• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után fel is vette a telefont. Adatlapján és a bővebb infóban minden információ megtalálható, ezért csak a találkánk időpontját és helyszínét kellett megbeszélnünk, 30mp alatt meg is beszéltünk 1,5 órával későbbre egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Indulás előtt mindig megnézem google térképen a címet és a parkolási lehetőségeket, így már a helyszínen nem érhet nagy meglepetés. Autóval mentem, a megadott cím pontos, gps ismeri, így könnyű odatalálni. A házzal szemben nagy parkoló található, hely is akadt jópár, így könnyen leparkoltam, szinte a ház előtt. Tömegközlekedéssel nem szoktam járni, nem vagyok pesti, ezért erről sok mindent nem tudok mondani.
  • Helyszín:

    Nem túl régi építésű társasházban található a lakás. A bejutás nem egyszerű, két kódos ajtón is át kell jutni, de Ramóna telefonon elnavigál a liftig. A kapukód egy kicsit megtévesztő, mert a lakásnak nem ez a száma, kicsit túl is mentem a lakás ajtón, de Ramóna erre odafigyel és gyorsan jelez. A lakásba belépve az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, a hálószoba nagy franciaággyal és nagy tükrös szekrénnyel van ellátva, a fürdőszoba normál méretű, zuhanyfüggönyös káddal felszerelve. Több fajta tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre. A lakás nagyon jó állapotú és tiszta.
  • Lány külseje:

    Ramóna külseje telejesen megfelel az adatlapján szereplő képeknek. Vékony magas lány nagyon jó alakkal, kis formás, tenyérbe illő cicikkel, kis formás és feszes popsival, csinos arccal. Nekem nagyon bejött, szeretem az ilyen kinézetű lányokat. Fekete bodyban és fekete combfixben fogadott.
  • Action:

    Egy órás programra érkeztem. A lakásba belépéskor Ramóna kézfogással fogadott, majd beljebb invitált. Egy kis beszélgetésbe kezdtünk a nappaliban, majd vetkőzés után a fürdőszobába vettem az irányt. Tisztálkodás után visszatértem a nappaliba, ezután Ramóna is felfrissítette magát egy kicsit. A nappaliban vártam rá, egy perc múlva meg is érkezett. A nappaliban állva csókolózva kezdtük közelebbről is megismerni egymást. Igazán jó érzés vele csókolózni, teljesen barátnő feelinges. Közben szerettem volna a ciciket is megcsodálni, ezért a body pántjait lehúzva a ciciket is megpuszilgattam, de Ramóna annyira jól csókol, hogy inkább visszatértem a szájához. Közben lekerült rólam a törülköző, alatta már a csókolózástól és Ramóna fantasztikus testének simagogatásától elkezdett ágaskodni a farkam, majd Ramónáról is gyorsan lekerült a body. Ezután bementünk a hálóba, kényelmesen elfeküdtem az ágyon, Ramóna felém kerekedett, csókolóztunk még egy kicsit majd nf tudását tapasztalhattam meg. Nagyon finoman csinálja, hol csak a végét kényezteti szájával, nyelvével, hol szinte teljesen eltünti a szájában, oldalát nyalja, a ciciket dörgöli hozzá és a golyókat sem hagyja ki az élvezetből. Nagyon kellemes érzés volt. Ezután én szerettem volna kényeztetni, ezért most én kerekedtem felül. Csókolózással kezdtem, majd lefelé haladva a ciciket kezdtem el csókolgatni, a bimbókat nyelvemmel ingerelni, a hasát csókoltam, az oldalát egy kicsit huncutul meg is haraptam:), majd elérkeztem végre a puncijához, amit hol gyengéden, hol kicsit erősebben kényeztettem nyelvemmel, nedvesedett is rendesen tőle, közben Ramóna halkan sóhajtozott, az újját harapdosta, meg-meg rezdült a teste, de a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Ezután ismét helyett csereltünk és kissé meglankadt farkamat újra kezelésbe vette az előzőleg már leírt módon. Egy kis idő múlva gumit kértem, amit profin a szájaval helyezett fel és lovagló pózban estünk egymásnak. Ramóna normál tempóban lovagolt farkamon, közben fölém hajolt és hol csókolóztunk, hol a bimbóit kényeztettem, popsiját markolásztam. Mikor éreztem a vég közeledtét kicsit emeltem a tempón, majd kis idő múlva a gumiban lett végem, miközben Ramónával hevesen csókoloztam. Egy kis ideig még mozgott rajtam, szépen hagyott a puncijában lenyugodni, majd leszállt rólam, levette a gumit és szépen letisztogatott. Beszélgettünk egy kicsit még és mivel időnk lejárt én ismét lezuhanyoztam, felöltöztem és búcsút vettem Ramónától két puszi kiséretében.
  • Elszámolás:

    A virágszálak szóba sem jöttek egész idő alatt, pedig először voltam nála. Távozásomkor tettem az asztalra. Új pesti átlag, bővebb infóban megtalálható. Extrát nem vettem igénybe, ami a prosztata masszázs.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam. Ramóna egy nagyon kedves és csinos lány, árad belőle a pozitivitás, arra figyel, hogy a vendég jól érezze magát. Biztos fogunk még találkozni.
Happy Massage