• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drága Ati! Köszönöm szépen a beszámolót,illetve a minősítést is.Tudom,hogy mindig lelkesen írod,és tudom hogy közben újra és újra ateled a közös pillanatainkat.Ismet nagyszerűen sikerült,remélem hamarosan személyesen is kifejezhetem a hálám.Millio puszi
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    VTR-n egyeztettünk, minden pontosan úgy zajlott ahogy megbeszéltük. Mivel nem ez volt az első látogatásom, ezért nyugodtan mondhatom, hogy bármilyen formában egyszerű a kommunikáció !
  • Megközelítés:

    Mostanában mindig van hely a közelben , Marina part Duna plaza 5 perc, így a tömegközlekedés is megoldott.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház , lifttel, úgy gondolom diszkrét , nem szoktam találkozni szinte senkivel , a lépcsőházban sem. Mindenhol tisztaság, tiszta fürdő, tiszta törülköző, tusfürdők széles választéka, egy szóval tökéletes rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Csak önmagamat tudom ismételni, bár nem emlékszem miket írtam eddig. :)))))))))))) Az biztos , hogy Jázmin egy csodálatos nő, egy igazi szépség. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, de no para , nagyon szép ! Csillogó szemek, gyönyörű fekete haj , mindig mosolygós száj szép fogakkal , olyan jó lenne meg csókolni, sajnos ez még nem történt meg...
    Fekete szexy ruhában fogadott, igazából nem is mondanám ruhának . Latex szerű bugyiból és melltartóból álló ruhácska.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés után átadtam az apró ajándékomat, aminek nagyon örült és elkezdtünk beszélgetni mindenről, jókat tudok vele dumálni. Vetkőzés, gyors tusi közben türelmesen várt rám a folyosón és beinvitált a szobába és kezdődött a csoda. Nem voltam túl jó formában , kicsit kimerült, nyűgös voltam , szükségem volt a feltöltődésre, amit persze tudtam , hogy most itt van az ideje és feltöltődve fogok távozni.
    Hasra feküdtem ,közben a tükrökben néztem Jázmint ahogy megszabadul a felesleges ruhadaraboktól. Beszéljünk kicsit Jázmin testéről . A képek teljes mértékben tükrözik a valóságot, nincs retusálás ,sportos enyhén szolizott termesztéses test , fincsi puha bőr, kerek kemény popsi, formás kemény mellek, lapos has ,az edzője szerint van rajta felesleg, de én nem találtam rajta !
    Randink első felvonásában végig masszírozott, de nem beszélhetünk erős masszázsról inkább egy erotikus felvezetésről , egy kellemes lazulásról, itt minden perc, pillanat az erotikáról a kikapcsolódásról szól.
    Miután végzett a hátsó felemmel, jöhettek az én pillanataim. Jött a második felvonás...Jázmin feküdt hasra és én kezdtem a testét olajos masszázsban részesíteni. Valami csoda ahogy ott fekszik előttem egy ilyen gyönyörű test és most csak az enyém! Finoman a bokájától a nyakáig végig simogatva, olajozva élveztem testének minden porcikáját amikor végeztem vissza tértem a popsihoz és a környékéhez , amit finoman kényeztetni kezdtem, apró nyögésekkel jelezte Jázmin, hogy mennyire élvezi ezt a tevékenységemet, én is nagyon élveztem ahogy láttam a reakcióit Jázminnak , ez engem is nagyon felizgatott. Addig izgattam fincsi kis punciját és a csiklóját amig a teste többször megfeszülve jelezte, hogy elérkezett a csúcsra és mosolyogva közölte, hogy most ő jön , de ekkor még elölről is szerettem volna még simogatva élvezni a testét , meg is kaptam erre az engedélyt , persze csak finoman , mert még nagyon érzékeny volt...
    Ezután következett Jázmin , a hátamra feküdtem és ő kezdte olajozni a testemet , a farkamat is finoman beolajozta a golyókkal egyetemben, majd még saját magát is beolajozta és kezdődött a csuszka, először a mellekkel csúszkált rajtam és a farkamon ,majd ezután a szépséges puncijával izgatta, csúszkálva a farkamat , velem szemben majd nekem háttal , hát ezt nem is tudom szerintem leírni, hogy milyen látvány amikor a kerek popsi ott van előttem és a punci csúszkál a farkamon. Uraim ezt ki kel próbálni ! Fenomenális ! Ezután végjáték... szájába kerül és addig abba sem hagyja míg a csúcsra nem ér az ember !
    Törölgetés után ásványvízzel kínált majd ismét zuhany , rózsák az asztalon ,fájdalmas búcsu....
  • Levezetés:

    A randevú kötetlen jó hangulatban maximális erotikus és egyáltalán nem pornós hangulatú volt . Mindketten mindent megteszünk , hogy a randi kellemesen teljen el és ezt a célt most is elértük. Nagyon szeretem a popsiját és a punciját kényeztetni illetve ahogy a csuszkával és a szájával kényezteti a farkamat, mindig nagy élvezet a vége.
  • Elszámolás:

    Minden azért történik amiről az egész randevú szól, minden korrekt , minden értünk történik, akkor a szobában csak mi vagyunk ketten és az erotika, a kémia . Az élményt nem lehet rózsák számával kifejezni.
  • Összkép:

    Felszabadulva , kielégülve, feltöltődve indultam haza , próbáltam újra és újra felidézni a történteket és azóta is minden nap bevillan egy egy pillanat. Nagyon hálás vagyok a sorsnak hogy ha csak másfél órára is de úgy érezhetem, hogy van egy ilyen jó csajom. Őszintén azt is nagyon élvezném, ha csak egy kávét innánk meg valahol vagy vacsiznánk egyet. ( majd ha lehet )
    Köszi Jázmin :)))))))))
Happy Massage