• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hogy megbeszéljük a részleteket, majd vtr en fixáltuk az időpontot.
    Gyors, lényegre törő kommunikáció
  • Megközelítés:

    Gps a címhez visz, viszont a parkolás nem egyszerű.
    Tömegközlekedés 1 sarokra.
  • Helyszín:

    Régi körgangos ház felújított lakásában többen rendelnek, paravánnal elválasztott jölgy társalkodóból szűrődtek ki zajok, de nem túl zavaróan. Fűrdő tiszta, zuhanykabinos, logisztika jól megoldott.
    Hancúrszobában épphogy befért a franciaágy, lehetne nagyobb egy kicsit.
  • Lány külseje:

    Magas, izmos lány fogadott, látszik a sportolói múlt azok a vádlik.....
    Pici tenyérbe illő természetes cicik jól reagáló bimbókkal, érzékeny simára borotvált punci, szép arc igéző szemekkel.
  • Action:

    Szokásos tisztálkodási kőrök után állva csókploztunk és megindultak a simik is. Kibújtattam fogadó szettjéből hogy végig tudjak zongorázni az egész testén. Ő kezdeményezte a lefekvést, majd így is hosszasan csókolóztunk. Egyszer csak lejjebb vándorolt, mondta megkóstollak és szépen lassan megkezdte a kényeztetésem. Először végignyalta rudam, majd a golyszikkal foglalatoskodott,már alig vártam, hogy bekapja, de csak húzott inycselkedett, míg végre a szájába kerültem és rögtön koppanásig eltűntem, mindezt teljesen keze segítsége nélkül.
    Változatos tempóban kezdett franciázni, közben hajzuhatagát igazgatta, hogy mozizni is tudjam az eseményeket. Isteni nyelvtechnikával bír a hölgyemény nehéz átadni, mélyen torokra vesz, de valahogy a nyelve folyamatosan pörög és masszírozza a farkam, ez egy csoda, kértem ne hagyja abba így az itódok szájacskájában végezték,
    Kiszaladt öblíteni, mire vér került a fejembe is már újból mellettem feküdt.
    Kis pihi után én szerettem volna kedveskedni neki. Végig puszilgattam testét, majd a gyönyörök birodalmánál hosszasan elidőztem. Belenyaltam kelyhébe, mely kívánatos és ízletesnek bizonyult, fokpztam a tempót, mire halk sóhajok érkeztek biztatásomra, imádni való volt ahogy lesütött szemmel élvezkedett egyszerűen fel tudtam volna falni ja fel is faltam.
    Egyszer csak ő kérte a játékszerét és ismét a francia tudását csillogtatta, nem akartam dugás nélkül elmenni, benne akartam lenni, ezért gimit húzott és hopp már nyeregbe is pattant.
    Azok a hüvely masszírok amit produkált, mintha még mindig faranciázott volna, ahogy körülölelt izmos puncija és masszírozta farkam a fól le mozgások közepette....
    Masszíroutam cicijeit és magasabb tempóra kapcsoltam.
    Lehajolt csókolózni így paci közben na ez volt a hab a tortára, olyan erotikus érzés volt így ez már, hogy telelőttem a gumit.
    Romeltakarítás, beszélgetés, öltözés és tipli maradt számomra.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, melyet előre kért és rögtön kiszaladt vele ami kicsit fircsa volt.
  • Összkép:

    Isteni francia tudású hölgy! Értelmes, humoros jó vele beszélgetni is.
Happy Massage