• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, mindig könnyen megy mert rendszeresen járok hozzá. Könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot, ebben mindig rugalmas.
  • Megközelítés:

    Mindig gyalog megyek hozzá mivel kb. 1 km-re lakok tőle. A közelben van egy BKK csomópont, így szinte bárhonnan könnyen megközelíthető. (HÉV, Metro, Busz, Villamos)
    Kocsival sem nagy ördöngösség, parkoló is van a közelben elég sok, ha szerencséd van a ház előtt is tudsz parkolni. A címet könnyű megtalálni mert egy igen magas toronyház sokadig emeletén rendel Enikő, szinte lehetetlen eltévedni, ha sportolni akarsz mehetsz fel gyalog is, de én a liftet használom.
  • Helyszín:

    Sokan megírták már (köztük én is) többször, hogy egy szépen otthonosan berendezett lakásban várja azt aki Enikőt választja. Mindig rend és tisztaság fogad (cipőt már az ajtóban illik levenni), a fürdő makulátlan, kád+zuhanyfüggöny várja, hogy megszabadulj az út porától. Tiszta nagy türcsi, sokféle tusfürdő, szájvíz kis pohárkával kikészítve. Aki ebbe beleköt annak megnézném az otthonát! :D
    A szoba is ízlésesen van berendezve, a sokat megénekelt magas hatalmas franciaágy dominál. Halk kellemes zene szól, hogy a hangulat megfelelő legyen. Simán laknék ott, szerintem ez elmond mindent!
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejön Enikő, de ugye ez elég szubjektív. Egy jól karbantartott 40 es dögös "Milf". Bőre feszes, a popsija kerek és kívánatos nyilván ez a kedvencem. A képekhez képest szerintem pár kiló felugrott rá (de kire nem ebben a mai világban), de szerintem ez csak előnyére vált mert ha lehet még dögösebb lett, főleg a mellein történt változás teszik. Nagyobbak lettek nah! :)
    Bőven letagadhatna a korából.
  • Action:

    Az ajtóban puszi puszival kezdünk, majd üdvözlöm a cuki kiskutyát akivel már elég régi jó barátok vagyunk. A fertőtlenítős késmosás után mindig kapok egy kávét és ásványvizet, és egy rövid csacsogás arról kivel mi történt az utolsó randink óta. Enikő remek beszélgetőpartner is. Aztán irány a fürdő, egy gyors zuhany, és mire beérek a szobába Enikő már a hatalmas ágyon fogad meztelenül. Már ekkor éledezik a férfiasságom, így gyorsan kényelembe helyezem magam az ágyon és várom a csodát. Szóval a hátamon fekszek amikor Enikő elkezdi a fantasztikus francia tudását bevetni. Rendkívül változatos és kellemes, kellően intenzív és mélytorkos elemeket is bőven tartalmaz. Szóval taníthatná is, le is kellett állítanom, mert egylövetű lévén nem akartam, hogy már itt érjen a vég. Így gumit kértem, mert már belé akartam hatolni. Először az ágy mellet állva hátulról támadtam be az a kellemesen szűk punciját, utána kértem , hogy lovagoljon meg. Amit Enikő háttal abszolvált is, remekül mozgott rajtam. Néztem ahogy az a remek kerek popsi ott teker előttem, nem is bírtam magammal sokáig. Bebocsátást kértem Enikőtől a popsijába, amire természetesen IGEN volt a válasz. Már be is pucsított előttem az ágyon és egy kis síkosítás után már benn is voltam a popsijában. Mondanom sem kell, hogy milyen remek érzés és látvány abban a remek kerek popsi fogságában lenni. Ezt ember fia nem is bírja túl sokáig, főleg, hogy Enikő csak úgy tolta rá magát ezzel is megerősítve, hogy teszik neki a ténykedésem. Ezt kizárt hogy valaki sokáig bírja, nekem sem sikerült. Amikor Enikő egyik kezével hátranyúlt, hogy a zacsimat izgassa tele is lőttem a gumit. Enikő hagyott lenyugodni, majd elnyúltam az ágyon! A maradék kis időben még csacsogtunk kicsit, de hamar elröppent ez a fél óra így szettem a sátorfámat és útnak indultam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent elárul. Nálunk már szóba sem kerül, csak lerakom az asztalra. A szolgáltatás minősége és a repertoár bőségét tekintve szerintem a nagyon de nagyon nagy ajándék nekünk Enikő.
    Popsiszexben pedig talán verhetetlen Budapesten.
  • Összkép:

    A sokadik találkozásunk után is mindig az az érzés van bennem, hogy már holnap jönnék hozzá. A szolgáltatás minősége mindig hibátlan, rendkívül vendégközpontú. Ha ebben a korosztályban keresgélsz, és kedveled a popsi szexet akkor mindenképpen látogasd meg, mert a csalódás az kizárt!
Happy Massage