• Elena

  • Beküldte:
  • Elena reagálása

    Drága BudaGyöngye!:)
    Nagyon szépen köszönöm az értékelést, számomra is öröm volt a találkozó, és szuperül éreztem magam szintén!! :) Várlak máskor is vissza egy alapos kezelésre, és egy mennybe repítő kényeztetésre!!;) Sok sok puszi!!

  • Egyeztetés:

    Mikor feltűnt a hirdetése, felhívtam, hogy érdeklődjek a lehetőségekről.
    Ugyanezt megerősítette a bővebb infó is.
    Végül VTR-ben egyeztettem kb negyedóra alatt vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    2. kerületi csomópont, több tömegközlekedési megállóval a Margit krt mentén. Villamos, busz 1 percen belül, a metró 8 perc sétával, vagy 2 villamosmegállóval elérhető.
    Parkolni mondjuk elég nehéz lehet.
    VTR-ben a címet pontosan megkaptam, a ház elől kellett felhívnom.
  • Helyszín:

    Nagypolgári lakás, egy valószínűleg a 40-es években épült házban. Sokadik emeleten van az objektum, balszerencsémre a liftet épp javították, de egy kis mozgás nem árthat, főleg, ha utána úgyis megmasszírozzák az embert!
    Nagy előtér fogadott, és a szoba, valamint a fürdőszoba is nagy volt.
    A szobában matrac volt lefektetve, azon történt minden, oldalt, és szemközt tükrök javították ( az amúgy is kiváló ) vizuális élményt! A masszázs krémmel történt, de az utána következő csúszka olajjal.
    A fürdőben kád, modern bojler, legalább 10 féle tusfürdő, a törülköző nagy méretű, és jó nedvszívó képességgel bír.
  • Lány külseje:

    Elena pont mint a képeken, a fotókon szerintem semmi, vagy minimális retus. Ami eltér, hogy azóta felkerült néhány tetoválás - azok kedvéért említem, akiket ez zavarna.
    Vékony, de sportos, izmos nő, és ez különösen igaz a kezeire .
    EGy fekete bugyi, melltartó kombóban fogadott, azon pedig egy fekete csipke semmiség.
    Szikársága ellenére mellei gömbölyűek, kézre állnak, szintén feszesek.
    Puncija tükörsimára borotvált, gyönyörű kisajkakkal.
    Hangja kellemes, emellett jól artikulálva, jól érthetően beszél, de picit talán ízesen.
    Elena összességében nagyon kívánatos, és határozott nő. Az első perctől biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok, megnyugató, intelligens társaság.
  • Erotikus masszázs:

    Egy vallomással kezdeném, a masszázsokról nem szoktam beszámolót írni.
    Amikor szexpartnerhez megyek, akkor egy illúziót keresek, próbálom a lehető legkevesebb korláttal a lehető legjobban érezni magam, és ott mindennek szexuális jelentése van.
    Masszázsra ellenben a testem fizikai felfrissítése érdekében szoktam járni, hozzátéve, hogy a kínálkozó erotikus tartalmat is örömmel fogadom, és a szeánsz részeként tekintem. Ezzel együtt a két élmény nehezen összehasonlítható számomra.
    Ami miatt most mégis írok, az a nagy kontraszt, ami Elena eddigi egyetlen beszámolója, és az általam tapasztaltak között van. Emellett ugyanis nem mehettem el.
    Masszázskalandjaim néhány szerencsés kivételtől eltekintve inkább lelkes amatőröket jelentett, akik nem elsősorban a masszázsuk miatt maradtak számomra emlékezetesek.
    Tapasztalatom szerint viszont Elena képzett masszőz, aki tudja, mit tesz, tudja, mit miért tesz. Aki egy erősebb, sportosabb masszázsra vágyik, jó kezek között van.
    Kérdésére, hogy mire számítok, egy erős masszázs volt a válaszom.
    Miután visszajöttemem a fürdőből, Elena már csak egy falatnyi bugyit viselt.
    Hasra feküdtem, Ő pedig hozzákezdett.
    Talpak, vádlik, combok, fenék, csípő követték egymást szépen sorban. Néha annyira kemény kézzel nyúlt hozzám, hogy a fájdalom határán mozgott, de jólesett.
    Ezt követően a hátamon futott végig először lazán, majd egyesével kitapogatva, és kigyúrva a hátamban, és a lapockám mentén található számos csomót. És pont erre volt szükségem.
    Ezalatt persze folyamatosan kommunikáltunk, és szerencsére volt sok közös témánk.
    Aztán kérte, forduljak, még mindig hason, de a másik irányba, és a hátamon még egyszer végigment, a fejem felől. Itt azért már én is elkezdtem a tapogatózást.
    Ezt követően mosolyogva kért, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Az erotikus rész egyfajta olajos csúszkás testmasszázzal indult. (ismeretlen terepen voltam, nem tudtam, kb mire számítsak)
    Elkezdett olajjal bekenni, majd önmagát is, amiben lelkesen segítségére siettem!
    Aztán rámfeküdt, és elkezdett teljes testével csúszkálni rajtam. finom puszikat kaptam közben a nyakamra, mellkasomra, mindenhova. Kezeim szabadok voltak, ezért én is simogattam a ciciket, a hátát, a fenekét.
    Közben szépen elkezdett fordulni rajtam, így egyre jobban elértem a fenekét, és a punciját. Ő is közeledett a déli fertályhoz, és hamarosan klasszikus 69-ben találtuk magunkat!
    Közben türelemre intett, és én ezt alaposan megfogadtam, a későbbiekben is e mentén mozogva kerestem kedvét.
    Ő kézzel, és ajakkal finoman, lágyan elkezdett játszani a hangszeren, és én is ugyanígy, csak finoman, de céltudatosan a nyelvemet, és az ajkaimat használva.
    Ahogy közeledtem a cél felé, éreztem, hogy egyre jobban elkalandozik, már nem is rám koncentrált, és bár keze még folyamatosan járt rajtam, közben már az orgazmus kapujába érkezett. Én pedig finoman átsegítettem, aminek következtében előbb megfeszült, majd teljesen ellazulva végigfeküdt rajtam (én meg puncinedvtől csillogó szájjal elégedetten mosolyogtam!
    Megköszönte munkálkodásomat, majd rövid pihenőt követően mellém térdelve folytatta kényeztetésemet. (Igazság szerint nem volt könnyű dolga, mert én kevéssel előtte már máshol egy órás szeánszon részt vettem, így eléggé koncentrálnom kellett nekem is, hogy az aznap már második lövés sikerüljön.)
    Kezét, száját, nyelvét bevetve dolgozott rajtam, és ezt siker koronázta. Mindezt az érzéseken túl a tükörből is jól megfigyelhettem.
    Utána finoman letörölgetett, és hozott nekem frissítőt.
    Lassan el is telt a VTR jóvoltából 1 és egy negyed órára kibővített idő, ideje volt távoznom.
    Felöltöztem, kikísért, és puszival búcsúzott, a mielőbbi viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kérdeztem, de úgy hiszem, még visszatérek, mert egyrészt nagyon jó a masszázsa, másrészt közel van. Majd akkor kikérdezem.
    De elégedett vagyok, és arányosnak éreztem az élményt!
  • Összkép:

    Egy gyöngyszemet találtam. Aki szereti a hatékony, erős masszázst, annak mindenképpen ajánlom, az utóbbi időben az egyik legjobb imputot kapta szervezetem.
    Én most nem az erotikus részre (vagy legalábbis nem a saját örömömre) koncentráltam, de meggyőződésem, egy hosszabb szeánsz alatt óriási dolgok történhetnek!
    Elena odaadó partner, és kellően kezdeményező, ugyanakkor úgy látom, szereti is amit csinál.
    Úgy hiszem, én még visszalátogatok.
Happy Massage