• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég óta ismerjük egymást és szoktunk egymásra írni,ez történt most is.Szerdán rám írt egy korábbi megjegyzésem miatt ami utólag igaznak bizonyult.
    Elkezdtünk beszélgetni a végén rá kérdeztem hogy 15-én lesz-e,mivel tudom hogy ünnepnapokon általában nincs azt válaszolta hogy ha előre lebeszéljük akkor valószínűleg tud lenni.
    Pénteken rá írtam hogy lesz-e akkor hétfőn,mert szeretnék jönni hozzá felavatni az új kuckót és a zuhanyt. Megbeszéltük mindkettőnknek a megfelelő időpontot és már küldtem is a vtr-t amit hamar el is fogadott amiben benne van az új címe.
  • Megközelítés:

    Az utolsó látogatásom óta új helyre költörzött.
    Villányi úthoz közeli ingatlan földszinti lakása.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót könnyű volt találni szinte a ház előtt tudtam megállni.
  • Helyszín:

    Az új lakás fényévekkel jobb az előzőnél.
    Ez egy régebbi épitésű ingatlan földszinti lakása.Nagyon modern stílus ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne.
  • Lány külseje:

    Niki arccal is hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos kék szeme és kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik.Egész nap tudnám simogatni és markolni.
    Puncija teljesen csupasz, illatos.
  • Action:

    Mikor sikeresen leparkoltam,kivártam a megbeszélt időt és már hívtam is Nikit a kapukódért.
    Hamar felvette és már engedett is be. Szerencsére itt már nem kell annyit liftezni mivel a földszintig elég menni.
    Vittem neki egy pár szelet tortát a kedvencéből,mivel hamarosan a szülinapja lesz. Átadtam neki aminek örült és megköszönte.
    Ezután bemutatta az új lakást és leültünk a kanapéra beszélgetni.
    Kellő sztorizgatás után ideje volt mennem fürdeni,de megkérdeztem Nikit hogy nincs-e kedve velem tartani és felavatni velem a zuhanyt.
    Pozitív választ kaptam és mind ketten levetkőztünk és elindultunk a fürdőbe. Hát nekem a képeken is tetszett nagyon a fürdő mikor küldte,hogy hova sikerült költöznie,de élőben sokkal jobb.
    Nagyon modern kis fürdőszoba.
    Zuhanyban pedig tényleg két ember bőven elfér.
    Megfelelő vízhőfok beállítása után Niki kezdett el engem bekenni a kiválasztott tusfördővel. Alapos munkát végzett ,főleg a velem egykorúval ,hamar hadrendbe is állt.
    Majd én következtem és most én kentem be őt a tusfürdőjével.Nagyon alapos munkát végeztem én is ,de én a csodás cicikre fektettem a főbb hangsúlyt,de a puncit se hagytam ki.
    Majd Niki lemosta rólunk a felesleges tusfürdőt és ezután hirtelen le guggolt és eltüntette a szájában a velem egykorút. Kicsit meglepődtem,de hamar túltettem ezen magamat és elkezdtem élvezni a finom franciáját amit kaptam tőle.
    Nagyon érzékien csinálta,hol felnézett rám hol pedig teljesen eltüntette a szerszámomat. Kezdtem érezni hogy ha így folytatja akkor hamar végem lesz,ezért mondtam mi lenne ha az ágyon folytatnánk.
    Így is történt meg törölköztunk és az ágyra feltérdeltünk és elkezdtunk csókolózni.Én közben simogattam és fogtam a formás popsiját,de Niki és én is egyszerre akartuk egymást eldönteni az ágyon,ezen kicsit nevettünk,de mondtam hogy most én szeretném őt kényeztetni.
    Niki kényelembe helyezte magát és én elkezdtem kényeztetni őt a nyelvemmel.Lassan kezdtem neki a nyelvmunkámnak ,de mikor Niki hangja kezdett megjönni akkor kicsit rágyorsítottam és elkezdtem jobban pörgetni a nyelvemet.Addig csináltam amíg el nem élvezett és nem lett csikis a puncija.Kis pihi után én feküdtem a hátamra.
    Niki a velem egykorút a mellei közé helyezte és le fel járatta és néha pedig a hegyét bekapta.Majd ezután teljesen eltüntette a farkamat.Végig fel nézett rám hogy mennyire élvezem ahogy franciázik nekem.
    Kezdtem érezni hogy közel vagyok így kértem a gumit.Amit hamar felhelyezett és rögtön elhelyezkedett a nyeregben.
    Nikinél a lovaglás a gyengém,ő valahogy úgy tud lovagolni hogy ha nem figyelek akkor hamar végém van.
    Miután elhelyezkedett lassú mozgással kezdett én közben a melleivel játszottam.Hol nyalogattam hol pedig markolásztam,mikor pedig közelebb hajolt akkor pedig csókolóztunk.
    Ez így ment egy jó darabig,majd felgugolt egy kicsit és most így lovagolt tovább,majd újra ráült ,de itt már éreztem hogy közel vagyok és megfogtam a fenekét és most én diktáltam a tempót alulról és egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Hagyott lenyugodni és kaptam egy csókot majd leszállt rólam és megtisztogatta velem egykorút.

    Ezután elkezdtünk sztorizni tovább hogy kivel mi történt a legutóbbi találkánk óta.
    Majd megkérdezte hogy mi lenne ha megkóstolnánk a sütit amit hoztam,de mondtam neki hogy majd a második menet után ,mert már éreztem magamban az erőt újra.
    Nem is kellett többet mondanom Niknek ő már fektetett is a hátamra és már a velem egykorú újra a szájában volt. Hamar életett lehelt belé,de én újra megkívántam a finom punciját így kértem a kedvenc számomat a 69-et, hogy forduljunk át.Meg is történt én újra a nyelvemre vettem a finom punciját és nyelvészkedtem tovább miközben ő a velem egykorút tüntette el. Halk sóhajok után Niki puncija újra csikis lett és leszállt rólam és felhúzta a védőfelszerelést és mondta hogy most én melózok.
    Doggyba fordultunk és lassan behatoltam a nedves punciba és egy kicsit lassabb tempóban kezdtem,majd rá gyorsítottam aminek hatásásra Niki hangja is megjött.Egyre jobban csattogtunk ,de kezdtem fáradni és ezt Niki is észre vette ezért a hasra feküdt és így húzott magába engem is.Így folytattuk tovább ,a fenekét kitolta így egyre mélyebbre tudtam hatolni,közben a hátát vállát csókoltam,sajnos a nyakát fülét nem lehett csókolni ugyanis köz tudott hogy ott nagyon csikis.
    Majd ezután a lassabb tempó után Niki mondta, hogy megfordul és most szemből hatoltam be.
    Átkaroltuk egymást és csókolóztunk miközben a velem egykorú járt ki-be a punciba.Végig hol a karomat hol a fenekemet fogta és húzott magára hogy egyre mélyebbre tudjak hatolni.
    Ennek meg is lett a hatása egy hatalmasat élveztem újra a gumiba miközben csókoltam őt és melleit.

    Újabb tisztogatás után,pedig megettük a sütit amit hoztam.Mivel még volt időnk így mondtam hogy akkor le rónám a tartozásomat amit már rég igértem neki.
    Egy kis masszázsról van szó. Kaptam olajat és bekentem a hátát és a fenekét és jól át gyúrtam őket. Úgy bele merültünk a masszázsba és a beszélgetésbe hogy az időm lejárt és ezután felöltöztem és az ajtóban pedig még pár szót váltottunk majd egy búcsú csókkal az utamra engedett Niki.
  • Elszámolás:

    Most 2 órát töltöttem vele és az egyik extrát vettem igénybe.
    A randi végén rendeztem, a szekrényre tettem a rózsákat,köztünk ez már nem téma mindig a végén rendezem.
    Bővebb infóban minden le van írva.
  • Összkép:

    Lassan két éve ismerjük egymást, igaz voltak köztünk nézeteltérések de ezeket mindig meg tudtuk beszélni és a randikat ezek sose befolyásolták.
    Mióta vissza tértem hozzá ez már asszem a harmadik randink volt. Hát igen nem nagyon tudok betelni vele. Egyszerűen egy fantasztikus nő.
    Mindig fantasztikus randijaink vannak és mindig kellemes a hangulat köztünk,szerencsére megvan az összhang köztünk így minden megvan hogy egy felejthetlen randi kerekedjen ki köztünk.

    Sajnos istennőt nem tudok még adni,de majd egyszer az is eljön, de addig is tud hogy te vagy és voltál mindig is az én igazi Istennőm.
Happy Massage