• Pálma

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pálma, a szép fotóival már egy jó ideje felkeltette a figyelmem, főleg mióta visszakerült a hirdetése azóta szeretném őt meglátogatni. Amivel két egymást követő hétvégén is próbálkoztam, másodjára nagyon könnyedén sikerült is. Telefonon hívtam őt egy randim után, gyakorlatilag spontán ötlettől vezérelve, hátha összejön...és összejött! Nem vele beszéltem, viszont nagyon kedves tájékoztatást kaptam a számomra szükséges infókról, majd egy visszacsörit követően le is dumáltuk aznapra az egy órával későbbi talink végleges időpontját.
  • Megközelítés:

    Én most tömegközlekedéssel érkeztem és mivel jól ismerem a környéket, nagyon hamar meg is találtam az épületet. Bkv a közelben, a parkolás okozhat némi fejtörést, pláne mostanában.
  • Helyszín:

    Egy óbudai régebbi építésű, de nagyon jól karban tartott társasház diszkrét kecójába lépek be némi lépcsőzés után, ami még jól is esett...:) Kellemes, igényes szalon feeling, puha szőnyegek szinte mindenhol, az előszobában is, ahol még egy kicsi bőr fotel kényelmét is igénybe vehetjük a sneaker-ünk minél könnyebb le- és felvételéhez. Beljebb lépve szemben, ránézésre két kb. hasonló nagyságú szobából a jobb oldaliba bújunk el Pálmával a 'nagyvilág' zaja elől. Funkcionálisan és szuperül berendezett, bal kéz felől egy fehér színű kanapéval, amivel szemben egy masszázspad áll szépen és kulturáltan tiszta lepedővel, kispárnával és még egy szép dísszel is kedveskedve a betoppanó kalandornak. Az ablakok előtt egy szép nagy függöny segít a külső fényeket alaposan megszűrni, amit, ha jól emlékszem kislámpák fényei helyettesítenek és teszik így a kicsi szoba hangulatát még intimebbé. Egy tatami lefektetve szintén az ablak elé, a falra szép díszek, képek akasztva, kellemes illat és zene, amit egy hi-fi hangszórói tolmácsolnak halkan... Tetszett ez a szoba, főleg a nyugalmat árasztó hangulata miatt és a tisztasága miatt is, ami a néhány lépésnyire található fürdőszobára éppúgy jellemző. Tágas és kiválóan felszerelt, több férfitusfürdő szépen elrendezve a nagy sarokkád szélén, előtte száraz kilépővel, ja, és a szájvíz a csapra állítva várja, hogy a kupakját letekerve használatba vegyem. Mindezek után pedig egy puha, száraz és illatos törölközővel száríthatom meg a csúcsformától egy ideje fényévekre lévő testem...:))
  • Lány külseje:

    A kapuból hívom Pálmát, aki nagyon kedvesen egyből be is enged. Az emeletre érve az ajtó már nyílik is, ami mögött egy rendkívül dekoratív fiatal lány üdvözöl aranyosan mosolyogva. Hát itt az állam le is esett... Pálma élőben tapasztalt szépsége, még a csodaszép és fantáziadús képeit is abszolút felülmúlja. Mind az ideális magassága, mind a modell testalkata pont a kedvenc típusom; törékeny és kecses, vonzó és izgalmasan sexy... Mezítláb fogad, egy szépséges fekete egyrészes fehérneműben; alig-takarásában a picike, kemény és felülmúlhatatlanul formás popsija ragadja el azonnal a tekintetem, aminek elbűvölő látványától a hirtelen döbbenet kiült az arcomra...:)) Rucija felettébb izgin domborodó természetesen álló ciciket rejt, amik gyönyörűen izgatóak és kívánatosak, alig tudtam elengedni őket... Pocija feszes és sportos, a karcsú, lágyan ívelt derekát még az én kis kezeimmel is majdhogynem átértem, szexi combjait pedig egyenesen imádtam simogatni! Szépséges arcán az igézően csillogó kék szemeivel találkozik a tekintetem, világosbarna, félhosszú hajával pedig rendesen megbolondított az együtt töltött óránk alatt... Mindene ápolt és illatos; feszes, de mégis nagyon selymes tapintású bőrén itt-ott igényesen varrt picike tetkók és ezek közül csak az egyik hívja fel a figyelmünket arra, hogy az életünk édesebb lesz, ha vele talizunk, és ez tényleg így van: egy igazán gyönyörű, mézédes fiatal lánnyal randizhat a hozzá betérő kéj-utazó.

    Pálma valóban egy álom lány, álom hozzáállással: kedves, figyelmes, mosolygós és kommunikatív, érdeklődő természete nagyon szimpatikus volt, őszinte vendégszeretetét sok lány megirigyelhetné... Intelligens, határozott, vannak elképzelései emellett pedig fantasztikusan és ráadásul zsigerből ráérez partnerének igényeire. Amellett hogy gyönyörű, nagyon kis kacér, alaposan túlfűtve forró erotikával, igen erős szexuális kisugárzásával azonnal magával ragadott, és végig nem is eresztett... Kényeztetés a mindene és maximálisan törekszik rá, hogy a vendége elégedetten távozzék a kis kuckójából.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a két levezető rész között történt. Forró csókjaink után a masszázspadra hasalok, Pálma a derekamra ül, nedves puncikájának igen kellemes érzésével a hátamon és miközben halkan dumcsizunk először a gerincem környékét lazítja el ügyes és kifinomult kezeivel, majd a vállam alatt masszírozza gyengéden, tudatosan haladva a csípőm felé. Végül az egész hátamat finom illatú olajjal simogatja végig, ami nagyon jól esett és mindezt a mellettünk lévő szép nagy tükörben követhetem végig, ahogyan a roppant csini vendéglátóm szabályszerűen elkényezteti a megfáradt felsőtestemet... Egy minőségi kényeztető masszázzsal kedveskedett nekem Pálma.
  • Levezetés:

    Pálma nagyon kedvesen a szobánkba vezet, ahol gyönyörű külsője egy szempillantás alatt felkeltette a férfiúi érdeklődésem, aminek jól látható jelei mutatkoztak már rögtön a randi elején a nacim levéve, ami felettébb tetszett neki és többször meg is jegyezte... Az egész randi szinte folyamatos erekcióval telt, ami egy ilyen szép és vonzó lány társaságában nem csoda ;) Egy gyors és alapos zuhany után Pálma tálcán hozza be a pohár vizemet, néhány pici csokival megspékelve, amiből egy nagyot kortyolva hamar rá is térünk a lényegre...

    Iszonyúan szexin kezd kacérkodni velem, apró csókot váltunk, miközben arcom lágyan végigsimítja, én pedig a szép fekete ruciján keresztül markolok cicijeire, majd igen érzéki nyelves csókok csattannak el köztünk. Pálma kibújik fehérneműjéből, majd a masszázspadon négykézláb jó lassan végignyúlik, és a csodás picike popsiját kitolja az arcom előtt néhány centire... Ezt a képet nem felejtem, a retinámba égett... Finoman simizem, majd rámarkolok, miközben Pálma huncut tekintettel rám néz, leszáll a padról és hosszú, forró csókolózásba kezdünk, álom cicijeit közben kezembe tolva-kínálva. Elé letérdelek, rácsókolok cunijára, majd ismét álló helyzetben nagyon lassan végigsimítom nyakától, cicijein át a már szépen nedvesedő puncijáig, amit tovább simogatok, ő pedig rámarkol a kőkeményen álló farkamra és finoman fel-le húzogatja rajta a bőrt. Igen közel kerülünk egymáshoz, a kanapéra ülök, ő pedig combjaimra úgy, hogy csókolózni is tudjunk és közben egymást kényeztetni is, amit baromi jól sikerült kiviteleznünk és imádtam, ahogy időnként a melleit is a kezembe, számba tudtam közben venni... Miközben halk, becéző szavak közt a farkam kényezteti kicsike kezével, haját cicijeire simítom mindketten mosolyogva, majd tűzforró csókjaink után Pálma lejjebb húzódik és végül elém térdel én pedig továbbra is félig ülő helyzetben maradok.

    Ekkor mélyen a szemembe néz és a szájába veszi a kemény farkam de olyannyira gyengéden, hogy szabályszerűen megremegtem a kéjtől... ritka nálam az ilyen... Bő nyálasan teljesen beveszi, cuppog rajta a fenségesen puha ajkaival, amivel előtte nem sokkal még szanaszét csókoltuk egymást... De a kezét is ráteszem, hogy kedvére húzogathassa a nyálban fürdőző cerkám, amit aztán ismét végigcumizgat, jó mélyre engedve, a heréknek és a makknak pedig külön nagy figyelmet szentel, miközben a mellbimbóim meg -megcsavargatja pici ujjaival. A kis huncut roppantul élvezi, ahogy hangosan kéjelgek a lángoló ajkai között... Heves, de mégsem vad, nyálas szopással húz fel maximálisan csúcsközelbe, aztán a fürge kis kezét is használva szinte eszméletemet vesztem és nagyon hangosan, szinte ordítva a szájába élvezek egy leírhatatlan nagyot... Még a pici álla és szája is csupa sperma lett, ekkor ismét közel hajolunk egymáshoz és így csókolózunk szenvedélyesen a szájában maradt spermám egy jó részével, ami közben Pálma a combomat simogatja... Egyszerűen fantasztikus volt, de tényleg! Majd a puncijára teszi a jobb kezem: "Nézd meg, milyen nedves..." mondta nagyon halkan, csillogó szemekkel...

    Lassú magamhoz térés, törölgetés és kis dumcsizós pihi után itt térünk rá a masszázsra. Ami után a padon felülök, ő elém áll, gyengéden a hajába simítok, majd ajkaink lassan, leheletfinoman érnek egymáshoz és egy olyan hosszú, éterien lágy nyelves csókolózással kedveskedünk egymásnak, amit ez idáig csak kevés lánnyal sikerült átélni, hát.......mennyei volt!:) Közben Pálma a már ismét megkeményedett farkam izgatja gyengéden a kicsi kezével, mindezt pedig állva folytatjuk, majd halk szavak közt kezem ismét a cunijára húzza kacér tekintettel... Aztán derekammal a padnak támaszkodok, két kézzel cicijeire markolok és kemény bimbóit végignyalom-csókolom, ő meg ezután térdei alá kispárnát tesz és ismét egy jó hosszú, cuppogós-bőnyálas cumizással akasztja fel a szemeim, hangosan sóhajtozva, aztán végig a szemembe nézve egy szép nagy nyálhíddal a makkom és alsó ajka közt, verni kezdi az acélkemény rudam, heréimet is simogatva közben. Látni akartam a nedves kis punciját közben, erre páratlanul ráérzett, át is vettem a forró nyálával síkosított kézi vezérlést, Pálma lábfejeit combomra, néha pedig a számba teszi, majd szexi lábait széttárja és kéjesen szemembe nézve, halkan sóhajtozva izgatja kezével a már rendkívül nedves, szinte tocsogó cuniját, amire ismét ráteszi a kezem, hogy érezzem közvetlenül az elélvezésem előtt. "Élvezz rám....." mondta szexin, majd fölé tartom a farkam és szinte abban a pillanatban hangosan tör ki belőlem az intenzív orgazmusom, hatalmasat spriccelve Pálma sporty pocijára és puncija fölé, annak ellenére, hogy aznap ez már a harmadik lövésem... A meglepően sok spermát kicsi kezével keni szét az egész felsőtestén és cicijein, amihez hamar csatlakozok én is... Imádtam!;)

    "Zuhanyozunk együtt?" kérdezte mosolyogva Pálma miután szép lassan visszaereszkedtem a pink színű gyönyör felhőim közül. És a finom köszi-csókunk után máris a nagy sarokkádban csókolózunk önfeledten a mindkettőnknek kellemes meleg víz alatt, az ismét új erőre kapott farkammal a kicsike tusfürdős kezében... nagyon tetszett a buja kis fürdőzésünk ami közben még dumálgatunk is, Pálma aranyos és szimpatikus lány. Miután megmostuk egymást, az öltözés perceibe csöppenek és a sztorizásunk közben egyáltalán nem sürget, annak ellenére, hogy már egy picit túl is léptük az időnket. Amivel nem visszaélve hamarosan csókokkal, simikkel búcsúzunk az ajtóban egymástól, kedves szavak kíséretében és csak ezután változom a lépcsőházon némán átsuhanó fekete öves kéj-karate harcossá, szuper élményemet gondosan az emlékeimbe gravírozva.
  • Elszámolás:

    Új budapesti átlag alatti nagyságú rózsacsokrot helyezek a kis komódra jó szokásomhoz híven a randi elején. Ami ott is maradt az egy óránk végéig. Ez nagyon szimpi volt!
  • Összkép:

    Fantasztikus randim volt egy fantasztikus lánnyal! Pálma a szépségével és a páratlan hozzáállásával, kedvességével levett a lábamról, amellett, hogy sikerült igen jól egymásra hangolódnunk. Pálma csodás vagy, és tényleg köszi mindent! Nem is kérdés, 100% hogy talizunk hamarosan ismét, ahogy meg is beszéltük :)
    Szombati látogatód:

    A
Happy Massage