• DANA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tavaly augusztusban találtam rá erre a gyöngyszemre, gondoltam, hogy érdemes lenne feleleveníteni a megkopott emlékeket. Telefonon hívtam, 4 csörgés után egy édes kis cicahang fogadta a hívásomat. Kedvesen, ráérősen tájékoztatott a programról, lehetőségekről, készséggel válaszolt a kérdéseimre. Szóval, gondoltam, ez biztató kezdet...
  • Megközelítés:

    Autós-parkolós vagyok. A Lehel piac mögötti területet kell elképzelnetek, viszonylag könnyű parkolni, s mostanság ezt ingyen megtehetitek.
  • Helyszín:

    A ház egy régi, a múlt század elején születhetett, fénykorában tetszetős és modern lehetett. Egy viszonylag komoly, már-már ütött kopott fakapu várja az ide látogatót. A fakapun túl kb 10 lépést kell menni egy balos kanyarra együtt a tetthely fehér műanyag ajtajáig, amely még mindig karácsonyi díszekben ékeskedik. Nyílik az ajtó, belépek, nagyon sötét van az előtérben, a szememnek szoknia kell, 10 mp múlva kibontakozik előttem egy mosolygós angyalka, nagy barna szemekkel, mintha haza jöttem volna. (persze szigorúan az első 1-3 évben). A cipő és kabát levétele után, könnyű, gyors léptekkel előre suhan, mutatja az utat. S a második meglepetés ekkor ér. Ilyen csodás popsik után akár egy maratont is le tudnék gyalogolni, elvesztem bennük. De a gondolat börtönt egy kicsit szobából kiszűrődő fény és halk zene törte ketté. Alapvetően sötét, misztikus belvárosi alagútrendszerhez hasonlítom ezt a kis létesítményt, melyet a megálmodói egyértelműen kéjlaknak terveztek. Szóval rendben van. Nekem tetszik. Egyébként tiszta, nagy fürdőszobák, minőségi tusfürdők, illatos törölközök és szájvíz áll az ez irányú szeretetre sóvárgó férfi nép számára.
  • Lány külseje:

    Ha csak a képeket nézem, tucatnyi ilyet, hasonlót, jobbat és rosszabbat, szexisebbet, alaposan átgondoltat és megkomponáltat találsz. Én tavaly augusztusban egy megérzés alapján választottam Danát, igaz a szerencse is az oldalamon állt, mert kb 10 percem volt kikeresnem az ideálisat egy meghiúsult tárgyalást pótlandó...Szóval Dana az a természetes szépség, aki után megfordulsz és azt mondod hogy ez igen, ezzel nem csak rommá törném az aktuális kanapét, hanem ellőtte és utána még jólesően beszélgetni is lehet. Szóval sportos alkat, csodaszép arc, varázslatos gesztenye barna szemek, fogfehérítő reklám fogak, mézédes lehellet...(de erről később)
  • Erotikus masszázs:

    Középkor elejét taposó üzletember és vállalkozó vagyok, aki már sok mindent látott és tapasztalt, szereti a jót és ezért nem sajnálja sem az időt és nem fukarkodik. Szóval nem rohanunk 1,5 óra kell, hogy kikapcsolódjak, lenyugtassam a háborgó lelkem és kényeztessem a testem. Szóval a 1,5 órába 2 erotikára gondoltam és közben egy alapos masszásra, melyet egy kellemes beszélgetéssel fűszerezünk. Nem csigázom a kedélyeket, ez így is alakult :) De mivel ebbe a tárgykörben szigorúan a masszázsról írhatok, akkor ezt járjuk körbe a rendezők, adminok, érdeklődőd tiszteletére. Elöljáróban, Dana szeret masszírozni, szeret és tud is. Van egy íve, tematikája, szóval aki volt már thai masszázson, kb azt az élményt, módszertant kapja vissza. Erős, szorgos kis kezek keresik a fájdalmas pontokat, szakszerűen enyhítik a fájdalmat a munkától és az edzéstől elfáradt területeken. Szisztematikusan lentről felfelé, ügyelve arra, hogy néha, de tudatosan elkalandozzon, érzékien érintve a félfiasságunk emblematikáját. A tükörből ami körbe vesz minket, folyamatos a szemkapcsolat, mindig kapok egy nyugtató mosolyt, üzenve h jó kezekben vagyok.
  • Levezetés:

    Mindenki ismeri és várva várja a varázsszót, így hangzik: megfordulhatsz. Ugye? Milyen csodálatos összetett mondat! :)
    Nekem az igazságot megvallva a kedvenc mondatom, ezért kétszer is szoktam hallani. Egyszer az elején az első 10 percben egy rövid alsócomb és hátmasszázst követően s az utolsó negyed órában egy teljes test masszás után. Danánál két lehetőség van, amely maximálisan kielégíti az igényeimet, kézi levezetés és a gumis francia (kölcsönös szimpátia esetén vehető igénybe, érdemes kialakítani ezt a bizalmi szálat). A kézi levezetés is egy jó megkomponált forgatókönyv szerint alakult, ahol megismerheted és megsimogathatod egy istennő legféltettebb kincseit. A kis formás olajos teste odasimul hozzád, melle szinte karcolja a bőrödet, mintha egy kulccsal nekimennél egy 5 ös BMW matt fekete ajtajának, nem megfeledkezve az ébredező pitodról. Hosszan, érzékien, szexin, figyelmesen kísér el téged csúcsra, gondoskodása az út vége után is tart, lány puszikkal terel vissza a való világba....
  • Elszámolás:

    A végén az asztalkára helyeztem a szolgáltatás ellenértékét, természetesen alaposan felkerekítve, mert nagyon elégedett voltam.
  • Összkép:

    Ezekért a pillanatokért érdemes élni, ezeket a pásztorórák teszik elviselhetővé ezt a nehéz helyzetet. (COVID)
    Mindenkinek ajánlom, kedves férfi társaim hajrá, kalandra fel :)
Happy Massage