szinte azonnal a földre is zuhant, majd a combjaim közé bújva szexis nyögdécselésekkel nyalogatni és szopogatni kezdte a golyóimat, aztán a finom meleg nyalogatásait lassan átvezette a farkamra. Rendkívül izgatóan csinálta, hamar megmerevedtem az ajkai között, majd hogy még jobban feszítse nálam a húrt felkúszott hozzám és lovaglóban rám ült. Puncija a farkamnál siklott előre-hátra, de gumi híján természetesen vigyázva, nehogy „baleset” történjen, közben ajkaink és nyelvünk szüntelenül „harcoltak” egymással.
    A puncis lovaglása eszméletlenül felhúzott, ezért kértem Nadettet, csússzon rajtam egy picit tovább, amit örömmel megtett és szemből puncijával szorosan a számra csücsült. Egy mámorítóan élvezetes nyalás vette ekkor a kezdetét. Belekapaszkodott az ágy támlájába és körkörös csípőmozdulatokkal punciját szorosan a számra nyomta, majd gyors és dinamikus mozgással meglovagolta a nyelvemet. Ez egy szédítő és Isteni finom élmény volt, puncija többször is olyan erősen cuppant a számra és az orromra, hogy többször éreztem légszomjat, de ott és akkor ezzel nem igazán foglalkoztam, Nadett örömére próbáltam koncentrálni, majd a hosszas lovaglása után puncijával a számon újra elröppent. Szinte el sem tudom mondani olyan csodálatos élmény volt ez nekem is. Nadett ezután leszállt rólam, mert már nagyon érzékeny lett mindene, gyengéden rám feküdt és egymást csókolgatva pihentünk egy rövidet.
    Hangsúlyozom csak rövidet, mert ez a kis Cunami kisasszony máris úgy helyezkedett, hogy a farkam újra a szájában legyen. Mindent elsöprő lendülettel kezdett bele az újabb cumizásba és amikor gumikész lettem, tette is fel a helyére a védelmet.
    Kutyus pózba fordultunk, Nadett kitolta a popsiját két kézzel elkapta az ágy támláját én pedig finoman becsúsztam a szűk puncijába.
    Hatalmas intenzitással szexeltünk, minden egyes lökésemkor Nadett még erősebben tolta vissza a popsiját, ekkor olyan erősen összeütődtünk, nem sok kellett volna, hogy letoljon az ágyról, egyes pillanatokban szinte már nem én dugtam meg őt, hanem ő „dugott” meg engem. Fantasztikus élmény volt, de már nem éreztem magamban annyi erőt, hogy a puncijában ezt végig is vigyem, meg sajnos ekkor már a gumi is az ellenségem lett, ezért gyorsan 69-be fordultunk.
    A gumit letéptem magamról és a finom punciját nyalogatva Nadett ismét az ő végtelen energiájával és dinamikájával megcumizott engem. A combjaimat szorosan átkarolva a forró ajkaival kényeztetett, bírtam egy darabig a heves tempóját, aztán felértem a csúcsra, ezt elcsukló hangon jeleztem Nadettnek ő pedig még jobban gyorsított és egy hatalmas élvezéssel a szájában lett végem.

    A pulzusom ekkor biztosan már 100 felett járhatott, a szívem is majd kiugrott a helyéről, ezt Nadett rajtam fekve megérezte és mondta, milyen gyorsan ver a szívem… nem is csoda ilyen élmények után, majd mindketten hangosan nagyokat szuszogva a 69-es pózban elfeküdtünk egymáson és pihiztünk. Ha lett volna beállítva óra, az már erősen jelezte volna a randink végét, amit kérdésemre Nadett meg is erősített…bizony sajnos lejárt, és ekkor láttam, azt picit már túl is csúsztunk, ezért erőmet összeszedve elvonultam gyorsan tusolni.
  • Elszámolás:

    Valamikor a tusolásom és az öltözködésem után történt a zenegép mellé a kis komódra tettem le megtoldva a fantasztikus élményért hálám jeléül.
    Másfél órát voltunk együtt most is, maximálisan megérte számomra, életre szóló, csodálatos élménnyel lettem ismét gazdagabb, ami Nadettel minden egyes randinkon megtörténik. A csalódás és mellé nyúlás vele abszolút kizárt.
  • Összkép:

    Huhh.. nem is tudom hol kezdjem…mióta Nadett feltűnt massz. leányként itt az oldalon a hozzáállásával, erotikus kisugárzásával és temperamentumával szinte azonnal közkedveltté vált a rajongói között, így volt ez természetesen nálam is.
    Ő egy tüzes igazi energia bomba, 120%-on dolgozik egy pillanatra sem pihen és azon van minden alkalommal, hogy a vendégét elkápráztassa.
    Ezt a dinamikus és tüzes temperamentumot most azonban magával hozta ide a „sötét” oldalra, bátran állíthatom többségünk legnagyobb örömére. Aki egy igazi, hevességgel és szenvedéllyel teli mindent elsöprő szeretkezésre vágyik, annak Nadett ideális partner.

    Drága Kis Cukorfalat (most látom, hogy mosolyogni kezdtél :) ) köszönöm Neked ezt az újbóli páratlanul szép és csodálatos élményt!
    És tudod, ahogy szokták mondani…”van az, ami sohasem elég”
    Csókollak a legközelebbi viszontlátásig és a többit majd akkor személyesen ;)
Happy Massage