• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, üzenetben, majd letisztázva VTR-en egyeztetünk. Cuki hangja édes volt.
  • Megközelítés:

    M3 as metró a legjobb. Megállóból 10 perc gyalog. Sok MT által ismert Marina Part. Újabb és újabb szárazföldi hajók nőnek ki a földből. Itt hajógyár volt. Emlékeimben él még a sólyákról vízbe loccsanó szibériai tolóhajók hullámai az öbölben. Ezek az új hajók tetszetősebbek, biztatva egy minőségibb életre. Az életre melynek sója egy-egy lakásban ránk váró pillangó.
  • Helyszín:

    Az új építésűek minden kényelmével ellátott lakás. Az előszoba piros fényfüzér fénye megalapozta az erotikus hangulatot. Rengeteg cipőt látok, talán százlábú él itt? Nem, nagy a lakás többen rendelnek itt. De csend és nyugalom volt, teljes a diszkréció. Nadett a bejárattal szembeni szobájába vezetett. Nagy francia ágy, kis szekrény, elég laza szobainas. A falon hatalmas tükör, jót lehet mögötte kukkolni, de mozizni is.. A fürdő tiszta, steril minden higivel ellátva.
  • Lány külseje:

    Átlagos magasság, arányos testalkat. Kis cickók, melyek kellő kényeztetéssel Nadett elröppen.Bőrén ízléses tetkók. Fel is hívja a figyelmet rá. Nekem tetszenek.Általában vagányabbak, nyitottabbak a tetkós csajok. Finom selymes bőrét simogatva karcsú derekán lesiklik vágyakozó kezünk feszes kerek popsijára. Letévedünk sportos combjaira, majd a combok közötti tangás kincsét tapizuk. Bársonyos, jól nedvesedő, nem saláta punci.
  • Action:

    Liftből kilépve az ajtónál hallom magas sarkú jövetelét. Ajtóhoz érve vissza kopogás halkul, lehet hogy kinézett a kukucskán? :)) Megkönnyebbültem csak ma kulcsért ment vissza. Ajtó nyílik puszi-puszi egy fekete keretes szemüvegű "titkárnővel". Mondjuk a fekete babydoll nem éppen casual viselet egy titkárnőnek. Ilyen titkárnővel sűrűn lenne zárva az iroda ajtó. Nagyon lelkesen fogadott bevezetve a helyszínre. Máris ölelt, csókolt. Mindjárt-mindjárt , kapom a nagy illatos törcsit. Gyorsban elintézem a fürdést, szájhigit. Visszaérve a szobába nagy lendülettel esünk egymásnak az ágy nagy felületét bátran használva.Hűha! Ebben a lányban nem Duracell, hanem kisebb atomerőmű energiája van. Ilyen nagy szexerővel csak egy lányt ismertem innen eddig:(. Nadett hanyatt fekszik már csak a fekete tanga van rajta az sem sokáig, élvezettel húzom le róla. Testemmel beborítom gyönyörű testét. Csókoljuk egymást őrülten igazi nyelves, szexelő csókok. Csókolom nyakát, fülét tüsi hajába túrva. Érzi merev farkam lapos pocijánál mozogni, zacskóm nedves puniján csattani. Kérdezés nélkül lemegy a pinyóba. Előbb érzékien majd belendülve gyorsítva bő nyállal szopja a kis tesót. Most már nekem is lépnem kell. Felhúzom csókra éhes számhoz, fejecskéjét simogatva csókolom farkamtól is nedves ajkait. Nagyon élvezi, közben tenyeremmel, ujjaimmal simizem duzzadó szeméremajkait. Egyre gyorsabban rezegtetve ujjaim lucskos punciján, élvez, élvez. Nekem is örömet okoz hallván a gyönyör kuncogását. Szemüvege az ágy sarkában, idő elvész. Ahogy nyalom lucskos puniját,ujjaimmal is dolgozva rajta, már majdnem ujjazom, Csípőjét emeli, tolja puncilés arcomba, hajamat húzza forró ölébe, hogy egybe olvadjunk. Folytatjuk 69ben kétszer is, partnernőm élvezi többször is! Szopja farkam közben öleli combom, fenekem húzza magába, mintha lenyelne engem is. Már 45 percnél tartunk( sajna csak 1 órára mentem)Már ideje gumit húzni, de itt majd megállt az élet. Gumi fóbia. Próbáltuk begyűrni kutyában, elölről, de nem. Nadett mindent megtett. Gumi le! Kiállok az ágy mellé és a hanyatt fekvő, fejét hátra lógató Nadett ajkai nyelik el falloszom. Mit ad ég farkam szemembe röhögve emberkedik. Mindegy már így teszek véget együttlétünknek. Nadett kiváló partner, érti mit akarok és Neki is tetszik. Hogy ne emelgesse fejecskéjét már-már spárgában adom ajkai közé rudamat.Hallom a glukk-glukkolást, jó így is. Közben ráhajolok elérem nyelvemmel, ujjammal tocsogó punciját élvezem, élveztetem. Nézem fincsi cickóit, kiváló célpont! Nadett a golyszlikat veszi ingert keltő kezelésbe. Szívja, szopja nyalja a tojásokat.( jöhet a Húsvét:)). Kezezi farkam én a cuniját, megint élvez. Kézbe veszem az irányítást, zselés vitaminjaim a cicikre fröccsenek szét, melyet még a farkammal szétdörgölöm. Letisztogatjuk magunk. Már két perccel időn túl, öltözöm, nem tusolok. Nadett finom illatával léphetek a minden napok világába.
  • Elszámolás:

    Korrekt az elszámolás, amit a telón megbeszéltünk, nagyon megéri. Az elején a kis szekrényre tettem, Nadett nem is nézte meg (jó ember ismerő?) Majd a végén a csokrot véletlenül meg is locsoltam . Még egyszer elnézést!
  • Összkép:

    Gondolom ismerős a mondás a balfék lovasról, hát én is visszaülök, visszamegyek. Nem hagyhatom ki a dugást! " Ez tiszta masszázs volt" . De így is kiváló volt, nagyon jól éreztem magam egy szexcunamival (cuna mi? ) :) Újból akarom élvezni, élveztetni Nadett szexvihart! Nagyon vidám, laza hölgy, ez is kell a szex mellett. Valós a kiírása szenvedélyes, buja, szexre termett.
Happy Massage