• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közős ismeröszűnk randi közben meg említettem ,hogy van egy hasonló lány mint ő erre mondta ,hogy szokot páros válalni NIKIVEL és megbeszéltük hogy elmegyek hozzá egy jó szeretkezésre! IGY indult a tőrténet...Mindkét honlapon fent van ..ELOLVASTAM a bemutatkozást és már néztem is mikor lehet elérni Szerdán hívtam és második hívásra fel is vette a telefont.Épp eggyütt volt a két istennő BANNY ÉS NIKI .Megbeszéltük ,hogy péntek jo lenne nekem .Ő mondta még üres a napja .szabadon választhattam időpontot.10 óra lett .Megkérdeztem.mindent.Ő válaszolt minden kérdésemre ész elkőszőntünk mert épp hamarosan kényeztettek egy szerencsés úriembert nyuszival/piszok szerencsés /!!!
  • Megközelítés:

    Budapest 11 ker VILLÁNYI úthoz közeli ingatlan főldszinti lakása.Megkőzelithetö villamossal és autóval is a GPS pontosan oda visz. parkólót nehezebb volt találni de sikerült a közelbe . most a parkolás ingyenes!!A cím pontos kőnnyü megtalálni egyértelmű a cim...
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan akása teljesen új jó elrendezésű Külőn wc tussoló Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy a célnak megfelelően fogas stb le lehet tenni mindent jo elrendezés!!Tiszta higénikus minden .TŐRŐLKŐZŐ illatos fürdőszoba teljesen uj mindennel felszerelve ami kell. NINI most kőltőzőtt ide..száj víz tusi minden a megfelelő mennyiségben rendelkezésre áll.Tussolo van amit jobban szeretek mert nem kell szőrfőzni a kád közepén !!
  • Lány külseje:

    Ő egy nagyon szép NŐ!!ÉLŐBEN sokkal szebb mint a képeken .Elém jött a kapuba mert rossz volt a kapu nyitó! bementünk együtt a lakásba és kőzben le se tudtam venni rola a szemem olyan szép és a szép szemeibe beleszerettem ..MIG én tusoltam ő is levette a ruhát és egy szép toppba fogadott fürdés után .le esett az állam vadítan szép a teste!!!!!
  • Action:

    Lakásba belépve leültünk és elkezdtünk beszélgetni az aktuális helyzetről .NEM csak szép okos is talpra esett átlátja a helyzetet.kis idő múlva jeleztem ,hogy elszaladnék fürődni mert az egés nap se lenne elég belőle ,hogy élvezzem őt.Nagyon szép!!és megpillantottam incit-fincit a két szép cicijét és a kék szemét Ő egy istennő!!formás testel .EL suhantam fürődni .Visszaérve ő az ágyon fekve fogadott egy vadító fehérneműben. Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .Majd elértem a combjai közzé a finom punciját elkezdtem nyelvvel kényeztetni amit ő finom nyögésekkel tudtomra hozta ,hogy jól csinálom.megdicsért /igazi punci bubus vagy/.Gumit húzott rám és hátulról kezdtünk szeretkezni amit láthatóan élvezett is .Kis idő múlva kértem váltsunk pózt de a szerszámom máskép gondolta és kőlcsőnös francia és NIKI szájal kényeztetése ellenére nem tudott keménységén változtatni ekkor kértem ,hogy finom punciját tegye a számra és kézzel lett végem a szép cicijei között Fürdés után finom csókok után virágszálakat a szekrényre helyezve elbúcsúztunk es meg beszéltük a folytatást csók távozás,
  • Elszámolás:

    extra le van írva .korrekt elszámolás.minőségi szex megfelelő áron...
  • Összkép:

    elnézést a helyes írási hibák miatt! Nagyon jól éreztem magam vele benne biztos ,hogy lesz folytatás ..
Happy Massage