• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elovastam a bővebb infót, mivel olvastam az oldalán, hogy új infók vannak. Ezután hívtam és megbeszéltük hogy elmennék hozzá? Most viszont sajnos csak fél órára tudtam menni, mert ennyi időre tudtam ellógni otthonról a Home Office miatt. Amit VTR-en is megkértem reggelre mert nekem csak akkor volt jó, ehhez ő is partner volt.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem így parkolással nem kellett bajlódnom. Viszont jeleztem felé, hogy kicsit korábban fogok érkezni ehhez is rugalmasan állt. BKV járatainál semmilyen változás nincs ugyan olyan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is a ház ahol szépséges Zsuzska rendel. A bejutás teljes diszkréció mellett lehetséges nincsenek kukkolók.
  • Helyszín:

    A lakásban is minden változatlan és minden teljesen rendben volt. A fürdőben tusfürdő arzenál van kinek mi tetszik nekem már mindenki tudja, hogy mi a kedvencem a kék színű Denim, amihez dezodort is vett. Kék színű szájvíz is volt. Az egyedi törölköző is bevetésre készen elő volt készítve. A búvóhelyen egy kényelmes francia ágy méretű matrac van fotellal és egy szobainassal én a fotelt szoktam választani ruháim tárolására. A szobainasra a törölközőt szoktam teríteni. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    Külsejéről a képei árulkodnak a legjobban egy vonzó szép ikrekkel feszes testel és popsival megáldva. Most utcai ruhában fogadott, mert mint írtam fentebb, hogy korábban éreztem ő is pár perccel hamarabb érkezett mivel nem itt lakik. Ez nem volt gond. Így is nagyon csinos volt. Kiadta az alakját a ikrei formáját a rajta levő ruha. Itt is tökéletes volt minden.
  • Action:

    Érkezésemkor forró csókot váltottunk olyan barátnős félét. Időt nem húzva, mert most csak sajnos félórára tudtam menni. Cipőt levettem a szobába bementem a ruháimat letettem a fotelra. Irány a már odakészített egyedi törölközővel a fürdőbe egy gyors tusolás a kedvencemmel, majd szájvíz használat és ha már volt dezodor használata után mentem vissza a szobába. Ő is elment gyors tusolásra, ami valóban az volt. Visszatért a szobába lekerült rólunk a törölköző és szó szerint egymásnak estünk heves csókolózásba bonyolódtunk majd szép lassan ledőltünk vizsziintes állapotba. Ott folytattuk a csókolózást, amit nehezen lehetett abbahagyni, de muszáj volt. Így elindultam déli tájakra, de mielőtt nagyon délre mentem volna az ikreinél megálltam egy kicsit amiknek tetszett ténykedésem. Folytattam utamat a mézédes kelyhe felé na itt aztán volt minden meglett izzasztva rendesen, de az idő rövidsége miatt jelezte, hogy szeretne ő is foglalkozni barátommal. Így gyorsan átadtam neki a terepet és már a szájában is voltam finom érzéki a franciája, meg a golyszlik környékét se hagyja ki sőt még az ikrei között is megfordultam. Érezhette, hogy közel a vég így beöltöztettük barátomat szép piros bohócruhába, majd szemből pattant a nyeregbe így pedig az ikreiben is gyönyörködhettem. Míg ő rendületlenül mozgott és mielőtt ki végezte volna barátomat fordultunk, mert kutyus póz a kedvence és úgy gondolta, hogy úgy fejezzük be, ennek barátom is örült mivel neki is ez a kedvenc póza. Most már én voltam mögötte, de itt már nem sok kellett és ki végezte barátomat. A bohócruha eltávolítását rám bízta majd gondosan megtörölgette. A kevés idő is letelt, most ennyi fért bele ebbe a röpke fél órába, mert ennyi időre tudtam otthonról ellógni Home Office miatt. Gyors öltözés irány haza. Lesz mit bepótolnunk legközelebb.
  • Elszámolás:

    Neki vitt boldogság hormont előre letettem a konyha asztalra. A megérdemelt bár a félórás randira nem vonatkozik a VTR ajánlat így a normál félórás rózsaszálakat számoltuk össze távozásom előtt. Ami így is nagyon kedvező és olvasható az adatlapján.
  • Összkép:

    Mit is irhatnék ide, mint minden alkalommal tudom, hogy jó helyre megyek és megkapok mindent, amiért mentem. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek felkeresni szépséges Zsuzskát csalódni biztos nem fog senki benne..
Happy Massage