• Bianka

 • Beküldte:
 • Bianka reagálása

  Kedves Ati!

  Örülök, hogy ismételten találkoztunk és végre felbukkantál! :)
  Köszönöm az értékelést; hogy sikerült megörökíteni majdnem minden egyes kis másodpercet :), viszont egy ini-mini aprósággal egészíteném ki; biztos elkerülte a figyelmedet (csak az a fránya köntös lehetett :D). A masszázst én elkezdtem, igaz elölről- igaz a sípcsonttól indult most, DE elkezdtem! Szóval egy csekély részét megkaptad :)! Tehetek én róla, hogy apróbb-cseprőbb tényezők keresztülhúzták a számításaimat! :)

  Vigyázz Magadra!
  Tudod, ha éppen sétálhatnékod támad... !

  Csókollak
  Bianka

 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam a hét elején , elsőre nem vette fel de később megcsörgetett és vissza hívás után egyeztettünk időpontot. Mivel régebben voltam nála megerősítésre nem volt szükség, minden rendben is volt.
 • Megközelítés:

  Tömegközlekedésben nem tudok segíteni, vidéki vagyok kocsival járok , GPS a címre vitt, egy utcával arrébb tudtam parkolni , picit kellett sétálni.
 • Helyszín:

  Egy új építésű ház , a korát nem tudnám beazonosítani, de modern, liftes ház , a liftet nem használtam , nem kellett magasra menni. A lakás hangulatos, egy nappali ,fürdőszoba, a randinak tökéleten megfelel, itt senki mással nem fogsz találkozni. Igényes lakás tiszta fürdővel amiben zuhanyzó és wc található. Tiszta illatos törülköző, tiszta kilépő, többféle , nem gagyi tusfürdő, szájvíz is a jobbik fajtából , tehát elmondható, hogy minden a felső kategóriából való, ahogy Bianka is. Van tatami és külön szobában francia ágy éppen amelyik szimpatikusabb.
 • Lány külseje:

  Bianka egy intelligens, igényes szép nő. Magas vékony , sportos , kemény popsival és mellekkel, finom puha bőrrel ellátott tünemény. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, nem kell félni egy nagyon szép arcú hölgy vár majd az ajtó mögött! Bianka egy szexy fekete köntösben várt ami ekkor még össze volt kötve, később kiderült, hogy alatta fekete bugyi lapult és fekete combfiksz. Ami még nem látszik a képeken, Bianka szemüvegben várt, nagyon erotikus volt ez a kombináció.
 • Erotikus masszázs:

  Bianka mosolyogva , nagy örömmel fogadott és persze én is örültem a találkozásnak. beinvitált a lakásba és vízzel kínált közben beszélgettünk majd kérte, hogy dobjam le a ruháimat és törülközőt kaptam majd irány a fürdő . Fürdés után kérdezte, hogy szeretném, ágy vagy tatami? Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , belenézett a szemembe és vad csókolózásba kezdtünk. Közben a kezemmel ahol értem simogattam szorítottam a kézre álló rendkívül kemény fenekét , gyurmáztam a szintén kemény melleit és csak csókolóztunk , élveztem a pillanatot , nagyon jó volt vele csókolózni, hol hevessebben , hol finomabban ... Közben próbáltam megszabadítani a bugyitól is , sajnos épp az ünnep első napján voltunk, de azért a bugyi is lekerült , mondtam , hogy engem nem zavar, de a punci most így érintetlen maradt. Szenvedélyes csókolózás után elindult lefelé csókolva , nyalogatva útba ejtve a melleimet, nagyon jó érzés volt. Majd megérkezett a golyókhoz amiket nyalogatva csókolgatva bekapva kényeztettet, ekkor még nem került sorra a farkam, miután végzett a golyókkal és a környékével elindult visszafelé ugyanabban az ütemben mint lefelé és most sem hagyott ki semmit, ismét csókolóztunk és markoltam ahol tudtam élveztem a száját és a testét. Majd újra indultak a csókok lefelé aminek a végén a farkam a szájában landolt . Néha finoman majd hevesebben csinálta bő nyállal közben köpködve , igénybe véve a golyókat és a gátat is es közben figyelte hogy mennyire elvezem és milyen reakciókat vált ki a ténykedése. Néha a kemény melleihez verte a farkamat és újra és újra szopni kezdte aminek óriási orgazmus lett a vége...
  Finoman megtörölgetett majd vízzel kínált és közben kiment rendbe szedni magát. Kicsit beszélgettünk még , de az idő nagyon gyorsan elment , így masszázsra már nem maradt idő. Még egy gyors zuhany és csókolózás a virágszálak elhelyezése utám fájdalmas bucsu.
 • Levezetés:

  Abszolút barátnős randevún vagyok túl erős erotikus tartalommal. Nagyon élveztem a franciáját és remélem legközelebb én is tudok törleszteni és meg kóstolhatom a punciját.
 • Elszámolás:

  Natúr francia extra , de abszolút kihagyhatatlan. Az átlagnál kicsit drágább, de nem is átlagos hölgyről beszelünk.
 • Összkép:

  Remekül, forró erotikus, jó hangulatban telt az egy óra amit most elraktározok magamban. Tudom ajánlani Biankát nagyon intelligens okos nő, lehet vele beszélgetni mindenről.
Happy Massage