• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel éppen nem volt elérhető, előbb üzenetben tettem javaslatot a randi időpontjára és VTR-en is bejelentkeztem. Még aznap este válaszolt és visszaigazolta, de kérte másnap beszéljünk telefonon, mert még nem ismerjük egymást. Aztán két napig nem tudtam elérni. Telefonja ki volt kapcsolva. Kezdtem aggódni, hogy valami baj történt vele, majd csütörtök délután láttam az oldalon, ismét elérhető, rácsörögtem. Azonnal felvette és elnézést kért elérhetetlenségéért, de nagyon sok, más irányú elfoglaltsága adódott, oly annyira, hogy a péntek délutáni randink is veszélybe került. Ígérte, hogy az esti órákra tisztázza a helyzetet és üzenetet váltunk az oldalon. Kicsit szorongva lestem az üzenetjelzőt este, de örömömre Enikő jelezte, hogy minden akadály elhárult a tervezett pásztoróránk elől, tehát vár engem. Hurrá! Feltűnt figyelmessége, mert már ekkor arról érdeklődött kedvesen, hogy mit szeretnék, milyen fehérneműben fogadjon, szeretem-e a harisnyát? Mondtam/írtam, rábízom, mert elsőre biztosan bármiyen színűben el tud varázsolni. Harisnyát meg még sosem hordtam... :)
  • Megközelítés:

    Enikő rendelője, melyet egyedül használ, a Marina-part egyik nagyon szép helyen lévő házában található. Ennek megfelelően változatos módon megközelíthető. Duna Plazatól kb. kényelmes 10 perc séta.
    Ha valaki autóval érkezne: a parkolásra érdemes pár percet ráhagyni vagy a Pláza parkolójában hagyni a gépszekeret. A cím egyébként egyértelmű, könnyen megtalálható. Ha előbb ér oda a vándor megpihenhet a pár méterre lévő Duna-parti sétány padjain.
  • Helyszín:

    A helyszín a ház akár gyalog is megközelíthető emeletén van. A lakás nem túl nagy, de tiszta és ízlésesen, otthonosan berendezve. Kimondottan csinos mint a gazdája. A nappali egylégterű a konyhával de egy pulttal elválasztva attól. A nappaliból nyíló hálószobában a hangulathoz illő félhomály fogad a középen terpeszkedő, hatalmas, kényelmes de ugyanakkor masszív franciaággyal.
    A fürdőszoba még újszerű és pedáns tisztaság jellemzi. A tisztasági protokollt függönyös fürdőkádban lehet abszolválni, melyhez minden kellék elegendően nagy választékban adott. Száraz törölközők kívánt színben és mennyiségben szépen, sorba rendezve, összehajtogatva, kézközelben, száraz kilépő stb. Remek!
  • Lány külseje:

    Enikő egy egyszerű szabásvonalú, elegáns, sötétkék egyrészes ruhában fogadott, testszínű harisnyában egy hozzá illő, sötét színű magassarkú cipőben.
    Vékony, karcsú alakján remekül állt ez a kissé visszafogott, decensnek mondható outfit. Haja vállig érő, kissé talán hullámos, vöröses színű, ápolt. Arca kedves, mosolygós.
    Zöldes-kék szemeit ízléses, nem túl hangsúlyos smink emeli ki. Ajkai szexisen teltek, mosolya elragadó.
    Hirdetési képein minden kétséget kizáróan Ő látható, bár most - saját bevallása szerint is - egy picit vékonyabb, fogyott.
    Megjelenéséhez illő, udvarias, kissé távolságtartó de figyelmes stílusban invitált be a lakásba, hellyel és itallal kínált azonnal.
    Néhány érdeklődő, ismerkedős kérdés-válasz után elkísért a fürdőszobáig, de még megkérdezte, milyen zenét szeretnék, mert azt addig előkészíti. Lenyűgöző volt a figyelmessége!
  • Action:

    Törölközővel a derekamon az ágy előtt állva vártam a hálószobában. Enikő elindította a kellemes, lágy háttérzenét a nappaliban és immár ruha nélkül, az általa választott igen vonzó fekete, kétrészes alsóneműben, harisnyában, no meg magassarkú cipőben belibbent az ajtón és azonnal odabújt hozzám. Beleszippantottam jóillatú hajába, végigsimítottam karját, hátát, fenekét, belecsókoltam a nyakába és meglepetésemre Enikő addig visszafogott attitűdje egy csapásra megváltozott. Hálásan reagált minden érintésemre, hozzám simult, viszonozta ölelésem, simogatásom, velem együtt sóváran pihegett és...és istenien csókolt. Finoman, érzékien, épp úgy ahogyan én kedvelem. Enikőnél azt hiszem valóban megtaláltam a sokat emlegetett és sokunk által keresett, de sok helyen az ígéretek ellenére meg nem talált barátnő feeling-et!
    Közben partnernőm kilépett cipellőjéből, óvatosan kikapcsoltam melltartóját ( most milyen könnyen ment!) és megcsodáltam pici, de annál formásabb kebleit. Még mindig az ágy előtt állva simogattam, csókoltam felváltva azokat a csodás halmokat, melyek hetykén meredeztek, kiszúrrással fenyegetve szememet. Enikő pihegve, suttogva az ágyra invitált és ott folytatódott egymásba gabalyodásunk. A törölköző már rég lekerült derekamról és a Monsieur is kezdett már magához térni, melyet partnernőm is észrevett. Mivel az érdeklődés kölcsönösnek látszott hátradőltem és élvezettel kezdtem el figyelni Enikő és a Monsieur ismerkedését. Mondhatom, Enikő teljes mértékben elvarázsolta az öregurat. Érzékien, lágyan játszott vele. Hol végignyalta, hol csak a végével játszva, hol eltüntetve érzéki ajkai között....már nem is emlékezhetek vissza igazán mert lassan kezdett leszállni a lila köd, de valami isteni volt!
    Mielőtt kapituláltam volna alkalmi kedvesem helyezkedett olyan pozícióba, hogy kényeztetni tudjam. Ráhajoltam és érzéki csókok után, filigrán testének minden részletét megismerve, a vágyak kapuját kezdtem el ostromolni, remélve, hogy el tudom juttatni Enikőt a csúcsra. A lehető leglágyabban, körültekintően, kezdtem kényeztetni amire egy idő után pozitív jelzések jöttek: szaporább légzés, sóhajok, apró vonaglások, sikkantások majd úgy tűnt siker! Enikő kedvesen odasúgta: "Ez fincsi volt!" Büszkén hátradőltem mire ismét a Monsieur részesült egy csodás felvezetésben, amikor is nem csak szájjal történő kedveskedést, hanem cicicirógatást is kapott amitől igencsak kihúzta magát!
    Mielőtt még nagyobb baj történt volna katapultgátló után kiáltottam és ezután beöltöztetett férfitagomat Enikő lovagló pózban vette birtokba. Finoman, lassan, nem kapkodva, kiélvezve minden minden pillanatot kezdtünk el szeretkezni egyre jobban egymásra hangolódva. Kis idő múlva mintha Enikő gondolataimat olvasná indítványozta a fordított lovagló pózt, amire elfúló hangon, lelkesen bólogatva igent rebegtem. Nnaa, ez fenomenális volt!A látvány, az érzés, az élvezet ahogy ez a lány meglovagolt! És micsoda fordulat! Egy elegáns, visszafogott , decens hölgy, aki fogadott, egy bújós, dorombolós, mindenre figyelő, kedves, szexi, odaadó barátnővé vált!
    Befejezésként kutyusba váltottunk. Enikő hálásan nyomta felém formás kis hátsóját és vezette be kézenfogva, lassan a Monsieurt a vágyak kapuján, majd elkezdődött az aznapi előadás utolsó felvonása: finoman, partnernőmre is figyelve, vigyázva, lassan , de egyre fokozódó tempóban és egyre határozottabban döftem dárdám. Lihegésünk egyre szaporább lett, majd Enikő hangja is megjött és végén megfeszülten jött a megváltás. Kis ideig még élvezve a kielégülést pihegtünk, megcsókoltam Enikő hátát és megköszönve neki ezt a pazar élményt ernyedten nyúltunk el egymás mellett. A maradék időt társalgással töltöttük amiben Enikő nagyon kellemes partnernek bizonyult.
  • Elszámolás:

    Tulajdonképpen egyszer sem került szóba köztünk a vizitdíj. Csak üzenetben kérdeztem rá, hogy az adatlapján szereplő lehetőségek pontosak-e. Ennek megfelelően borítékban helyeztem el azt a nappali egyik szekrényére némi édesség kíséretében. Extrát nem vettem igénybe, de őszintém nem is emlékszem, hogy milyen különdíjas szolgáltatások vehetők igénybe. Enikővel eltöltött egy óra így nekem tökéletes volt.
  • Összkép:

    Pár lánynál megfordultam már és voltak közöttük, akik nagyon figyelmesek voltak velem, de nem tudták megteremteni azt a bizonyos barátnős légkört az együttlét során. Voltak olyanok is akikkel remekül eltársalogtunk, de az ágyban mégsem tudtunk egymásra hangolódni teljesen. Talán Enikőnél tapasztaltam meg először a mágikus combót, amikor mindezek jelen vannak a randi során a megfelelő mértékben. Enikő nagyon figyelmes, jó vendéglátó, mindenben igyekszik a vendég kedvében járni. A randi alatt tökéletes volt az illúzióm: csak Én léteztem a számára és Ő nekem. Működött köztünk az a bizonyos kémia. Pazar egy pásztoróra volt! Remélem mielőbb ismét átélhetem.
Happy Massage