• SZILVI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap sikerült elérnem, mint később kiderült a telefon kezelő hölgyet, és másnapra megbeszélni egy találkozót Szilvivel. A randi napján még egyszer vissza kellett csörögnöm megerősítésképpen, de ez teljesen normális , semmi gondot nem jelentett. A telefonban egyébként minden tájékoztatást megkaptam, nagyon korrektek voltak.
  • Megközelítés:

    A helyet már jól ismertem korábban többször jártam ott. Nagyon egyszerű a bejutás a garázson keresztül. Gps odavisz, BKV is jár a környéken. A parkolás mostanában viszonylag nehézkesebb, de pár perc sétán belüli távolságban biztos , hogy lehet találni szabad helyet.
  • Helyszín:

    Nem az elmúlt 10 évben épített a ház, de azért egyben van😄😄. A garázson keresztüli bejutás is furcsa lehet elsőre, de az ajtón belépve már egy nagyon szépen kialakított belső fogadott. A fürdő, de különösen a masszázs szoba tökéletesen megfelel a célnak. Masszázspad és egy hatalmas tükör a falon. Ez utóbbi olyan optikai csalódást eredményezhet méreténél fogva, hogy a vendég úgy érzi, hogy kétszer nagyobb a szoba, mint valójában. Ez a tükör a masszázs közbeni szemkontaktus fenntartásakor nagy szerepet kap.
    A zene és a fények is mind a kikapcsolódást és ellazulást segítik elő.
  • Lány külseje:

    Siri egy nagyon aranyos filigrán hölgy, alapvetően vékony testalkatú. Nekem a nagyobb mellek a gyengém, de az ő kislányos hetyke cicijei és nagyon tetszettek. A képeken egyértelműen ő van, az arca is felismerhető. A képek csak minimálisan retusáltak. Tetszett a hosszú fekete haja és az a kis tanga amit viselt (sajnos végig fennmaradt rajta a masszás során). Az arca huncutul kedves és mosolyog, összességében nagyon kellemes jelenség. Tetoválást nem láttam rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után a masszázspadon foglaltam helyet és kezdetét vette egy nagyon kellemes , szakszerű masszázs. Szilvi tanulta ezt a tevékenységet, korábban is ebben a szakmában dolgozott, nem olyan régen van itt ,ahol az erotika is elég komoly szerepet játszik a masszázs mellett.
    Ez a múlt nagyon is meglátszott a mozdulatain. Filigrán alkata ellenére tud erősebb mozdulatokkal is dolgozni és a megfelelő erősséggel tudja szétnyomni a csomókat ott ahol annak szükségét érzi. A derekamtól indult fölfelé , a hátamon nagyon sokat időzött , a karjaimon és az ujjaimon is hosszasan eldolgozgatott. A nyakam sem marad ki, igazi felfrissítő élmény volt. Ezután következett a fenekem , amelyet nagyobb és erősebb mozdulatokkal végzett , ami különösen jól esett. A lábaimat hosszú egybefüggő mozdulatokkal kezelte le, saját kérésemre a vádlikra több időt fordított, ez már-már sportmasszás kategóriába tartozott, de nagyon kellett , mert az előző napi futás nyomait még éreztem.
    Ennek a résznek a vége fele már lágyabbakká váltak a mozdulatok és a testével is ráborult a combomra , fenekemre. Nem tudtam nem érezni a melleit és ez beindította a véráramlást. Még nem következett be a fordulás, hanem a combtövemnél , fenekemnél lágyabb és erősebb mozdulatokkal dolgozgatott egy nagyon különleges egyveleg érzést okozva ezzel.
  • Levezetés:

    Aztán persze eljött a fordulás ideje is, amikor is a masszás folytatódott. A mellkasomat , karomat , hasamat , combomat különböző erősséggel , de jólesően masszírozta. Egyre egyértelműbben közeledett az akkorra már meredezgető, de még nem teljesen ágaskodó farkamhoz. Én is elkezdtem simogatni Őt, de sajnos a bugyitól nem vált meg, ettől függetlenül nem gördített akadályt a felfedezéseim elé. 😄😄
    Klasszikus Lingam masszázst mutatott be , lassul és kellemes masszírozó mozdulatokkal fokozta a vágyamat .
    Éreztem ,hogy ezt sokáig azért nem fogom tudni bírni, ezért megkértem , hogy az ajkait is vesse be a kényeztetésbe , mire ő készségesen eleget tett a kérésemnek. Azért azt meg kell állapítani, hogy ez utóbbi tevékenység nem a legerősebb oldala, de az is tény, hogy ez a hiányosság igazából semmit nem von le az élmény komplexitásából és csodálatosságából. Továbbra is főleg a kezét használva juttatott el a csúcsra. Miután magamhoz tértem vízzel kínált, közben letakarította magát és engem is én meg a fürdőbe távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt, pontosan annyi, mint amennyi a telefonban korábban elhangzott. Nagyon baráti , az ár-érték arány kifejezetten kiváló.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes egy órát tölthettem Szilvivel ,aki egy bájos ,aranyos kis filigrán hölgy, ráadásul tényleg tud masszírozni, azaz akinek ez is fontos , az is megtalálhatja nála a számításait. Komplex az élmény , szerintem nála nem lehet csalódni.
Happy Massage