• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben beszéltük meg a randit, kért egy telefonos megerősítést, egyszerűen ment, kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Marina-part szerintem mindenki ismeri, volt parkolóhely a közelben, aki BKV-val jön annak a Duna Plázától pár perc séta.
  • Helyszín:

    Újszerű többszobás lakás, mindenhol tisztaság, a fürdő is mindennel fel van szerelve, a szobában jó nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Sokkal jobban néz ki mint a képeken, a tetoválásai nagyon igényesek, a szemüveg nagyon jól áll neki, olyan kis szomszéd diáklány jut róla eszembe akit bármikor elkapnál egy menetre a lépcsőházban.
  • Action:

    Megérkezésem után pár szót beszéltünk, aztán gyorsan fürödtem egyet, utána felpörögtek az események gyorsan ledobott magáról mindent és elkezdett simogatni csókolni nagyon kis energiabomba élvezi a szexet ezt mondta is addig csinálja amíg van benne élvezet,végigcsókolt mindenhol nem kellett félteni a haját a sminkjét, nagyon brutál franciát kaptam hol mélytorkos fuldoklós hol lightosabban nagyon pörgött végig nagyon bírja a kiképzést, én következtem először a kis hegyes cicikkel játszottam aztán a finom kis punciját nyaltam faltam, tolta rá magát vonaglott nagyon jó érzés ha valaki így reagál pár perc után el is élvezett, közben végig nyelves csókok hajtúrás simogatás.
    Kicsit visszavette a szájába a farkam aztán kértem hogy üljön bele lovagoljon meg, hát olyan vágtát kaptam amiben szerintem még soha nem volt részem, gyorsan el is élveztünk mind a ketten.
    1 perc pihenő volt kb, felajánlott egy hátmasszázst de közben csókoltuk simogattuk egymást és hát kit érdekel a masszázs ha egy ilyen csaj rádmászik, egyből vigyázba álltam és kezdtük inkább a másodikat, a francia még brutálisabb volt kicsit markoltam a haját fogtam a nyakát nem akartam nagyon durvulni de hogy keményen szereti az biztos.
    Kicsit kezelésbe vettem én is a puncit imádom amikor ennyire élvezi valaki a nyalást, pár perc alatt vége is lett.
    Kérdeztem milyen pózt szeretne, egyből rávágta hogy doggy jó keményen, na zene felhangosít aztán amit szólt toltuk neki kopogott az ágy a falnak amikor fáradtam kicsit akkor ő tolta magát rám, mikor már teljesen kidőltem akkor kicsit még beleült, aztán kértem végezzen ki, hű amit kaptam folyt a nyál a smink minden nagyon beleélte magát. 1 óra tömény szex volt én kifáradtam rendesen, azt mondta ő is elfáradt de szerintem simán bírt volna még egy órát. A végén tusolás és öltözés közben még kaptam egy csokit is. Életem egyik legjobb órája volt az biztos.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála előre letettem, de mondta hogy nem kellett volna, de szerintem így korrekt.
    Átlagos ár, de amit kapsz érte az bármit megérne.
  • Összkép:

    Amit vele most átéltem azt még senki mással a való életben sem,
    Sajnos a rangom miatt csak jó beszámolót adhatok de nyugodtan vegyétek istennőnek.
Happy Massage