• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lottit egy ideje már betettem a kis kívánságlistámba, de eddig nem túl sok sikerrel egyeztettem vele - pontosabban egyáltalán el sem tudtam érni. Ma viszont sikerült beszélni, és találtunk egy mindkettőnknek megfelelő alkalmat. Nem tudom, ki hogy van vele, de a hang néha elég félrevezető tud lenni, Lotti kedves, készséges volt, de a telefonon keresztül a hangja számomra nem a csilingelő tündérmese. Erre még visszatérek.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület elvileg "közismert" részén van a rendelő, a parkolás nekem pontosan 3 percig tartott, nem mondanám hogy szuperkönnyű, de egy jogsihoz vezető rutinvizsgán nehezebb parkolási feladatot adnak. A GPS kb jó helyre hoz, a ház megtalálásához az arab számok és ABC ismerete nem hátrány, de ezt a tudást különben is ajánlom mindenkinek, megváltoztatja az életed! :)BKV lehetőség is van, ha stresszmentesen akarsz érkezni, villamos (is) van.
  • Helyszín:

    Egy úgynevezett újépítésú lakópark (régen lakótelepnek hívták volna) egy kis lakásába érkezel, ha ide jössz. A berendezés nem emlékezetes, de legközelebb részletes állapotfelmérést végzek rajta.A félhomály miatt nem tudtam megtekinteni a porszemek mennyiségét, de érzésre tisztaság van. A fürdőszoba tiszta, szépen sorba vannak rakva a tusfürdők, lehet válogatni, színfetisiszta kollégák sorba is rendezhetik, ha van kedvük, nekem inkább Lottihoz volt kedvem a gyors zuhany után. Törülköző okés, nem egy műanyag víztaszító csoda, rendesen használható. Egy rendes méretű franciaágy várja az akciókat.
  • Lány külseje:

    Lotti kitakart arccal hirdet, de - bár ez ugye mindig szubjektív - a jó hír, hogy nem kellett a félelemmel kevert sajnálat érzését átélnem, amire azért már volt példa a pályafutásom során. Szerintem helyes, kedves, mosolygós, tehát aggódni semmi okod. Tök meztelenül fogadott, és amikor hátat fordított nekem, máris csodálhattam az izmos formás fenekét, szuper :)Ha végignézed a képeit, nagyon jó benyomásod lehet arról hogy mi vár rád külsőben, és szerintem a valóság picit még jobb is mint a képek. Érintésre, együttléttel lesz persze teljes a kép, de nem ősrégi agyonfilterezett fotókat tett ki.Az elején említettem a hangját - élőben már egyáltalán nincs vele baj, nem csicsereg, de nem is kellemetlen, vagy nem kelt semmi rossz érzetet, szerintem és elmondása szerint az idő kicsit elnyomta, de nem panaszkodva mondta, hanem csevegés közben, ez magyarázhatja, hogy nem reklámos harsogás vagy idilli csicsergés jött tőle.
  • Action:

    Még zuhany előtt beszélgettünk picit, felmérte ha van olyan különleges kívánságom, amire kitérjen (nem volt ilyen).Gyors zuhany után visszaérkezve a szobába, Lotti már az ágyon várt, örömömre nem vett fel semmit, maradt meztelen, mert főleg első találkozóknál nem mindig megy elegáns rutinnal a kapcsok megfejtése. Úgy gondoltam, hogy ne nagyon pazaroljuk az időt, ha már mindketten ruhátlanok vagyunk, elkezdtem nem türelmetlenül, de lassú puszikkal-csókokkal felfedezni a testét, nyaktól cicikre áttérve, vissza nyak, majd arc és csók - Lottinál (gondolom szimpátiafüggő is) van csók, nyelves is, odaadó módon.Voltak ügyetlen pillanataink, de Lotti rutinosan továbblépett, sosem fordult át a helyzet kínosba.Aztán visszafordultam a nyak, mellbimbó, pocak irányba, nem túl sietősen, miután annyi technikai megegyezést folytattunk az elején hogy én ma az egy hosszúra mennék a két rövid helyett. Nagyon jó illatú Lotti bőre, pedig nem használ testápolót, szóval gyárilag jó. Aztán lelátogattam a puncijához, és megnéztem hogy sikerül-e összehangolódni így elsőre annyira hogy ha nem is egy óriás orgazmus, de legalább egy izgalmas felvezető kerekedjen neki is belőle. Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, valamit megtaláltam, de aztán nyugtáztam magamban, hogy itt most inkább a saját örömömre fogok még kicsit nyalakodni, így is lett. Utána szerepet cseréltünk, egy kis mindketten oldalra fordulós puszilkodós rész után a hátamra feküdtem, Lotti pedig nekiállt a farkamat kényeztetni, kézzel/kéznélkül szájjal, minden variációban, majdnem 69-be fordulva, hogy kézzel mindenütt finoman simogathassam, aztán közben rákérdezett hogy a golyók mehetnek-e, én meg mondtam neki hogy naná :)Egy pár percig hagytam hogy megmutathassa a tudását, majd gondoltam a majdnem 69 lehetne akár rendes 69 is, ami kiváló ötletnek bizonyult, mert ebből a pózból talán még jobb volt a nyelvemmel végigjárni a csiklót és komplett környékét. Ebbe rendesen belefeledkeztem, közben Lotti nem állt le a saját oldalán, aztán amikor már nyilvánvalóan felemelte az izgalmi szintemet elég magasra, rákérdezett, hogy nem akarom-e esetleg betenni, és hát... akartam. Kértem hogy a hátára feküdjön, és felülről közelíthessek, ilyen ölelkezős, néha csókolózós módon. Védőruhába segített és így is lett. Nagyon jó érzés volt, szűk és finom. Nem számoltam, de szerintem ha ezután másfél percig bírtam, akkor lehet hogy még így is túlzok. Persze a hosszú felvezetés után ez kevésbé meglepő, de végem is lett. Ezután kaptam egy kis papírtörlőt, majd a maradék időt végigbeszélgettük, közben kölcsönösen simogatva egymást. A beszélgetőtémákat nem sorolom fel, mert ennél a résznél nagyjából mindenki úgyis ugrik a következő szekciókba, a lényeg hogy lehet vele dumálni, őszinte, figyel, és nem valami levezetésként néha lehangoló rutinbeszélgetést nyom.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, nem kaptam, nem is tudom hogy van-e. Átlagos virágcsokorral kell készülni.
  • Összkép:

    Lotti egy csinos, illatos, ápolt, kedves lány, korrekt hozzáállással. Valószínűleg az első találkozásból is fakadóan nem vagyunk összeszokva és nem feltétlen éreztem tökéletes összhangot (többszöri példa: néha ügyetlenül sejtettem hogy merre mozdul a karjával, ezért összeütköztem vele), de ez egyáltalán nem hiba, mert könnyen látom magam előtt hogy valaki Lottival egyből tökéletesen passzol, és más lánnyal hasonlóan ügyetlen mint én Lottival. Úgy érzem, megérte elmenni, mert kielégítette a kíváncsiságomat (is), de ahhoz hogy megalapozottabb képet alkossak, még meg kell ismételnem a látogatást valamikor. Utána fogom tudni megmondani, hogy azután megint meglátogatnám-e.
Happy Massage