• Kleo

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kleo hirdetése és képei teljesen véletlenül keltették fel a figyelmem a masszázs lányok között keresgélve. Egy randim után közvetlenül hívtam őt, miután a régóta kedvenceim között lévő barátnője nem volt elérhető, így rá esett a választásom. Két telefon után a kedves barinőjével meg is beszéltünk egy kb. fél órával későbbi időpontot, ami pont jó volt neki is és persze nekem is, mivel gyakorlatilag a szomszéd épületből jöttem akkor ki, nem sokkal azelőtt... Gond nélkül összehoztuk a talinkat.
  • Megközelítés:

    Mivel a környéken jártam és ráadásul a lakhelyem is nagyon közel van, így nem okozott gondot a helyszín gyors és gyalogos megtalálása. De szerintem ez senkinek sem fog gondot okozni , mert a pontos címet kapjuk meg . Viszont a parkolás problémás lehet, főleg mostanában, a BKV-val érkezőknek pedig egy kicsit gyalogolniuk kell. Várakoznom nem kellett, mert egyből bebocsátást nyertem, amint jeleztem megérkezésem.
  • Helyszín:

    Marina part általam elég jól ismert utcája, már sok épületben voltam a környéken, ez szintén illeszkedik a tipikusan "marinás" elrendezésű kecókhoz. Diszkrét és nyugis szalon, ahová arany színű falak, kellemes illat és lágy fények csalogatnak be... Halk zene kényezteti fülünket már az előszobában is, díszek, szobrocskák dekorálnak sok helyütt, a sneaker-ünket pedig egy kicsi bőrfotelbe kényelmesen ülve vehetjük fel-, illetve le. Tisztaság, igényesség és maximális higiénia mindenütt, természetesen az előszoba végében lévő szobában is, ahol a talink órája zajlott. Közepes nagyságú, de tágas helyiség fogad hangulatosan berendezve; modern, luxury budoár feeling, tükrök szinte mindenhol, még a mennyezeten is, amit én egy szuper ötletnek tartok, nagyon jó volt háton fekve így hesszelni vendéglátóm sexy-n ringó popsiját... Középen egy kényelmes tatami, a fejnek kicsi párnával, illatos lepedővel letakarva. Zene a hi-fi hangszóróiból áramlik halkan, izgi és intim fények, jó illat, cuccaimat pedig egy dizájnos fehér női cipőcske formájú székre pattinthattam le. A letisztult kialakítású fürdőszoba a sejtelmes megvilágításával igencsak elnyerte tetszésemet, őszintén szólva kib.szott kellemes volt ilyen fényben zuhanyozni, pláne, hogy még a kedvenc tusfürdőmbe is belefutottam, persze sok más mellett és alap, hogy mindezek után egy (kettő) tiszta és frissen mosott törölközővel törölhettem szárazra az alaposan felfrissített testemet. Egy igazán patent kis kéglibe térhet be a külvilágot kizárni kívánó 'kalandozó természetű'.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon kedvesen mosolygó fiatal lány nyit ajtót egy csini és ízléses fekete body-ban, ami felettébb izgalmasan feszül rá a formás és igen szexi testére. Átlagos magassága az egyáltalán nem átlagos, kemény és szép kerek, jól markolgatható popsikájával és a vonzó, természetes cicijeivel párosul, amiket mindig nagy örömmel vettem kíváncsi kezeimbe. Dereka nagyon szépen és finoman ívelt, az izmos és szemrevaló combjai pedig simogatásért kiáltanak, persze sokáig nem kellett kiáltozniuk, simiztem őket ezerrel! A szoli barnította, puha, ámde mégis feszes és simára borotvált, ápolt bőrét csak itt-ott díszítik ízléses és kisebb méretű tetkók, ami nekem mindig kifejezetten imponál, főleg akkor, ha azok egy olyan dekoratív, buja kis vadmaccsra vannak varrva, mint Kleo...;) Kedves arcát, kék szemei és a kifejező tekintete ékíti, hosszú szőke haját pedig copfban összefogta viselte a randink alatt, bár a végén kérésemre kiengedte.

    Szuper vendéglátó, és beszélgetőpartner, nyitott és érdeklődő, sztorizós, laza és a humora egyszerűen szenzációs... Imád viccelődni és sexy-n pózolni a tükör előtt, jól érezni magát-és egyúttal feltölteni vendégét, szereti az izgalmas és szórakoztató randikat. Emellett kedves és értelmes fiatal lány, akivel az egy óra kb. 3 percnek tűnt... Ja, és remekül masszíroz!:)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a levezető rész után történt. Kényelmesen hasra fekszem, majd Kleo masszázskrémmel bekeni a vádlijaimat és finoman halad fölfelé a combjaimon át egészen a fenekemig, igen kellemesen végigmasszírozza és simogatja megfáradt végtagjaimat, kacéran be-benyúlva egészen a kedvenc testrészemig... Ezután a hátamon is lágyan elkeni a krémet és a gerincem- és annak környékén haladva szakszerűen, elmondása szerint thai elemekkel is megspékelve masszírozza végig közepes erősséggel az egész hátamat, valamint a vállaimat is, jóleső és el-elcsukló nyögéseim közepette... Mindeközben persze szinte megállás nélkül sztorizunk és sztorizunk... Kleo az erős kezeivel, sőt a könyökét és karjait is használva tudatosan és jó alaposan ellazította a felsőtestem, ami tényleg jólesett és igazán felfrissített! Egyetlen egy szívfájdalmam volt csak, hogy a fekete bugyikája nem került le közben sajnos a piros betűs 'ünnepnapjai' miatt...
  • Levezetés:

    Megérkezem, cipő ledob, majd Kleo kedvesen beljebb invitál a kis budoárjába. Vetkőzés közben elhintek néhány keresetlen dicsérő szót a csini vendéglátóm fantáziadús teste láttán, majd miután cicijeit feltérképezem egy kicsit a ruciján keresztül (nem tudtam megállni...), lágyan nyakára csókolok, majd a zuhany frissítő szolgáltatásait veszem igénybe. Ezután a szobában Kleo már mosolyogva a tatami végében ül, fogadórucijától immár megszabadulva. Elé térdelek és máris kezébe veszi a már keményedő farkam és kellemes dumálgatásunk közben fel-le húzogatni kezdi rajta a bőrt. Halk sóhajaim kíséretében, néha meg-megállva, ekkor a fedetlen és formás cickókra markolok finoman, türelmetlen kezeimmel.

    Kisvártatva mindezt a hátamon fekve folytatjuk tovább, miközben Kleo puha és gyengéd ajkait az álló fütykösömre tapasztja. Fel és le siklik rajta roppant érzékien, megáll, forró nyálát rácsorgatja a makkomra, majd ismét a szájába veszi és alaposan végigcumizza, nyögéseimet már rég nem magamban tartva közben... Kezeimmel közelebb húzom a kívánatos ciciket és közöttük is megjáratom a cerkát, kedvemre csúszkálok egy kicsit a szépségek 'szorításában'. Ezután ismét bőnyálas cumikázása közben kezét is ráteszem az árbócra és gyengéd, de nagyon ügyes mozdulataival egyre tempósabban veri a farkam nyelvének dance-ével a makkomon. Majd ekkor hirtelen saját kézi vezérlésre kapcsolok, az intenzitást még jobban felturbózva a tűzforró nyálával síkosított 'kormányomon', egészen addig, míg a kilométerórám menthetetlenül ki nem akad és egy pillanat alatt egy jól irányzott lövéssel Kleo cickói közé spriccelem bőséges fehér üzemanyagom, amiből a végén még hasamra és a combomra is jutott... Kleo a hangos zihálásom közben, combomat simizgetve és türelmesen várja meg, amíg a maximális fordulatszám szép lassan alapjáratra vissza nem áll és csillapodik a vad lóerők okozta túlhevültség. Miközben én a napfényben megcsillanó kéj Harley-men elnyúlva szinte elolvadok, lehunyt szemeimmel és kielégült mosollyal a szám szélén... Majd amikor kinyitom, így háton fekve párás tekintettel merülök el Kleo gyönyörűen kerek popsijának látványában, amit a mennyezet tükrei közvetítenek egyenesen a látóidegeimbe...Hmmm...Mesés volt!:)

    Készséges és közös tisztogatásunk rituáléja után szorosan egymás mellé fekszünk, én csini masszőzöm álom-fenekét simizgetve, markolászva, nyakára időnként apró csókokat lehelve. Nagyon jól eldumáltunk, a vicces, nevetgélős sztorizásunknak pedig csak a rádió váratlan elállítódása vet véget és itt kell az olvasóknak a masszázs részre hamar visszagörgetniük, merthogy az következett...

    Ezután figyelmesen egy pohár zöld teával kínál (ráadásul a sajátjából, amilyen kis önzetlen és figyelmes), majd egy újabb száraz törcsi landol a kezemben én pedig ezzel egyúttal a fürdőszobába, ahol lemosom magamról a masszírozásom síkos nyomait. Törölközés, öltözés és a jó hangulatú dumcsink közben Kleo még egy szép nagyot puccsít előttem, hogy popsikája igazán mélyen a retinámba éghessen még a távozásom előtt és hát persze nekem sem kellett ám kétszer mondani....jól rá is markolok két kézzel mielőtt még búcsút vennénk egymástól. Az ajtóban, egy cipőfűző-off után Kleo két puszival ereszt az utamra, én pedig szinte abban a pillanatban át is alakulok a lépcsőház fekete ruhás kéj-mesterlövészévé... Pont olyan mosolygósan, mint akinek kifinomult lőfegyverét nemrég még egy nagyon csinos amazon ápolgatta volna.... és hát egyáltalán nem tévedett az, aki akkor ezt gondolta rólam....;)
  • Elszámolás:

    A randi végén helyeztem egy, két szál híján új budapesti átlagos rózsacsokrot a kis komódra, amit Kleo egyből el is tett. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam a Kleoval töltött egy órában! Remek és szórakoztató társaság, igen dekoratív és ráadásul igazán szuperül masszíroz, kényeztet. Tényleg köszi mindent Kleo, ja és a sapim is...:) Szombati kalandorod:

    A
Happy Massage