• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadett hirdetését elég régóta figyelem, már masszőz korában is gondolkodtam a meglátogatásán. Ehhez gondolatban közelebb kerültem, mikor hozzám közelebbi helyszínen tevékenykedett, de a végső lökést a kategóriaváltás adta.
    Írásban kérdeztem meg az aktuális lehetőségeket, amire elég gyorsan választ is kaptam.
    VTR-ben próbáltam vele egyeztetni. Első alkalommal sajnos már foglalt időpontot írtam be, itt próbált rugalmasan keresni nekem jobban megfelelő időpontot, de akkor még elmaradt a randi.
    Ezúttal másfél nappal korábban írtam neki VTR-en, és rövid időn belül elfogadta a javasolt időpontot. Utána még egy kicsit írásban is incselkedtünk.
  • Megközelítés:

    Marina Part. Elég jól ismerem Budapestet, én könnyen odataláltam, VTR-en egyértelműen írja a címet is. Szerintem Autóval, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a tömegközlekedéssel némi sétát is kell kalkulálni.
    A ház is könnyen megtalálható (annak, aki ismeri a betűket, és a számokat) A környéken számos daru, és teherautó szorgoskodik, ez a helyszíni telefonálgatást a zajok miatt megnehezítheti. Érkezésemkor még kért két percet, másodjára nyertem csak bebocsátatást.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, és még mindig jó állapotban van. 3 szóba, a miénkben franciaágy volt, vele szemben tükör, mellette kisasztal, a sarokban egy ruhafogas. A szoba egyik oldala ablakkal, a másik szekrénnyel határolt.
    A nagyméretű fürdőszobában kád, melynek oldala üveggel próbálja védeni a helységet a kifröccsenő vízpermettől (esetünkben elég rosszul :) )
  • Lány külseje:

    Mi újat írhatnék Nektek Nadettről?
    Arca kedves, helyes, melyet a randi elején egy vastag keretes szemüveg takart el részben, aztán ezt letette valahova.
    Vendéglátóm energikus, sportos, vagány, sugárzóan vidám fiatal nő, akin szemernyi felesleg sincs. Mindenhol friss, ruganyos, kemény.
    Néhány ( a fotókon jól kiretusált) tetoválás található illatos bőrén, de erre már bemutatkozásában is felhívja a figyelmet, bárkit csak azok elhelyezkedése érhet meglepetésként, a létezésük alapvetés.
    Amit nehéz bemutatni, az a személyisége.
    A lány egy pörgős energiabomba, aki mindent megtesz azért, hogy vendége jól érezze magát vele. És ha valakivel megvan a közös hullámhossz, akkor ott nem is lehet hiba.
  • Action:

    Nadett az előszoba félhomályában egy köntösben, és alatta valami fekete fehérneműben és combközépig ér neccharisnyában várt, majd bekísért a tetthelyre.
    Kacéran az ágyra heveredett, illetve kérdezte, minden rendben van-e. Én megilletődötten igent mondtam.
    Miközben levetkőztem, az ágyon feküdt, de egy percet sem maradt nyugton, hol a hátán, hol a hasán fekve figyelt engem. Ezt követően a fürdőbe kísért, ahol megkérdeztem, velem tart-e. Cseppnyi habozás (szerintem ez is incselkedés volt) után igent mondott, majd magamra hagyott, hogy levetkőzzön.
    Mire visszatért, én már a kédban csapattam magam vízzel. Bepattant mellém, és lesmárolt.
    Csókja, csókjai egész este megállíthatatlanok voltak, a holtakat is életre keltenék. Olyan csókok, melyek a magányos férfiemberrel elhitetik az illúziót, hogy a szeretőjüknél van, aki csak őt akarja. Nem lehet nem viszonozni, és ha eddig lettek volna bennem kétségek, azok elszálltak. Rákérdeztem egy esetleges hosszabbítás lehetőségére, de sajnos randevúnkat követően negyed órával már érkezett a következő vendég.
    Ölelkezve csókolóztunk, és habfürdőztük egymást, miközben lábunkkal mindig elállítottuk a hőfokot, ezzel kizökkentve magunkat. Végül véletlenül (ez alkalommal épp Nadett) hidegre kapcsoltuk a hőfokot, és az ezt követő nevetős sikongatást hallva fürdést befejezettnek nyilvánítottuk. A vizet kipacsáltuk, nem is emlékszem, ki takarította fel, mert a szobában szinte azonnal folytattuk a csókolózást, ez alkalommal már az ágyon.
    Miközben csókolóztunk, kezeink elkalandoztak, majd Nadett előbb a mellkasomat illette ajkaival, majd a hasamat csókolgatva egyre lejjebb csúszott.
    A csókolgatást, nyalogatást lendületes headbangelés követte, amiből kezdtem azt érezni, ha ez így megy tovább, úgy járok, mint a mémben a fiatalember, és utána még 58 percet játszhatunk a playstationnel.
    Ezért felülve megcsókoltam, majd hátára fordítottam. Itt említeném meg apró, és nagyon kedves kacajait, melyek a legváratlanabb pillanatokban törtek ki belőle, hol örömet, hogy meglepődést mutatva.
    Én kezdtem csókolgatni nyakát, mellét, hasát, majd gyönyörű borotvált punciját.
    Először apró remegés futott rajta végig, majd a csipőjével egyre hevesebben kezdett mozogni, végül olyan lendülettel hullámzott, hogyha a nyelvem csak vízszintesen tartottam volna, akkor is bejártam volna vele a teljes puncit. Végül teste ívben megfeszült, jelezve, hogy kényeztetésem célt ért.
    Ez után én következtem. Fölé térdeltem, mire ő azonnak újra szájába vett. Hevesen bólogatott, kezeivel a fenekembe markolt, és húzta magát rá. én megmarkoltam a tarkóját, és fejének mozgásával egy ütemben én is pumpálni kezdtem. Előzetes kérdésemre tudtam, hogy a testére mehetek el, és ez pillanatokon belül meg is történt.
    Pihegve hanyadt dőltem, és mindketten letörölgettük magunkat. Felajánlott egy masszázst, amit visszautasítottam. Nadett rám feküdt, és csókolgatni kezdett, és itt a hátam egy rossz mozdulatomtól görcsbe rándult, ezért mégis éltem a felajánlott masszázzsal.
    Masszázsa bevallása szerint nem szakszerű, de elég erős kézzel végezte, (mondta, hogy vigyáz rám, nehogy bajt okozzon) és a fájdalmat eltűntette a hátamból.
    A kezén lévő okos óra mutatta az idő szörnyű múlását, amit egy újabb franciával enyhített. Miután elég fickóssá váltam, gumit húztunk, majd nyeregbe pattant.
    Lendületes lovaglása közben többször kicsusszantam a hüvelyből, annak ellenére, hogy én sem csak feküdtem, hanem próbáltam vele együtt mozogni.
    Ezért fordítottam a helyzeten, hátára fektettem, és szemből támadtam. Ő fejét lelógatta az ágy szélén, én pedig combjaira támaszkodva pumpáltam. A tükör szemben volt, remekül láthattuk magunkat, a helyzet nagyon tetszett. Hozzáteszem, itt sem csak feküdt, hanem velem együtt mozgott. Akkor is követte mozgásaimat, mikor a lábait magamhoz szorítva, majd őt gyakorlatilag bicskába hajlítva keféltem őt (erre már nem tudok jobb szót, ez írja le legjobban, mi is történt itt)
    De ez nekem nem volt elég, hátulról is akartam őt. Ezért kértem, forduljon meg, így most mindketten szemben volttunk a tükörrel, én pedig először a csípőjét fogva újra támadtam. Egyszercsak hátratette a kezeit, talán hogy fogjam le, de ehelyett én megfogtam az alkarjait, (Ő pedig visszafogta az enyémet) és úgy húztam őt karóba. De közben továbbra is tolta magát rám.
    Így ért véget egy lendületes hajrával a második futam, de szavak nem tudják jól visszaadni azt, hogy én mennyire jól érezhettem magam társaságának köszönhetően.
    Zihálva kidőltem. Letörölgettük magunkat, majd hozzám bújt.
    Még volt pár percünk, és összebújva beszélgettünk. És itt újra sajnálni kezdtem, hogy perceim meg vannak számlálva, mert az előző heves szeretkezést követően itt azt éreztem, hogy nagyon nagy harmóniában vagyunk. És bármilyen jó is volt az ezt megelőző 50-55 perc, mégis ezek voltak a legbarátnősebb pillanatok.
    Ezzel együtt erőt kellett vennem magamon, és figyelmeztettem, hogy az időnk fogytán.
    Felöltöztem, kikísért, kaptam egy búcsúcsókot, és kiengedett.
    De még itt is volt annyi lélekjelenléte, hogy kilessen, és megvártuk, míg a szomszéd eltűnik a folyosóról. Még egy búcsúcsók, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Csókja extra, de ha VTR-ben érkezel, ez az extra mindenestül a Tiéd. Ahogy említettem, csókja tényleg extra!
    Minden más része az eredeti csokornak, és minden szál megéri.
  • Összkép:

    Nadettel egy órát együtt tölteni önmagában nagy élmény, ugyanakkor hiba is. Kevés.
    Nagyon emlékezetes, egyes pillanatok teljesen beleégtek a retinámba.
    Annyira energikus, hogy nehéz a lépést tartani vele. Jó lenne visszamenni, talán vissza is fogok, de akkor pihentebben, és hosszabb távra.
    Mindenképpen nagyon ajánlott randipartner!
    És még egy dolog. Képei retusáltak, de csak a tetoválások retusáltak, és hajszíne tér el, de minden más tökéletesen megfelel a fotókon látottaknak.
Happy Massage