• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt időszakban olyan sok regény látott napvilágot Nadettről, hogy nagyon kíváncsivá tett a hölgy. Milyen is lehet. Telefont egyből felvették, udvarias csevegés közepette tájékoztattak a lehetőségekről. Eddig simán ment minden. Az időpontfoglalás már döcögősebb volt, ugyanis eléggé be volt táblázva. Nem csoda, ez a népszerűség „átka”. Készséges volt, találtunk megfelelő órácskát.
  • Megközelítés:

    Marinapart. A 13.kerület oldalon eléggé ismertté vált új lakóparkjának az egyik, a Dunára merőleges utcája. Biztonságos környék. Könnyen oda találtam. Metró állomás néhány perc sétányira van onnan.

    H
  • Helyszín:

    Csendes ház. A liftből balra fordultam és a folyosó végén, enyhe félhomályban kopogtattam a bejárati ajtón. Az előtérbe lépve is diszkrét fogadtatás volt, csak a szobában szabadultak el a kontrollálhatatlan vágyak hangjai. Az persze a szoba falai között maradtak.

    Hatalmas franciaágy és óriási tükör is szolgálja a szenvedélyeket. Amit láttam a lakásból, annyi pont elég volt ahhoz, hogy megállapítsam, hogy tisztaság és rendezettség van mindenhol. Fürdő kiegészítőkkel gazdagon felszerelt, világos helyiség. Nagy káddal és mosdóval. Semmit sem hiányoltam.
  • Lány külseje:

    A képek és a róla készült kedvcsinálók ösztönöztek a látogatásra. Sokan megénekelték az alakját. Egybehangzóan maximális elégedettség volt megfogalmazva a beszámolókban.

    Én is azt kaptam, amire számítottam, ezzel nem okoztam senkinek sem meglepetést.

    Talán a sok tetoválás lepett meg, amik a fotóiról eltüntettek. Minden más megegyezik. Sok képén a formás popsija van előtérbe helyezve. Nem véletlenül. Tényleg, szemet gyönyörködtető forma. A cicikéi kevésbé hangsúlyozottak. Valóságban is, az átlagostól eltérő, kisebb méretűek. Nekem azért azok is tetszettek. Izgatásra szépen reagált.

    Puncikája ápolt, érzékenységével nem csoda, hogy a férfiak kedvencévé vált az idők folyamán.

    Arctól sokan tartanak. Jelentem, Nadettnél nincs ok a félelemre. Bájos pofikája van. Közepes mennyiségű, igényes sminket viselt. Igéző, tágra nyílt szemeivel az őrületbe kerget. Duzzadt, húsos ajkai felfokozott izgalmakra képesek. Nem fél használni, már ez első pillanatban fel akart falni. Tetszett…
  • Action:

    Én ezt a részt sem cifrázom túl. El kell menni hozzá és át kell élni vele, egy perverz erotikával fűszerezett randit. Senkit nem érhet csalódás. Garantálom.

    Nadettnál nincsenek apró betűs részek, rejtett záradékok. Nadett egy cunami erejét gyűjti magába és azzal söpör el. Más esetben hiperaktívnak nevezném ezt a jelenséget, de jelen esetben, egy férfira éhes, kielégítetlen vadmacskának mondanám. Olyan bestia, aki nem tréfál és mindent megtesz, amit mondasz neki. De, elég, ha csak a piszkos fantáziáddal rá gondolsz, és már kezdi is megvalósítani.

    Alig léptem be az akció szobába, már is simogatott, ott tekergett körülöttem. Észre sem vettem, hogy a nadrágszíjamat ki oldotta és máris az ingem alatt turkált. Fekete színű kimonója ekkor lecsusszant róla (persze teljesen véletlenül) és elém tárult gyönyörű homok óra alakja. A fekete színű együttesétől is gyorsan megváltunk. Csak a combfix maradt rajta.

    Akció közben is nagyon aktív volt, hangosan sóhajtozott, testével örvénylő mozgásokat végzett. Ezzel erősen növelte, az amúgy pornós atmoszférát. Franciáját félbe kellett szakítanom, nem azért mert rosszul csinálta. Éppen ellenkezőleg, ha hagyom, akkor képes és kivégez, olyan elementáris lendülettel szopizott. Felnőtt filmekből ismert technikákat vonultatott fel, de olyan játszi könnyedséggel, minta annak megvalósítása „gyerekjáték” lenne. ( szigorúan, csak a szó átvitt értelmében)

    Gumi húzás után is meg maradt az előzőekben megfestett dinamika. Több pózban is szexeltünk. Fergeteges, amit művel. Nem csak hogy felveszi a felfokozott tempót, képes még növelni is azon.

    Remek percek voltak azok, mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg amikor meglovagolt, úgy , hogy közben szenvedélyesen lesmárolt.

    Hátulról, kutyusosban csináltuk, amikor hátranyúlt és még jobban magába húzott. Tükörben gyönyörködtem a külső perspektívában. Később a felső testével a lepedőre feküdt, popsiját felnyomta és maximális tempóra kért. Így ért el a boldogság mindkettőnket.

    Fáradtan, kissé megizzadva rogytam mellé és próbáltam életben maradni. Kellemesen kicsinált ez a csaj.
  • Elszámolás:

    Kissé az átlag felettinek mondanám, de a kapott élmény ismeretében, maximálisan megérte. Vannak extrák és vtr-es kedvezmények, ezekkel most nem számoltam
  • Összkép:

    Szakmájának az egyik legjobbika. Nadett egyedi jelenség, egy szép arcú, rövid hajú, szexőrült nő. Ikonikussá vált az oldalon, de ez nem véletlen. Méltán viselheti a lila szalagok mindegyikét. Megérdemelt minden dicséretett, amit eddig kapott. Csatlakoznék hozzájuk, ha tehetném.
Happy Massage