• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a részleteket és az időpontot. Nagyon kedvesen tájékoztatott. Könnyem elértrm.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem, könnyű odatalálni, GPS pontosan odavisz. Parkolás könnyű, nem fizetős övezet. BKV közlekedést nem ismerem. nem ismerem
  • Helyszín:

    Új építésű két emeletes ikerház. Diszkrét bejutás. Jó állapotú lakás, igaz a közelebbi fürdő felújítás alatt, így egy szintel lejjebbi fürdőt használtam, ami tiszta rendes. A szobában nagy ágy, célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A képek fedik a valóságot, de Karen kedvessége nem látszik, pedig nagyon kedves lány. Alacsony, formás, sportos alkat. Nekem minden tetszik, nem tudnék kiemelni semmit, mer így tökéletes Karen ahogy van, gyönyörű, igaz ez szubjektív megitélés.
  • Action:

    Tiszta, puha törölközőt kaptam, a fürdést gyorsan letudtam.
    Karen az ágyon várt, textil semmiben. Fekve simogattuk és csókolgattuk egymást, tudja hová és hogyan kell nyúlni.
    Majd fölém kerekedett és én csak élveztem a tevékenységét. Az egész testre kiterjedő puszik, simogatások, míg el nem ért a legérzékenyebb testrészemhez.
    Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt. Élvezet volt nyalni- falni édes kelyhét, a jelekből úgy éreztem tetszik neki.
    Kis idő után megint Karen kényeztetett, akartam mondani neki, jöhetne a védelmi öltözet, de kitalálta gondolatomat, egy szempillantás alatt felöltöztetett. Én nagyon lemaradtam, mert már rajtam is volt és nagyon finom lovaglásba kezdett én ahol értem simogattam. Egyértelmű volt, hogy Ő is kedvét leli a tevékenységben. Hosszú, csókokkal főszerezett igazi szeretkezés volt.
    Majd egy guggolós gyors kivégzés. Több pózt is szerettem volna, de annyira jó volt, hogy nem volt hiányérzetem. Teljes kielégüléssel ajándékozott meg, remélem én is Őt.
    Tapasztalatból tudom, hogy sok módon tud elvarázsolni.
    Hosszan egymás karjaiban pihentük ki magunkat.
    Nem beszéltük meg előre a programot, minden spontán jött,
    Sajnos időnk lejárt, gyors fürdés, könnyes búcsú sok puszival.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt az elszámolás. A pesti átlag alatt, kimagasló szolgáltatás. Extrákat nem vettem igénybe. Ami az adatlapján van azt valóban vállalja is.
  • Összkép:

    Finom, barátnős kényeztetést kerestem, ezt Karannál meg is találtam. Jól el tudunk beszélgetni sok dologról. Teljes megelégedettséggel távoztam.
Happy Massage