• Melody

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon beszéltünk a legutóbbi randink után...majdnem minden nap. Telefonon is megbeszéltük a dolgokat, ő is érdeklődött felőlem ami jól is esett, szóval könnyen ment minden.
    Sms-re is válaszol meg az oldalon is viszonylag hamar reagál mindenre.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű, egyik fő utca a város szívében. Nem lehet eltéveszteni, pontosan megad minden infót és ott egy nagyobb kapualjba kell besétálni. Innen egy kis lépcsőzés és máris nyílik a hatalmas ajtó.
    Bkv-val nagyon egyszerű egy perc sétára van busz, metró meg villamos is.
    Parkolásról nemnagyon tudok nyilatkozni de szerintem nem egyszerű...talán kis szerencsével lehet.
  • Helyszín:

    Erre a célra bérelt apartman, semmi extra mégis extravagáns, letisztult, kis elő folyósó ahonnan több ajtó nyílik. Az apartmanban kis előtér és egyben a szobában is vagy, amely hatalmas franciaággyal van ellátva. Innen nyílik egy ajtó a kis fürdőbe ahol zuhanykabin van, teljesen rend és tisztaság fogad. Van tusfürdő, szájvíz és friss száraz törülköző is.
  • Lány külseje:

    Melody egy nagyon aranyos ízig-vérig NŐ! Nagyon bájos arccal és hatalmas mosollyal. Nem nádszálvékony de ez a képeken látszik is viszont mindene feszes, isteni popsi, meg lábak...ezek nagyon megragadtak engem. Hibátlan selymes bőr, kisebb tetoválásokkal amik abszolút nem tolakodóak és ha nem figyelsz észre sem veszed. Képeknek teljes mértékben megfelel.
    Egy kis selyem köntösben fogadott, magassarkúban...amiben teljesen jól mozog, szerintem naponta hord ilyet nemcsak az alkalomra...a köntös alatt piros fehérnemű dogado
  • Action:

    A multkori alkalom után annyira megfogott hogy most hosszabb időre látogattam meg.
    Bejutás után az ajtóban várt, és egy nagyon édes szájrapuszival indított ami nagyon jól megalapozta a randit, mint a barátnődhöz való beköszönés egy random időpontba.
    Ahogy a szobába értünk rögtön lekerült róla a kis köntös és mondta is hogy "nézd, most pirosban vagyok 😀" ami egy piros tanga-melltartó kombó volt és istenien mutatott benne. De ez nem maradt fent sokáig, mivel közös tusolással indítottunk, így mihelyt levetkőztem azonnal mentünk is tusolni. Itt alaposan átmostuk egymást, ő a hátamtól elkezdve gyengéd simogatásokkal gyorsan de alaposan végigtisztogatott, én is hasonlóképpen tettem, végigcsodáltam a remek kis testét majd szájvizezés után irány a szoba.

    Azonnal az ágyra huppantunk majd ahogy elkezdődött a nyugodt cseverészésünk ő felajánlott egy masszírozást amit elfogadtam, és igen jól oldja vele a hangulatot. Nem siettünk sehova, alaposan inkább átsimogatta a hátamat olajjal, majd lassan haladt lefelé.
    Egy kis idő után kérte hogy fordulhatok ha szeretnék és én nem is mondtam nemet...egyből hátravetettem magam majd itt is megismételte a hátamon tett kirándulását és felajánlotta hogy én is beolajozhatom őt amit természetesen nem is utasítottam vissza. Nagyon jó érzés őt somogatni a nagyon puha bársonyos bőrét, majd hirtelen odahajol és nagyon finoman egy csókot kaptam tőle amiből egy nagyon lassú csókolózás következett közben simogatott, rámbújt, csókokat lehelt a nyakamra, mondenhova ahol ért és lassan elindult lefelé a testemen...ügyesen nem hagyott ki semmit az úton és aztán ahogy megérkezett a farkamhoz, azt is óvatosan körbenyalogatta majd nagyon lassan de beleéléssél mint ha a barátnőd lenne elkezdett kényeztetni, a környéket sem kìmélve. Nagyon élvezetes és jóleső érzés ahogyan ezt csinálja, közben fel-felnéz és mosolyog még a szemével is...ahogy csillog a tekintete az valami fenomenális érzés meg látvány.
    De muszály volt leállítanom mert én is meg szerettem volna örvendeztetni, míg végeszakadt volna a szeánsznak így fordultunk egy gyorsat és énis az ő példájat követve lassan végigcsólokgattam a testét picit elidőzve a ciciknél amik nagyon jól reagáltak, közben hallgattam ahogy halkan sóhajtozik, mély levegővételeket szaporázza, már önmagában ez is jól esett de ahogy leértem a nagyon gyönyörű puncihoz, még a lélegzetem is elállt.
    Óvatosan körbe puszilgattam picit oda-oda nyalintottam hogy érezze hogy mit is akarok csinálni de nem rontok ajtóstul a házba. Mát itt éreztem hogy szépen nedvesedik, gondolom kedvére volt a ténykedésem. Elkezdtem nyelvvel izgatni közben hallgattam a zihálását ami csak ösztönzött hogy csináljam mert jól esik neki, ő közben hol a hajamba túrt hol a kezemet fogta ész szorította. Bevetettem az egyik ujjamat is és éreztem hogy itt aztán beindult a nedv termelés nagyon, de csak folytattam a kényeztetést aminek meglett az eredménye, igaz hogy halk de nagyon mély sóhajok és összerezdülések közepette elrepült. Csak az arcát figyeltem ahogy picit kipirult és csak mosolygott tovább.
    Itt ajánlotta fel a védőfelszerelést amit nagyon gyorsan fel is húzott rám majd missziben kezdtünk nagyon lassan, ütemesen mozogni. Nagyon jó érzés a szűk,meleg punciban lenni ahogy érzed amint lükte. Ezt csináltuk kis ideig csókokkal, halk zihálással fűszerezve nyögdécseltünk mindketten egymás fülébe.
    Egy hirtelen moszulattal ezek után fölémkerekedett és egy nagyon jó kis lovacskázásba kezdett ahol éreztem hogy nagyon be van nedvesedve, csak úgy siklott rajtam. Egyre fokozva a tempót annyira jó esett ahogy ez a gyönyörű lány lovagol rajtam, néha megcsókol, túrja a haját, simogat és élvezi az együttlétet,...hogy egy kisebb roham után elemgedtem magam és hadd jöjjön aminek jönnie kell, de talán neki is ez volt a jó, mert úgy éreztem hogy neki is sikerült a csúcsra jutni.
    Rámbújt, hagyott lenyugodni, csókolóztunk majd gyorsan eltakarítottuk a romokat, megtisztogattuk magunkat és hozzámbújt.

    A maradék időben ami nem volt rövid, de beszélgettünk nevetgéltünk kezdtük picit jobban megismerni egymást. Szeretem hallgatni a hangját ,nem erőltettem a második menetet, ugyan ő mondta hogy ha szeretném akkor benne van de annyira jól esett vele ott lenni és ahogy hozzámbújik, simogat, hogy a maradák időt így töltöttük el.
    Majd öltöztem, és egy nagyon barátnős csókkal fűszerezve útnak indított. Kikísért az ajtóba majd még utoljára megnéztem magamnak és mondtam hogy még jövök....ő meg vátni fog.
  • Elszámolás:

    A két órának megfelelő csokrot a kis konyhapultra helyeztem a végén, nem is került szóba. (Amúgy magasabb az átlagnál de cserébe egy nagyon kedves NŐvel lehetsz)...csak azon lepődött meg hogy hogyan került oda mert azt hitte hogy anélkül akarok távozni. 😂 Nagyon korrekt Nő!
  • Összkép:

    Nagyon feltöltődtem testileg-lelkileg. Azóta is majdnem minden nap beszélünk ami nekem nagyon jól esik, remélem neki sincs terhére.
    Egy nagyon kifinomult nőt ismerhettem meg benne aki nyitott mindenre és egy nagyon jó partner is.
    Ezt az alkalmat is nagyon köszönöm és biztos hogy megyek még.
Happy Massage