• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en környékeztem meg, nem hívtam. Nem javaslom, ritkán megy rá a gépre, inkább telefonon hívjátok. Lett is a VTR-en ebből bénáskodás, de végül csak összejött egy időpont, mely mindkettőnknek jó volt. Igazából Lotti kedvességének köszönhető, hogy végül sikeres lett az egyeztetés. A VTR mutatta a kéjlak címét.
  • Megközelítés:

    Ismert környék, ismert háztömb. Parkolás nem egyszerű, de esélytelenség esetén ott van a közeli supermarket parkolója, pár perc séta. BKV is van a közelben. A cím pontos, GPS ismeri. Pontosan hívtam, hamar felvette is bebocsáttatást nyertem. ATM csak távolabb van, úgyhogy azt javaslom, ne ott jusson eszetekbe, hogy kp. is kéne.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelel. Mérete pont jó, berendezés egyszerű, de semmi sem hiányzik. Nem túl nagy franciágy teljesen megfelelt. Félhomály, így a szégyellősebbek is jól érezhetik magukat. Higiénia szempontjából teljesen jól éreztem magamat. Külön szék a ruháimnak.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel. Az arckitakarás okozhat némi meglepetést, de kedves, szép arca van, és őszintén mosolyog - ez a legfontosabb. Barátnőmnek nem venném, de kiéhezve mentem hozzá, és ottlétemkor nem is adódott probléma a merevedéssel. Szép alak, igazán nőies, a bőre és puncija nagyon finom, csókja még hozzátett, hogy nagyobbat élvezzek.
  • Action:

    Félórára mentem hozzá. Alaposan lefürödtem (különös tekintettel a hátsómra), ő az ágyon fekve várt, teljesen meztelenül. Csillagos ötös. Rögtön elkezdtem simogatni, elképedtem a finomságán. Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam. Finom nyelve szorgosan dolgozott a popólyukam körül - no meg benne. Ez annyira felszabadultan intim helyzet volt, hogy közben nem szégyelltem néha rámarkolni a farkamra. (Merthogy mások előtt nem szoktam.) Hihetetlenül jó volt. Ezt tovább is bírtam volna, de tudtam, hogy időm gyorsan fogy, hát most Ő feküdt hanyatt és én hamarosan benne voltam szemből. Jól elvoltunk pár percig, és megjött a hangja, amikor jobban belehevültünk. Hátulról is látni akartam, hát kutyusban folytattuk. Mindenféle ritmusban, de aztán ő is intenzívebben mozgott, jól megvolt az összhang, nagyon intenzív tempózás kerekedett belőle és a Kedves hangja is megjött közben. Pá perc múlva elengedtem magam és telelőttem a gumit. Picit összebújtunk, picit beszélgettünk (ez nem ment olyan könnyedén, de nem is zavart a beállt csend, én amúgy is a vérkeringésemet akartam rendezni). Pár perc múlva elmentem lezuhanyozni és tipliztem is dolgomra. Szűk félórát voltam nála, de ez nekem volt sietős.
  • Elszámolás:

    VTR-en rá sem kérdeztem, úgy gondoltam, ennyi makktárs nem tévedhet. Ott kérdeztem rá, előre rendeztem magamtól, de a rózsák végig kint maradtak. Nekem teljesen megérte, egy nehéz időszakban sikerült Lottivel jól kielégülnöm.
  • Összkép:

    Nem vagyok szerelmes, de nagyon becsülöm a Hölgy odaadását. A találkozón a lelkesedés nem vált át hazug túlzásba, de tényleg bedobja magát. Őrá tényleg 100%-ig igaz, hogy teljesen vendég centrikus. Különösen azoknak ajánlom, akik kipróbálnák a popó kényeztetést nyelvvel. Meglepő lelkesedéssel csinálja. Függővé válsz. Tulajdonképpen csak ezért gondolkozom, hogy visszamegyek még hozzá.
Happy Massage