• Nikki Fox

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sok-sok hívás után végül egyszer csak sikerült őt elérnem.Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről,a tiszteletdíjáról,majd ezek után egyeztettünk egy időpontot.A hosszú hétvége szombat estéjén sikerült őt elérnem és másnapra szerettem volna időpontot foglalni de mondta,hogy vasárnapra már vannak vendégei,de ha nekem megfelel,akkor a Nemzeti Ünnepünkön,hétfőn szívesen lát engem.Így maradtunk a március 15-nél és 13:00 órára beszéltünk meg egy óra hosszás randevút Nikkivel.Megkért,hogy aznap a randi előtt egy órával küldjek neki megerősítést,hogy biztosan megyek-e.Mondtam is neki,hogy én mindig minden találkozóm előtt így teszek amikor a lányokhoz megyek és ez nagyon imponált Nikkinek.A telefonos beszélgetésünket követően még személyes üzenetet is írtam neki itt az oldalon a megbeszélt találkozónkról,de ezt el sem olvasta mindmáig.
    A találkozó előtt bő két órával elküldtem neki a megerősítő smst,benne foglalva az időpontot(13:00 óra) és a randi időtartamát(1óra hossza)is.
  • Megközelítés:

    Az ünnepre való tekintettel gondoltam,hogy a parkolás nem lesz egyszerű a környéken,így egy nagyobb forgalmi csomópontnál leparkoltam az autóval és tömegközlekedéssel,majd sétával közelítettem meg a címet.A cím már nem egyezik meg az adatlapon feltüntetett térképi jelöléssel.A kerület maradt a 7.,de a helyszín már más.
  • Leírás:

    Amikor sok-sok próbálkozás után végre sikerült őt elérnem telefonon nagyon örültem,hogy beszélhettem vele és még boldogabb voltam,amikor már az időpontot is lefixáltuk.Régi álmom volt,hogy egy profi pornós kegyeit élvezzem,vele tölthessek el egy kellemes órácskát és úgy látszott össze is fog jönni.
    Nemzeti Ünnepünk délelőttjén izgatottan útnak indultam Budapestre,hogy testközelből is szemügyre vehessem Nikki Foxot.
    Miután leparkoltam az autóval villamosra szálltam,majd gyalogosan tovább jutottam el a címre.
    A kapuból hívtam Nikkit melyet néhány csörgés után az ikertestvére,Kitti vett fel.Bemutatkozásom után elmondtam neki,hogy ma 13:00 órára van időpontom Nikkihez amin nagyon meglepődött,s közölte,hogy Nikki éppen alszik.Mondtam neki,hogy még megerősítő smst is küldtem bő két órával ezelőtt a telefonjára a mai találkozónkról.Azt válaszolta,hogy mindjárt utána néz és visszahív.
    Feltehetően elolvasta amit írtam,majd visszahívott és elnézést kért Nikki nevében amiért elfelejtette a találkozót.Viszont nem olvasta el figyelmesen Kitti sem amit írtam az smsben,mert kérdezte,hogy mind a kettőjükhöz jöttem volna-e, fél-vagy egy órára,de mondtam neki ismét,hogy én csak Nikkihez egy órás találkozóra jöttem.
    Kérdezte még azt is,hogy tudnék-e várni még egy órát,mert addig szól Nikkinek és amint elkészül hívni fog.Mondtam neki,hogy én messzebbről,vidékről jöttem,de olyan kedvesen bocsánatot kért a kellemetlenségért,hogy végül meggyőzött és abban maradtunk hogy egy órán belül hívni fog amint elkészül Nikki.Sokat utaztam ezért a találkozóért és úgy voltam vele,ha már feljöttem Pestre várok még egy órát,hogy teljesüljön egy régi nagy álmom.
    Mivel az autómat távolabb hagytam,így abba nem tudtam visszaülni,hogy várakozzam,hanem sétálgattam fel s alá a környéken várva,hogy mikor jön a hívás,hogy mehetek.
    Bő egy óra elteltével nem történt semmi,nem érkezett hívás a telefonomra.Gondoltam megcsörgetem én Nikkit,hogy elkészült-e már?A telefonja ugyan kicsengett,de nem vette fel senki.Pár perc elteltével újra hívtam,szintén kicsengett jó sokáig,de nem vették fel.
    Nem volt mit tenni csalódottan elindultam hazafelé.
    Ahogy beültem az autómba írtam még egy smst Nikkinek.Megírtam neki,hogy nagyon szomorú vagyok,hogy elfelejtette a megbeszélt találkozónkat amit annyira vártam és sajnálom,hogy nem találkozhattam vele.További szép napot kívánva elküldtem az smst.
    Nekem az egészben az a furcsa,hogy Kitti kért bocsánatot Nikki helyett és felajánlotta,hogy egy plusz óra várakozásért cserébe létrejöhet a randi,ám ez nem valósult meg és azóta semmi reakció a részükről.
    Tökéletes ember nincs,mindenki hibázhat,s ez alól Nikki sem kivétel,mégis számomra meglepő mindez egy profitól.
    Én készültem hozzá a kedvenc édességével,plusz egy egyedi kis ajándékkal is,ám ezt sajnos nem tudtam neki átadni.
    Nem szeretek egyeztetési problémás beszámolót írni,sokkal szívesebben írtam volna egy fergeteges élményemről Nikkivel amire nagyon vágytam,de ezúttal sajnos nem jött össze.
Happy Massage