• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A vtr kecsegtető előnyeit kihasználva egyeztettünk időpontot, a szokásos időpont már foglalt volt ezért Nadett felajánlott egy órával korábbit, ami nekem is jó volt. Gyors, mindig kedves válasz és már-már rutinszerűen könnyedén hoztuk össze az egy órás rapid randinkat.
  • Megközelítés:

    Gyalog érkeztem a helyszínre. Nekem könnyű dolgom van, hála a közeli lakhelyemnek de szerintem a messzebbről érkező kalandoroknak sem jelent majd gondot az épület gyors megtalálása. Parkolóhelyet vadászni kell, BKV közel, egy kicsi gyaloglás után elérhető.
  • Helyszín:

    Marina part emeletes társasházának egy diszkréten eldugott kecója. Három szoba közül most a középső, kisebb helység adott otthont az ágyjelenetünknek. Standard és funkcionális kialakítás, rengeteg hasonló berendezésű szobában jártam már az évek alatt: bal oldalon egy közepes nagyságú, magas háttámlás franciaágy fogad szépen, ízlésesen megvetve tiszta lepedővel és puha kispárnákkal valamint a törölközőmmel is az ágy sarkára odakészítve. Ami mellett egy hatalmas fakeretes tükörben nézegethetjük kedvünkre Nadett szexin vonagló testét action közben. Szemben egy kis komód, mini-hifi-vel, a szükséges randi-kellékekkel, plusz egy kislámpával megspékelve, aminek fénye lágyan borítja be a kicsi szobát, az ablakok elé pedig egy nagy függöny van húzva. Nekem tetszett a kicsi szoba elegáns és klasszikus feeling-je, amit még meg is fűszerezett a halk swing zene, amire tök jó volt kefélni...:) A fürdőben meg tök jó volt fürödni; üveggel ellátott kád, férfitusfürdők garmadája + szájvíz frissítő kombója áll rendelkezésre a tisztasági kitérőnk minél hatékonyabb letudására. Szuper kis kégli, ahová jó betérni! (ez lesz a Nadett-kuckó szlogenje...:))
  • Lány külseje:

    Na igen, a lényeg... Kimonó nélkül, most egy fekete és nagyon szexi selyem babydoll-ban fogad, alatta egy szintén fekete bugyikával bolondítva, tökéletes harmóniában a fekete keretes dizájn-szemcsijével és a kicsike, de annál hangosabban kopogó sötét színű magassarkújával. Megőrjít a gyönyörűséges és ízléses fehérneműivel és szexike rucijaival, ami alatt a szenzációsan izgalmas és felfalni valóan aprócska, de igen dögös teste rejtőzik. Kecses, de mégis stramm testalkata minden férfiszemek kedvenc nézegetni valója. Már az ajtóban rögtön, a babydollja alól elő-előbukkanó acélkeményen kerekedő popsijának izgató látványa szúrja ki a szemem, a körzővel, finom kezek által igen precízen megrajzolt csípőjének szépségére pedig nincsenek szavak a szótáramban... Vonzó, sexy és markolgatni való mindene... A cicijei is, amiknek gyakorlatilag a kezeim voltak az "öntőformái" olyannyira pontosan beleillenek, pici, kemény és ultra-érzékeny bimbókkal, amiket számomra mindig öröm nyalogatva kényeztetni. Izmos és formás combjaira pedig nők ezrei irigykednek, ahogyan én is, hogy miért is nem tudom egész álló nap simogatni őket...;) Ábrándjaim elhessegetése után a szépen csillogó, nagy és zöld szemeivel találkozik a tekintetem, az abszolút kedvenc, rövid vörös hajával ékített nőiesen kerek arcán. Szép ívű ajkainak szenvedélyes csókjával vesz le a lábamról, az ápolt, mindenhol tükörsimára borotvált, feszes, de pihe-puha és igényesen tetovált bőrét a kedvenc parfümjének lágy illata lengi körül, aminek illat emléke még késő este is mosolyt csal a délelőtt még Nadett karjaiban önfeledten hancúrozó öröm-lovag kisimult arcára... Most kitöltöm a 18 pluszos részt is: Nadett a rózsaszín szűk kis puncijával mindig elvarázsol, illatos, nedvesen szenzitív, és hát... egyszerűen immmádja a kényeztetést! ;)

    Nadi a mindig jó kedélyű, laza és cserfes, őszinte és a megjátszást hírből sem ismerő huncut kis mosolybomba személyiségével már az első randink óta elnyerte a szimpátiámat és ezt a rendszeres talik csak tovább növelték. A páratlan odaadása maximális összhangban van a minden téren nyitott, érdeklődő és tervekkel teli dinamikus alaptermészetével, ő egy olyan lány, akivel valóban öröm minden egyes randi!
  • Action:

    Ajtón belépek, huncut mosolyok és nyelves csókok szinte már abban a pillanatban. Cipőm kikötöm-ledobom, majd Nadett kézen fogva vezet be a csepp szobánkba. Csukott ajtónál csókolózunk tovább sexy fekete doll-ja' alá be-be simogatva és világbajnok popójára jól rámarkolva két kezemmel, majd nadrágomtól megszabadulva az ágyra borulva folytatjuk mindezt tovább, fenekemre rácsap, majd alsó nacim alá nyúlva markolja meg a seggem az igen buja és szerfelett huncut nyelves csókjaink kellős közepén... Nadett vadul csókolózós vetkőztetését egy gyors zuhany után az ágyra térdelve folytatjuk tovább, ráfogva a cicijeire, amiket a fogadórucijának az ágy mellé dobása után kínál fel nekem. Vízszintbe helyezkedünk, csókok és egyre csak tüzesebb csókok cicijét fogva, Nadett lábait derekamon átkulcsolva jó erősen szorít magához, majd punci simi, amire csakúgy húzza rá a kezem halkan sóhajtozva. Illatos kis nyakának, mellei és sporty pocija végignyalása-csókolása után Nadett máris lehunyt szemeivel, ajkaira harapva lágyan vonaglik nyelvemmel a puncijában. Eleinte gyengéd, kisvártatva viszont határozott és célirányos nyelvcsapásaimra csípőjének finom fel-le mozgásával reagál, közben fejem, karom simogatja, majd cicijeire együtt markolunk egyre erősebben, majd szapora halk sóhajtozásával röppen el. Égbe emelt cuniját számra, arcomra húzza két kezével, majd hangosan nevetve fordul el a két combja közé szorított fejemmel... Amivel még tovább huncutkodik, össze vissza simogat, tolja-nyomja dörzsöli nedves és mindig éhes puncikáját a nyelvemre, orromra, arcomra. Pihenésképpen szenvedélyes, nyálas és nevetgélős csókcsata, miközben punciját simogatom, ő meg közben a farkam keményíti a kicsike jobb kezével, éppen a felajzott nőiessége felett.

    Ami hamar sikerül is neki, és azonmód gumit is applikálunk rá, Nadett szemcsijét az ágy mellé pottyintja és már csusszanok is a kívánatos, szűk kelyhébe a kemény cerkámmal. Vad nyelvkörzős csókjaink közül ki-kiszabaduló sóhajok kíséretében intenzíven járatom a szerszámot, lábait karomon megtámasztva, majd feje mellé lágyan felhajtva. Aztán talpait mellkasomra teszem, ösztönös kefélésünket egy pillanatra sem lestoppolva; időnként tekinteteink összetalálkozásával mozgatjuk meg rendesen az ágyat, az elmaradhatatlan kéjes nyögéseink pajzán keringőjével a meztelenül hullámzó testünk körül... Amit egy nem akármilyen franciával folytatunk a gumit lepattintva; Nadett először kézzel néhány nagyon finomat ráhúz, mert tudja hogy csípem, majd iszonyúan finoman a puha ajkai közé engedi. Koppanásig bekapja és hagyja, hogy a hajába markoljak két kézzel és gyengéden(!) rásegítsek csípőmmel kéjes szopására, aminek minden pillanatát felakadt szemekkel és hangosan nyögdécselve élvezek ki... Teljesen felhúzott ezzel és nem is eresztett, hanem inkább a szemembe néz, tövénél megragadja a kemény farkam és végig cumizgatja mindenhol, forró nyála közben már a heréimen is végigcsorog, amivel alaposan beborítja a legkedvencebb testrészem. Hosszan ki- és bekapja, jó nagyokat cuppantva ellilult makkomra, majd ismét egy latex-el erősíti meg a védelmet, és doggy-val nyomunk egy play gombot a lepause-olt aktusunkra. Nadi megkapaszkodik a lepedőben, fejét oldalra fordítva ráhajtja és mindketten nyögdécselve tempós dugással csapunk a dolgok közepébe, én meg popsiját azonnal kezeim közé kapva mozizok a mellettünk lévő tükör nyújtotta pazar panorámában, ahogy a gömbölyű és kívánatos popsi ritmusosan az ölemhez csattan... Wow!:) De a combom spontán és ritka begörcsölése nem is váratott sokat magára ezért lightosabbra' vettem a tempót, együtt jól rámarkolva Nadett csinos kis fenekére. Végül szétkapcsolódunk és a gumitól búcsút véve kis közös kézimunkázás után nagy spricc érkezik a punci fölé és sexy partnerem hasát is végig lőve a hófehér spermámmal, miközben az intenzív orgazmusom mint egy borotvaéles kés, úgy hasít a testembe egy szempillantás alatt, aminek pengéjén percekig mezítláb egyensúlyozok bizonytalanul, meg-meg billenve a rózsaszínű gyönyör-óceánom végtelenül morajló habjai felett...

    Izzadás, hangos zihálás és hosszú sóhajok lassú lecsengését egy törölgetéssel, majd csókolózással és arcom simijével nyugtáz a csini és türelmes Nadett. Kisvártatva ismét udvarlásba kezdek kíváncsi nyelvemmel a kéjenc kis cunijának, ami persze egyáltalán nincs ellenére; finom és nyálas felvezetés után combjait és puncijának környékét sem kihagyva nyalogatom immár az izgalmában nagyra nőtt csiklóját és néha jó mélyen puncijába nyalva Nadett már a karom szorítja miközben én cicijeit fogom két kézzel, amire aztán ő is jó erősen rámarkol. Rövidesen sóhajok plusz csípődance és érkezik újfent egy heves orgazmus, vendéglátóm 'kettes vágányára'... Egy fülledt szaxofon szólóval a háttérben, hangos kuncogás közben arcom jó alaposan beleszorítja az édes-mézesébe, nagy örömömre, majd önfeledt huncutkodása közben a nedvben bőségesen tocsogó punciját fel-le húzza nyelvemen, formás combjaival rá-rá szorítva fejemre..."Egyszer kiszakad a piercinged a combjaimtól..." mondta arin, miközben én kiegyenesedve a baromi csikis aprócska talpaira nyalok nevetve... Az idő mindig az ellenségünk; közös, csókolózós pajzán zuhanyzás, majd öltözésem közben is az ágyra dőlve kacérkodunk és csókolózunk a törölközője alá benyúlva, majd az ajtóban is csókokkal köszönünk el gyorsan egymástól, mert már nyílt is az a bizonyos fürdőszobaajtó a hátunk mögött..... Ezután pedig hamar köddé válok a lépcsőház csendes lepkevadászaként, hálómmal ismét egy szuper kis kalandot befogva!:)
  • Elszámolás:

    Mindig 1000%-osan megéri a budapesti átlagnál néhány szállal nagyobb rózsacsokor, amit a randi elején fektettem a komód sarkára. Ez ott is maradt végig...Szimpi!
  • Összkép:

    Egy csodás Nadett-randi büszke átélője lehettem megint és persze várom a következő heti talit. Köszi mindent!:)
    Vendéged a szombati napod startvonaláról:

    A
Happy Massage